Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı soruyu bende merak etmiyor değilim, şuan ki j7 ile aynı kasa tipi ve plastiğe sahipse samsung fena dalga geçiyor musterısı ile umarım kaliteli bir kasa ile satıs yapar yoksa işi zor bu özellikler güme gider fiyasko damgası yer heba olur samsung adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Ocak 2016; 17:16:54 >
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    1400 den aşağı gelmez j7 alınabilitesi olmaz o fiyat aralığında, daha iyi cihazlar alınabilir bu tür cihazlar kısmen f/p olduğu için çok satılıyor ayrıca 3gb ram olmaz büyük ihtimal 2 gb olur şarjıda kullandığımız j7 den bir miktar az gider
  • şuan ki j7 xperia c4 ile kıyaslanır yeni j7 ancak c5 ultra ile kıyaslanır ztn ikisi aynı özelliğe sahip hemen hemen c5 ultra ile onun da fiyatı 1399 olması lazım magazalarda, j7 3 gb kaan hocam gsmarena ve diğer yabancı siteler doğrulamış ram olayını yeni j7'nin , cihazın albenisi kasası yanlar metal (gerçek) cerceve ise alınır, evet fhd olması bir mıktar şarjı sömürür 6 saat falan ekran süresi alınır şuan ki 720p hd 3000 mahlı j7ler 7.5 saat alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Ocak 2016; 17:38:50 >
    Kıytırık mtk işlemcili telefon sony dahi olsa kullanmam hocam herbirinde ayrı sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    xperia sp kullanmstm askere gitmeden once kardesıme verdım kısa donemdım neyse geldm hala saglamdı kasa yonunden temız kullanmıstı ama gel ki uygulamalarda menu gecısler arası uyumsuzluk donmalar takılmalar ne ararsan vardı yazılımı ne kadar erken versede yeni cıkan sürümü bır tuhaflık var sony telefonlarda kullanan cevremdekı ınsanlarda oyle katılıyorlar bana sony kullanıyorlar daha dogrusu 40 fırın ekmek yemesi lazm sony'nin yazılım konusunda o yuzden almıyorum xperia z z1 de kullandım 1 ay dayanamadm satmıstım
    Ben dolaylı yoldan sony çalışanı olarak sony marka hiçbir şey kullanmıyorum sony nin kötü ürünü kalitesiz ürünü yok lakin avrupa ve asya yönetim kadrosu ve pazarlaması rezalet dünyadan haberleri yok o kadar söylüyorum burunlarından da kıl aldırmazlar

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam aman herkesın teleofnu kullandıgı makıne kendıne guzeldır bır baskasının kı hep kotu olmustur bu zamana kadar bızı ılgılendrmz iyi forumlar
    Benim marka takıntım yok işimi gördüğü sürece en iyisi kullandığımdır

• evet aynen bende de oyle durum
  • Yeni Galaxy J7 2016 özellikleri belli olmuş. Yeni modelde Full HD ekran ve 3Gb ram olacakmış. Haberin ayrıntıları burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Yeni Galaxy J7 2016 özellikleri belli olmuş. Yeni modelde Full HD ekran ve 3Gb ram olacakmış. Haberin ayrıntıları burada.

kasa gene leğenden mi, pet şiseden dönüşüm mü ?
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    dün duyurdum konuda evet 2016 versiyonu yolda j7nin mart veya nisanda raflarda olacak
  • plastik olursa tam fiyasko olur müşterilere hocam
  • Hangi rengi tavsiye edersiniz Hep siyah alıyorum değiştirsem mi bilemedim Gold güzel demiş bikaç arkadaş. Bir de nette çok fazla şebeke sorunu-sesin az gelmesi falan gördüm samsung garantililerde bu sorunları yaşıyan oldu mu?
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    Ben siyah kullaniyorum. Gold rengide hoş guzel duruyor. Sana kalmis bu. Benim cihazim genpa garantili ve tek sim 4g versiyonu yani j700f modeli şükür 3 haftadir kullaniyorum hic bir sıkıntim olmadi.

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim haporlor sesi az çekim kalitesi iyi değil ses iyi değil gibi yorumlar gördüm de emin olamamıştım.
    Valla kardesim hattim avea ve kirikkalede oturuyorum devamli full cekiyor. Seside beni memnun etti her konuda yani.

bende hep siyahcı taaraftardm telefonlarda ama gold rengı gorunce resmen asık oldum elıme aldıgmda tamam sıyaha elveda dedım o an gold aldım aralıgın ılk haftasıydı bence gold almanızda yarar var cıhaz daha havalı duruyor hocam sebeke sorunu yasamadım sesın az gıtme sorunuda yasamadım
    hoparlörden tatmın edıcı ses alıyorum ama arka tarafa konulması bazen canıumı sıkmıyor degıl muzık vıdeo ızlerken bıryere koydugumda sesı barız gıdıyor ama sesi iyi bir kotu tarafı fark etmedm
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    bende adana merkezdeyım full cekıyor aynen hıc diş dusdugunu gormedım hatta metroda bıle tunelde 1 2 dıs cekıyor nete baglanmıstm o an tunelde
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.