Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozbes

İADE ettiğim j7 son derece hızlı ve hatasız bir cihazdı dıştan gözüktüğü kadarıyla...Sadece 4G yi desteklememesi sebebiyle iade ettim. Problemsiz idi...Keşke çift hatlılar 4G yi destekleseymiş, iade etmezdim.

teşekkurler
  • Kolay gelsın

Samsung j den rahberde kayıtlı bırının telefon numarasını mesaj olarak attığımda karşı tarafa .VCF olarak gidiyor ve karsı tarafta vcf. olarak mesajı goremıyor tabıı bunun içinde internet gerekıyor.Ama daha önce kullandığım LG telefonda boyle bir sıkıntı yoktu.Rehberdeki kişi numarasını direk gönderebiliyordum.

Samsung j7 de rehberde kayıtlı birinin numarasını .vcf olarak değilde diger formatta gonderme imkanımız varmı?

CEVAP VEREBILEN YOK MU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakhan8 -- 10 Aralık 2015; 6:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbes

Arkadaşlar, Gitti Gidiyordan almış olduğum j7 çift hatlıyı 4G yi desteklememesi sebebiyle iade etmiştim kullanmadan.. Bu telefon için Gitti gidiyordan 32 TL. ye almış olduğum j7 pencereli kılıf ve iki adet ekran jelatini ambalajı açılmadan elimde kalmış oldu tabiki..j7 sine kılıf almayı düşünen arkadaşlara uygun fiyatla verebilirim. Benden alın veya almayın ama mutlaka kılıfla kullanın bu telefonu..Çünki çok çabuk kenarlarında soyulmalar oluyor. Ekran camı hasar görebiliyor.. Benden hatırlatması arkadaşlar..Bu arada J7 yi iade ettikten sonra LENOVA VİBE P1 aldım..Şimdi çözmeye çalıyorum aleti..Ama kişiye özel resim ve zil sesi atayamadım henüz..Alışılmışın dışında bir durum benim için....Saygılarımla...
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

Kardesim rica etsem lenovo vibe p1 hakkinda bilgi verebilirmisin dusunuyorum ama cihazin ne kullananina nede incelemesine rastladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

giitigidiyor, samsung galaxy j5 ve j7 satıcılarını f ve h modellerinin detay açıklama konusundaa ikaz etmeli.

aynı sorun kliksada da var. mesela şu ürünü almak istiyorum ama müşteri hizmetleri ürünün model numarasını paylaşamayız diyor :) Paralel ithalatmış ama tek hatlı. yine sitede 759 TL ye çift hatlı var.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-galaxy-j5-gold-akilli-telefon/902549638

• Merhabalar. Bende J7 modelini almayı düşünüyorum. F ve H olarak hangisini almalıyım? Farkları sadece çift-tek hat olmaları mı ? Son olarak bende biraz araştırdım ama yeni almış olanlar vardır belki, en uygun nerede bulabilirim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Merhabalar. Bende J7 modelini almayı düşünüyorum. F ve H olarak hangisini almalıyım? Farkları sadece çift-tek hat olmaları mı ? Son olarak bende biraz araştırdım ama yeni almış olanlar vardır belki, en uygun nerede bulabilirim? Teşekkürler.

yukarıda arkadaşların anlattıklarına göre, F modeli tek hat 4 G li, H modeli çift hatlı 4 G desteği yok.ben de j7 nin peşindeyım tek hatlı 4 G destekliyı tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Merhabalar. Bende J7 modelini almayı düşünüyorum. F ve H olarak hangisini almalıyım? Farkları sadece çift-tek hat olmaları mı ? Son olarak bende biraz araştırdım ama yeni almış olanlar vardır belki, en uygun nerede bulabilirim? Teşekkürler.

yukarıda arkadaşların anlattıklarına göre, F modeli tek hat 4 G li, H modeli çift hatlı 4 G desteği yok.ben de j7 nin peşindeyım tek hatlı 4 G destekliyı tercih ederim. ayrıca gittıgıdıyor a bir göz at.
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    F modeli 4gli tek hatlı onu al ama internetten alıyorsan. Şuna dikkat et tek hatlı 4g olamayan versiyonuda var bunların ithalat yoluyla getirdikleri için. Kutunun üstünde lte yazmalı mutlaka

• İthal j700H (çift hatlı) aldım.Ancak normal kullanımdayken kendi kendine samsung yazısı geliyor aniden.Yani kapanıp açılıyor.Ayrıca smart menager durduruldu yazısı da ikide bir ekrana çıkıyor.

Araştırmalarım sonucu başka bir kişide daha gördüm bu sorunu yorumlardan okuduğum kadarıyla.Ayrıca teknosada incelediğim j7 kamerası 20mp lik gibiydi.İthal gelen ise yarısı bile değil.
    Bunlar kronik olabilir mi?
    Var mı bu sorunlardan haberdar olan?
    İthal j7 kullanıcıları yakaladığınız farklı sorunlar var mı?
    İthal j7'den ne kadar memnunsunuz?

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığım J700H çift hatlı modeli 4G desteklemediği için iade etmiştim Gitti Gidiyora...Bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadım, gayet stabil bir telefondu...Üzülerek iade etmiştim..Yakında 4G ye geçilecek olması nedeniyle, 4G desteklemeyen yeni bir telefon almak hiç mantıklı gelmemişti bana... Kapanma sorunu kullandığın kılıftan kaynaklanabilir..Başıma gelmişti daha önceki Samsung da.. Kapaklı kılıfın yan tarafındaki açma kapama tuşuna kılıfın slikonu baskı yapıyormuş. En ufak bir el temasında onaya gerek kalmadan telefonu direk kapatıyordu...Kılıf değiştirdiğimde sorun ortadan kalkmıştı..Ancak Smart Menager durduruldu gibi bir yazı hiç çıkmadı...Fabrika ayarlarına geri döndürmeni öneririm. Olmadı bir kezde hard reset at..Ayrıca camera konusunda da hiçbir sıkıntı yok. Yani telefon konusunda kendini soğutma..J700H kendi çapında çok başarılı bir telefon. Ancak fiyatları çok oynak..Ben 989 TL. ye almıştım gittigidiyor.com dan....Bugün 800 TL. ye, belkide daha düşük fiyata çift hatlı J700H bulabilmen mümkün..Tabiki çok iyi araştırma yapman lazım..Şunu da belirtmem lazım ÇİFT HATLI J700H TELEFONLAR 4G DESTEKLEMEZZZZZZ.....BUNU İYİ DÜŞÜNÜN.......SATICILARIN İLANLARINA KANMAYIN....BİRÇOĞUNDA 4G DESTEĞİ VARDIR AÇIKLAMASI YAPILIYOR..... BUNLARA İTİBAR ETMEYİN LÜTFEN..................Bilmem faydalı olabildimmi...Olduysam ne mutlu bana....Fiyat konusunda aşağıdaki linki örnek verebilirim..

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j7-j700h-duos-cep-telefonu-198308904?scrf=gunun-firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 8 Aralık 2015; 13:37:50 >

• Kılıf kullanmıyordum.Bu yüzden değil.Zaten kapanıyor birde tekrardan açılıyor.Üstelik 5-6 saniyede.Cihazı iade ettim.Ama bu üründen vazgeçmedim.800 tl demişsin ;nerede?
    Ayrıca 4g bu kadar önemli mi?Bize ne sağlıyor?

Hocam telefonu fabrika ayarlarına döndürün sonra yenş temiz kurulum yapın aynı sorunlar devam etmekteyse eğer, ozaman vakit kaybetmeden iade veya değişim isteyiniz.

4g olması avantaj artık 4gye geçtik daha hızlı internet kullanmak istiyorsan alman faydalı bşr süre sonra 3g de 2g gibi yavaş kalacak çünkü

• 4g sadece hat üzerinden kullanılacak hızlı internet öyle mi?Hat üzerinden pek işim düşmez,wifiyide etkilemiyorsa o zaman pekte mühim değil gibi.Teşekkürler

• merhabalar bende j7 almak istiyorum fakat 4g lisini uygun fiyata bulamadım. alan arkadaşlar nereden ne kadar fiyata aldıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim.

• İthal aldığım j7'de MADE IN CHINA yazıyordu.Çin malı mı bu cihazlar?

Samsung garantili cihazımdada aynı yazı mevcut sıkıntı yok

Hocam cinde uretilen seyler cin mali değil.Birsuru telefon markasinin telefonu çinde yapiliyor.Mesela iphonelar designed in california made in china dir.

• kedili_filozof K kullanıcısına yanıt
    Reklamlarda gördüğüm en iyi fiyat olarak dikkatimi çeken J7 ler,

Tek hatlı 4G li TR garantili J7 SM-J700F SERİSİ Kart kampanyasız Vatancomputer 1049 TL. - Kart kampanyalı Kliksa 1029 TL + 50 puan = 979 TL.

Çift hatlı 4G siz İthalatçı garantili J7 SM-J700H SERİSİ Kart kampanyalı Kliksa 869 TL + 25 puan = 844 TL. - Hepsiburada 919 TL + 25 puan = 894 TL. - N11 889 TL + 25 puan : 864 TL. - Gittigidiyor 849 TL + 25 puan = 824 TL. - Migros 899 TL + 50 puan = 849 TL.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.