Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buyukovs

Bilgisayardan normal gmaile girip kullanıcı adı ve şifremi unuttum deseniz acaba hallolurmu. Bir deneseniz.

Serviste cozduk isi hocam.
    Sifir j5 gold kac lira eder. Jelatinli kutuda, kactan satabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün taksitle galaxjy j7 aldım altın rengi olandan fiyatı biraz tuzlu geldi ama olsun, benide yaz hocam.

• slm bende bir ay önce j7 aldim ama dokunmatikte donma sorunu var mesela mesaj yazarken donuyor sayfa gecisleri yaparken donuyor acaba herkezde varmi yoksa sadece bana özelmi bu telofon bu donmalar 3 5 saniye sürmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur394 -- 9 Şubat 2016; 0:44:53 >
  • ozgur394 O kullanıcısına yanıt
    Bende hic donma yok galiba sizin yuklediginiz arka planda calisan uygulamalarla alakali

• j5 gold aldım birde silikon kılıf verdiler yanında ama tam şeffaf değil iyi bir silikon kılıf önderirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Telefonu alacak arkadaşlar sarj konusunda aklında soru isaretleri kalmasin

#Parlaklik %35
    #Guc tasarrufu kapali
    #mobil veri genellikle açık

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

Bu nasıl oluyor?
    Kullanım süresi neredeyse 24 saat sürüyor ama ekran süresi 5 ya da 6 saati anca buluyor. Sizde 10 küsür saat çıkmış. Acaba sorun nerede? Ekran süresinin uzun ya da kısa olmasının önemi var mı?

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Telefonu hic elimden birakmadim sayilir.

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Bende j7 var, 14 saat oldu şarzdan alıp kullanmaya baslayali ve ekran suresi 6 saat ve suan hala yuzde 40 şarzim var 10 saati görur muyuz acaba

• valla arkadaşlar kılıf mılıf hikaye. yemek yerken mesajlaşıyordum. tel elimden kaydı. kuru fasulyenin içine girdi. gitti caaanım S4. şarj olmuyor artık. .onun yerine J5 aldım. ama bekleme süresi baya uzunmuş. 2 gün önce şarj ettim. şu an %71 de. S4 olsaydı çoktan şarj ederdim. sürekli wifi açık. hiç kapatmıyorum da teli. 7- 24 açık yani. memnun kaldım. baziları NFC diye saçmalamış. çevremde daha NFC kullanan adam görmedim. S4 de vardı. hiç kullanma gereği hissetmedim. en büyük hissettiğim eksiklik bildirim ışığının olmaması..

• Hocam bence bu j serisi cok guzel bi seri babamda da j2 var bi şarj ediyo adam, 1 hafta kullaniyor

Bu arada ben nfc neymiş onu bile bilmiyordum düne kadar, baktim millet nfc diye ölüp bitiyor.

Bundan onceki telefonumda vardi nfcde ne oldu sanki 3 sene kullandim telefonu ama bikere nfc lazim olmadi :)

O degilde harbi bu nfc ne ya

• Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    http://www.chip.com.tr/haber/yil-2015-nfc-nedir-yarar_52126.html

bu işe yararmış..
  • bence de nfc çok gerekli değil ama DLNA olsaydı iyi olurdu...
    Gorursun

• Merhaba
    Ben de J7 almak istiyorum. İnternette araştırırken çeşitli fiyatlar ve modeller gördüm. Hangisi 4g li olan model acaba? Alırken neye dikkat edeyim?. Benim için 4g önemli, onun dışında çift sim olmasın istiyorum. Tavsiye, bilgi verebilecek var mı?
  • battal852 B kullanıcısına yanıt
    Çift simli modeli ülkemizde yok, telefon 4g destekliyor.

aslinda telofonuma hic bir program yüklemedim sadece wahpsap face arka plan resmide kendi cektigim siyah bir resim
  • Salperde kullanıcısına yanıt
    Pil süresi kullanıma bağlıdır.
    Mesela 3g açmadan sadece Wifi ile internet ve sosyal paylaşım olarak kullanirsaniz en az 8 saat görürsünüz. 3g işin içine girdimi 1-2 saat rahat kayıp olur.
    Veya fazla telefonu kurcalamadan Wifi ile sadece dizi veya film izlerseniz 9 saati rahat görürsünüz.
    Veya arkadaştaki MX player kullanımı gibi telefona indirip o şekilde izlerseniz 10-11 saatleri çok rahat görürsünüz.
    Anlayacağınız kullanım durumunuza gore ekran süresi olarak 6 saatte 10 saatte alınabiliyor aynı telefondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yanlis bilgi vermeyin. 3g modeli ulkemizde satilmakta modeli de j7H olarak satiliyor.

• Bildirim ışığı sorunu yaşayan arkadaşlar, NOLED uygulamasına bir göz atmanızı öneririm. Bence çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Geçmiş olsun bi sorun olduğu kesin bende çıkmıyor öyle birşey çünkü..

Teşekkürler.Cihaz şuan Samsung servisinde 2 gün oldu haber bekliyrum.Değişim raporu çıkarsa iade edip ithalatçı garantili olanını almayı düşünüyorum doğubanktan.Çünkü bir şey farkettim.Benim Vatan bilgisayardan aldığım ürün made in China.Fakat doğubanktanki ürün Vietnam.Bu sebepten dolayı işgillendim.Bu ikinci arızalı cihaz çünkü.O yüzden Vietnam olanı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.