Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stickand

arkadaşlar arkadaş mhl kablosu sipariş vermiştide aliexpress ten j5 mhl destekliyormu ? acil bir cevap verirseniz iyi olur iptal etcek 20 gün beklemesin boşu boşuna

Büyük bir ihtimalle desteklemiyor
    S ve note serileri destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar j7 almayı düşünüyorum ama facebook canlı yayın özelliği bu telefonda var mı araştırmalarda net olarak bulamadım. Benim için önemli bir özellik. Teşekkürler...
  • Beyler j7 4g ve j7 duos arasindaki tek fark baglanti hizimi ? Donanimsal bir eksigi fazlasi varmi birbirinden ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk.tas

Beyler j7 4g ve j7 duos arasindaki tek fark baglanti hizimi ? Donanimsal bir eksigi fazlasi varmi birbirinden ?

İşlemcileri farklı

• J7 gordum g.gidiyorda 550 liraydi almislar ya ikinci el

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horserman

Arkadaşlar j7 almayı düşünüyorum ama facebook canlı yayın özelliği bu telefonda var mı araştırmalarda net olarak bulamadım. Benim için önemli bir özellik. Teşekkürler...

BİLEN YOK MU BU SORUNUN CEVABINI?
  • Turkcell den j7 alırsam orasında burasında turkcell logosu varmı ve açılışta turkcell animasyonu ilemi geliyor ?
  • Valla ben vodafonedan aldım eşime j7 yi herhangi bir vodafone uygulaması yoktu. Var olan bir turkcell bayinde bir bakın cihazın menüsüne...

• lanetcs kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den babama J5 aldık hiç bir uygulama filan yoktu. Normal cihaz sıfırdan kurulum yapılıyor.
  • Oyun performansi hakkinda bilginiz varmi ? Rahat bicimde world of tanks blitz oynayabilirmiyim bununla ?

• Biri aradığında sanki sessizdeymiş gibi hiç ses çıkmıyor nerdeyse. Son seviyede ama titreşimde olmasa gelen çağrıyı farkedemeyeceğiz.Bu sesi baya bi yükseltmenin yolu var mı? (J7)

• Valla j 7 lerin temel sorunu zil sesleri azlığı.henüz bir çözüm gelmedi.

• merhaba arkadaslar
    uzun yillardir kullandigim galaksi s2 miyadini doldurdu. burdan ve degisik sitelerden okudugum yorumlar arastirmalar neticesinde 1ay once j7 aldim bir telefona binlerce lira harcamanin yersiz oldugunu dusunerek tabi. gayet memnunum suan hafiza karti olmadan 1aydir kullaniyorum ne donma ne kasma hicbirsey yasamadim alt sag ve sol tuslarin isigi yanmiyor ama sorun diil segmentinde gayet iyi telefon. kamera olayi gayet guzel odaklama olayini saglayinca cok net. selfielerde babyface ti sanirim ozel bi mod var cok daha bile basarili arka kameradan diyebilirim. eger telefonun ekran buyuklugu tutmasi tasimasi benim icin iyi. cok buyuk bulmazsaniz no problem. eger j5 hafizasi 8gb olmasaydi ebat olarak onu tercih edicektim. sabahtan aksama kadar cocugum ve ben elimizden dusurmedigimiz de oldu ve 1gun fazla fazla yetti bataryasi. asiri diil ama normal kullanimda 1.5-2gun gibi gidebilir. pisman olunacak bir telefon asla diil ki ben herseyi goze alarak operatorden 2yil taahhutlu aldim ustelik.

• öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, eğer bi yanlışım yoksa geri ve son uygulamalar tuşlarının altında J serisinde ışık yok.
  • Sa. Beyler 1 ay oldu yaklasik j7 alali memnunum cihazdan fakat snapchatde video atarken ses sonradan geliyor çok ve acayip kasiyor gibi oluyor. Çözümü varsa bama ulaşin kardeslerim

• Çok eski bir yazılım var. Bir türlü yüklenmedi. Bittiğinde kapanıp açılıyor ve sonrasında hata diyerek pc nize smart swict indirerek yüklemeyi yapın uyarısı veriyor.

• Merhaba arkadaşlar bir akrabamın j2 telefonu ile ilgili bir sorum var.

Telefon çalarken titretmiyor hertürlü ayarına baktım çalarken titret açık olması rağmen titremiyor. Titreşim testi yaptım çalışıyor. Sebep ne olabilir?
  • Arkadaşlar J5 te güncellemeleri kontrol ettirdim şimdi güncelleme geldi yüklüyor ama sanki bu güncellemeler telefonu rahatlatmak değilde daha yavaşlatmak için gibi geliyor. Bence telefondaki işimize yaramayan samsung yazılımlarını silsinler.
  • j7 de kamera odaklama sorunu yaşayan bilen çozen varmi yahu

• paralel ürün ile ilgili uyarıda bulunmuştum.sorunum hala devam ediyor fırma bilgi vermiyor.Alırken hangi firmanın garantisi olduğunu görün eğer alacaksanız delta garantiliden başka almayın.beni İntellicel rezil etti.20 gün oldu ürünü alalı.adamlar tamir etmiyorlar hala telefonumu göndermediler.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.