Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • j5 ile ist göbeğinde 4g test sonucu neden böyle anlamadım
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
  • Benim j5 de pil kullanımı nda ayrıntılara gostermiyor

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★
  • @~mustafa~

Benimki j7

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar-sesler ve bildirimler-kilit ekranında içeriği gizle

Bu şekilde yapabilirsin

• Pil kullanim detaylarını nasil gorebilirim

• WhatsApp için
    whatsapp ayarları - bildirimler- mesaj bildirimleri- açılır pencere bildirimleri ayarları.
    İsterseniz bunu bir deneyin.

Ya da ikinci bir yol
    Telefon ayarları- sesler bildirimler- en altta uygulama bildirimleri
    Oradan istediğiniz uygulamayı seçip kilit ekranında içeriği gizle kısmını aktif hale getirebilirsiniz. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukovs -- 4 Nisan 2016; 20:55:48 >
  • Merhaba, Kilit ekranında içeriği gizle kısmını açık hale getireceksiniz zaten.kapalı diyorsunuz. Açık olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukovs -- 5 Nisan 2016; 7:30:13 >
  • merhaba arkadaşlar j7 almayı düşünüyorum çok fazla araştırma imkanım olmadığı için kısa tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ekranı çok büyük olduğu için tereddütüm var açıkçası birde vu telefon alınabilecek telefonlardan mı? aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.
  • Yardım lütfen kamera soluk çekiyor kırmızı pembe çekiyor ayarlara baktım bulamadım sebebi nedir 3 günlük telefon
    Birde rehberin sim yada telefon kaydı göster seçeneğini bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 5 Nisan 2016; 20:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Yardım lütfen kamera soluk çekiyor kırmızı pembe çekiyor ayarlara baktım bulamadım sebebi nedir 3 günlük telefon
    Birde rehberin sim yada telefon kaydı göster seçeneğini bulamadım

2 ci cümleye cevap vereyım.

rehber...(kişiler) ...daha..rehber ayarları...ekran....göruntulenecek kişiler....tıkla..burda sim-cihaz menusu...
  • Arkadaşlar telefonda uygulamaları SD karta taşıma şansımız var mı?
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / Uygulamalar / Uygulama yöneticisi / problamlara tek tek girerek aktara bilirsin ama bazı programları aktaramıyorsun

• Arkadaslar benim rahatsiz etme modu kendiligindne açılıyor

• Arkadaşlar m4 aqua vardı bozuk çıkınca iade ettim j5 almayı düşünüyorum 690 tl ye 500f modeli sosyal medya kamera ve batarya benim için önemli oyun uygulama yüklemiyorum sd kart ile kurtarabilir miyiz durumu birde android 6 alma ihtimali var mı ?
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    SD kartla bu durumu kurtarırsınız. sadece android 6 almayacak diye biliyorum.işinizi görür batarya performansı iyi.

• Arkadaslar selamlar J5 de numara engelleme var mi?
  • Merhaba arkadaşlar j7 almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Özellikle gündüz ve geceleyin kamerası nasıl çekiyor? Hızlı şarj özelliği varmı? 0 dan 100 kadar kaç dakikada şarj ediyor? Mesaj yazarken mesajı kopyala yapıp veya kesip başka bir yeni mesaja yapıştırabiliyormuyuz? Ve daha bilmediğimiz başka özellikleri varmı? Şimdiden yardımlarınızı bekler teşekkür ederim.
  • geceleyin kamerası performans veren bir tel henüz yok
  • Lütfen yukarıdaki sorularıma acil cevap vermenizi rica ederim.
  • İyi akşamlar arkadaşlar, bu Samsung j5 in 4g olan ve 4g olmayan 2 ayrı modeli mi var yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.