Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
40
Favori
181.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri temsilcisi Çin den ithal ettiklerini ve şarj cihazı TR uyumlu olmadığını ve içinden hızlı şarj aleti çıkmadığını söyledi. istanbul bilişim hakkında Şikayetvar da çok sayıda şikayet mesajı var. 13 gün sonra gönderilecek diye yazıyor. Bunlar beni düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj, priz adaptörü falan benim için önemsiz detaylar şahsen. Şarjı gün içinde biten yani 1 tam günü çıkarmayan bir telefon olsaydı hızlı şarj daha önemli olurdu gün içinde kısa süre şarjda tutarak hızlıca pili doldurmak güzel bişey. Ama bu telefon için o kadar da elzem bişey olmadığını düşünüyorum.

İstanbul bilişim konusunda, yıllardır İstanbul'da mağazadan satış da yapan bir şirket, benim başıma gelmedi ama ben de çok şikayet okudum. Ben olsam alırdım çünkü zaten paralel ithalat aldım ben ha ordan olmuş ha burdan. N11'den aldığım kapalı kutu geldi ama arızalı çıksa yine kağıt üzerinde hizmet veren kıytırık bir teknik servisle uğraşacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 26 Ağustos 2019; 23:59:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam istanbul bilişimde Samsung A20 1.119 TL. 2 telefon arasında kararsız kaldım. Samsung A20 super Amoled, M20 nin işlemcisi daha iyi ve pili 1000 mAh daha fazla, Birde samsung M20 ye android 9 geldiğinde kasma ve donma yapıyormuş. A20 direk 9 ile geldiğimden bunlar yaşanmadığı söyleniyor yorumlarda, çok kararsizim hangisini sipariş vereyim sizce.

M20'nin işlemcisinin daha iyi olduğunu nereden çıkardın ki. Exynos 7904 ile 7884 arasında bir performans farkı yok, aynı işlemcinin modifiyeli versiyonları.

Bana kalırsa amoled ekran baya önemli bir artı. Ayrıca amoled ekranın güç tüketimi de daha az olduğundan 1000 mah'lik batarya farkını kısmen telafi edecektir diye düşünüyorum, bu konuda batarya kullanım testlerine bakmak lazım. Bence A20 ufak bir farkla bir adım önde. Çünkü amoled, ayrıca tasarımı da daha iyi. M20den daha ince ve daha zarif bir telefon. Yanyana koyunca A20 görünüş olarak daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Ağustos 2019; 0:31:17 >
    7884 7885in underclock edilmiş versiyonu. Ama zaten 7904un hızlı çekirdekleri de 7885e göre düşük bir saat hızında çalışıyor. Yani iki modelin işlemcileri hemen hemen aynı diyebiliriz. Günlük kullanımda bir fark olmaz.

Fakat, M20 zaten yavaş bir cihaz. En büyük eksisi işlemci performansı. Dolayısıyla A20'nin de en büyük eksisi işlemcisi diyebiliriz. 1100 liraya ikisi de alınabilir, fiyat/performans açısından tatmin eder. Önemli olan sizin bütçeniz. 1600-1700e çıkıldığında bu telefona kıyasla baya öne çıkan telefonlar mevcut (gm9 pro gibi). M20ye 1500 TL hayatta verilmez ama 1100 TL verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Ağustos 2019; 0:48:3 >
  • cro magnon kullanıcısına yanıt
    Epey kıyaslama sitesinde gösteriyor.
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

Haklısın 7904 bir tık önde. Ama kayda değer bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Aynı sistemin underclock edilmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Ağustos 2019; 0:50:40 >
  • Samsung M20 1.80 + 1.6 Samsung A20 1.6 + 1.35
    Samsung A30 da M20 ile aynı işlemci kullanış. Ondan dolayı işlemci daha iyi dedim hocam. Sizin olumlu görüşünüzden dolayı A20 almayı düşünüyorum. Dediginiz gibi S Amoled olmasi çok iyi.

Şuradaki hız testi ikisinin hemen hemen aynı olduğunu gösteriyor, gerçi arada ufak farklar yok değil:

Bu videoda iki ekran arasındaki fark da iyi kötü görülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro magnon -- 27 Ağustos 2019; 0:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenarisoy

Hocam istanbul bilişimde Samsung A20 1.119 TL. 2 telefon arasında kararsız kaldım. Samsung A20 super Amoled, M20 nin işlemcisi daha iyi ve pili 1000 mAh daha fazla, Birde samsung M20 ye android 9 geldiğinde kasma ve donma yapıyormuş. A20 direk 9 ile geldiğimden bunlar yaşanmadığı söyleniyor yorumlarda, çok kararsizim hangisini sipariş vereyim sizce.
    Aman hocam , istanbul bilişime dikkat edin, ürünlerin garantisini kendileri veriyor. Dükkan garantisi gibi bir şey, Yani ithalat garantisi falan yok.Daha evvel de burdan bilgisayar parçasi alanları 20-30 gune geldiğini söyluyordi. Stoklu çalışmıyorlar. İstanbul bilişimi iyi araştırın. Stok vs sorun. İmei yasal olarak kaydediyorlarmi bilmiyorum. Bana kalırsa en kötü ithalat garantili alın, yoksa 100 lira için çok başıniz ağırır.

• M20 Android 9'a geçince kasmıyor, Genelde guncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönmeyen bilinçsiz kullanıcılardan kaynaklanıyor. Ben de 3/32 m20 kullanıyorum, niye kasmıyor. Bu kronik bir sorun değil yani. M20nin ekrani ips ayarında bir ekran, kötü değil ama amoled kadar da kaliteli değil. M20 fiyatıni hakeden iyi bir cihaz ama alternatif olarak Redmi Note 6 pro öneririm. Daha hızli bir cihaz

• Güncellemeden sonra telefon yavas sarj oluyor normalde telefon 2.5 saat içinde %100 sarj oluyordu telefonu güncelledim sabah 09.00 09.30 gibi şarj a taktım 10.45 de baktım %33 olmuş 11.30 dan tekrar baktım %42 olmuş ekranda hızlı sarj yazdığı halde yavaş dolum yapıyor bu durum normal değil nasıl düzeltebilirim neden böyle olmuştur acil yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Ağustos 2019; 11:42:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhdemir kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak Türkiye'ye giren her cihaz 2 yıl garanti ile satılmak zorundadır. Teknik servis ister kvk, genpa olsun ister İstanbul bilişim olsun. İstanbul bilişim'in teknik servis hizmeti veren bir oluşumu var demek ki. Bu da zaten ithalat garantili demek. İthalat garantisi ne demek bilmiyorsun sen. İthalat yoluyla Türkiye'ye getirilen cihazları kvk, genpa gibi şirketlerle anlaşıp teknik servisini onlara da verebilirsin, Ritzy gibi abidik gubidik teknik servislerle anlaşıp onlara da verebilirsin. Sonuçta bir teknik servisle anlaşmak yasal olarak zorunludur.

IMEI yasal olarak kaydediyorlar mi bilmiyorum demişsin. Bu onların keyfine kalmış bişey değil. 17 yıldır satış yapan büyük bir şirketin KAÇAK telefon satacağını mı iddia ediyorsun? Bu dediğin bir suçtur. Bin lira için koca şirketin bunun altına gireceğini düşünüyorsan Allah akıl fikir versin diyorum.

• Merhaba arkadaşlar bu cihazı alma arefesindeyim.Cihazın android sürümü nedir?
    Pil konusuna önem veriyorum.Genellikle iş için kullanacağım.oyun oynamayacağım genelde iş programı birazda sosyal medya,haber olur.Bu senaryo ile pil performansı nasıl olur?4g çekimi ve şebeke çekiminde sorun varmı?İş için sürekli telefonla görüşmem gerekiyor ve sürekli dolaşım halindeyim sıkıntı çıkarır mı?Tabiiki üst seviye performans beklemiyorum ama beni üzermi?Kronik problemi var mı?
    Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro magnon

İthal olan uzak doğu modelleri de Android 9 aldı. Hızlı şarj konusunda bişey diyemem ama ben Endonezya versiyonu aldım içinden hızlı şarj çıktı.

İstanbul bilişim'den daha önce laptop, elektrikli süpürge ve su sebili aldım bir sorun yaşamadım. Bu arada fiyat iyiymiş gerçekten.
    Hızlı şarj cihazı nasıl bir şey oluyor ben hepsiburada.com dan aldım kapalı kutu içinde tr uyumlu şarj cihazı vardı hızlı şarj cihazı olduğunu nasıl anlıyoruz telefona taktığımda hızlı şarj yazıyor ama sanki uzun şarj ediyor bundan önceki lenova p1 pro hızlı şarj özelliği çok belirgindi m20 de hızlı şarj özelliği olmasına ragmen o aynı özelliği göremedim şarj cihazın üzerinde bilgi kısmında 9.0v : 1.67A OR 5.0V : 2.0A yazıyor hızlı şarj cihazımı olduğunu gösterir yoksa farklı bir şey mı var

• murat23351 M kullanıcısına yanıt
    Şarj aletiniz HIZLI şarj aleti. 9V 1.67A ikisini çarpın 15 Watt'lik bir hızlı şarj cihazıdır, M20'nin içinden çıkan standart hızlı şarj aleti.

5V 2A standarttır, hızlı şarj desteklemeyen bir cihazı şarj ederken şarj aletiniz ona göre akım verir.

• Şarj aleti hızlı diye telefon sonuna kadar hızlı şarj olmaz. Hızlı şarj bataryanın sıcaklığını yükselten ve uzun vadede yıpratan biseydir, o yüzden hızlı şarj aletleri Adaptif'tir yani batarya ısındığında veya bir kısmı dolduğunda bataryayı korumak için yavaş şarj etmeye döner. Ayrıca 15 watt hızlı şarjdan aman aman bir hız beklemeyin, zaten 5000 mAh büyük olduğundan dolması zaman alır normal.

• cro magnon kullanıcısına yanıt
    Migrostan 1550 tl ye 4 gb ramli 64 gb hafızalı modelini almıştım m20yi.

Sizin dediğiniz 3/32 olan için mi geçerli ?

• Evet, 3/32 için dedim. 4/64 haliyle daha pahalıdır fakat cihazda zaten sd kart desteği var ve 3 GB ram'i bu cihaz için yeterli buluyorum şahsen. Ben 4/64 alacağıma başka bir model tercih ederdim, kişisel tercih meselesi.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.