Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanmak istediğin zil sesini editle, ilk 4 saniyeyi boş olarak ayarla. Yani müzik 4 sn sonra girsin, o çalmadan önce telefon titremiş olacak.
  • @ tcdelikurt
    Merceğin üzerinde ince bir tabaka oluyor sıfır ürünlerde, tıpkı ekranda ve telefonun çevrelerinde olduğu gibi. Belki o hala duruyordur diyeceğim ama onu çoktan çıkartmışsındır. Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor malesef. Satın aldığın yere götürmek en iyisi.

@ voltran32

Bunu ayarlardan yapabilirsin. Ayarlar / Ses / Sessiz Mod'u işaretleyin. Daha sonra Titreşim ayarına girip "Yalnızca sessiz modda" yı işaretleyin. Böylece telefonunuz sadece çalmadan titreyecektir.

@ jooncoffe

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. Programların kıyasyollarını menüye ekliyor eğer kurulduysa. Bunun haricinde indirilenler diye bir kısayol var. Oradan da erişebilirsin.

@ gencgsli

Bende ilk aldığım zamanlar denemiştim. Lakin beğenmedim. Çünkü ufak bir resim eklediğimde arayan kişinin resmi dev gibi görünüyor ve piksel piksel farklı çıkıyor. Beğenmedim bu yüzden uğraşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akin.akgul

@voltran32

Kullanmak istediğin zil sesini editle, ilk 4 saniyeyi boş olarak ayarla. Yani müzik 4 sn sonra girsin, o çalmadan önce telefon titremiş olacak.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

Her zil sesini bu şekilde editlememmi gerekiyor, bunun ayarı yokmu. Eski telefonum samsung E250 de bile bu özellik vardı.
  • bide genel bi soru sorucam yukarıda E simgesi çıkarsa sürekli para yer mi ve operadan face girmek paralı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

bide genel bi soru sorucam yukarıda E simgesi çıkarsa sürekli para yer mi ve operadan face girmek paralı mı

evet ucret yazar bu durumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

bide genel bi soru sorucam yukarıda E simgesi çıkarsa sürekli para yer mi ve operadan face girmek paralı mı

evet ucret yazar bu durumda

peki bildiğin avea faturalı ii bir internet paketi var mı
  • enis_furkan ayarlardan paket veriyi kapatırsan bakiyen eksilmez.
    Ayarlar / Kablosuz ve Ağlar / Mobil Ağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 16 Ekim 2011; 2:36:47 >
  • https://www.facebook.com/pages/Samsung-galaxy-fit/199010080160465

apoxlost arkadaşımızın bu konu için açtıgı SGF sayfası
  • Teşekkürler Bunela bulamamıştım, beğendim
  • Arkadaşlar merhaba. Bu forumda bu telefon ile iligli çok güzel bilgiler paylaşımlar yapılmış. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Daha telefonu dün aldım ve sayenizde uzunca süredir kullanıyormuş gibi tecrübe edindim.
    22 sayfa paylaşım var hepsini okuyamadım.
    Benim şöyle bir sorunum var;
    Uygulamaları hafıza kartına yukleyemıyorum. Ayrıca bazı uygulamalrıda hiç yukleyemıyor. :( Telefona sadece hotmail uygulamasını yükleyebildim. Andorid marketten angry birds bile kurmuyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Uygulamarın yüklü oldugu bölümde, SD karta taşı diye bir seçenek var ama o da pasif durumda. Kendi kurduğum hotmail uygulamasını bile taşımıyor. Lütfen yardımcı olun :((
  • Beyler GingerBread ' ı nerden bulabilirm benim pc de Kies yüklü ordan arayıpta mı bulacağız kurulum vs yardım geliştirmek istiorum Yardım Lütfen
  • GingerBread nerden yükselttiyseniz banada söylermisiniz yardım lütfen
  • Arkadaşlar benim bikaç sorum olacak. Daha önceki paylaşımlara baktım ama cevap bulamadım, gözden kaçırmışsam
    kusura bakmayın.
    1-androidin en son sürümü nedir nasıl güncellenir
    2-navigasyona girdiğimde konum belirleniyor yazısı çıkıyor uzunca bi süre beklememe rağmen bi değişiklik yok,wireless aktif yaptığımda hemen buluyor.
    gps te bi sorun mu var yoksa normal mi (yer Çorum)
    3.Son olarak ekranın altındaki "geri dön" ve menü tuşlarında ışık yanmıyor bu mnormal mi yoksa benim teldemi bi arıza var

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 2. bir telefona ihtiyacım vardı ve bende bu telefonu alarak aranıza katıldım.aslında sadece android olsun diye almıştım. neyse.

başka bir telefondan(n97) rehber aktarmak için bir pc programı vs. birşeyler var mı acaba?
  • Merhaba beyler bende bugün FİTlendim :D Bir sorunum olursa sizlere danışacağım :D
  • Merhaba yaklaşık bir aydır bende fit kullanıcısıyım forumu bir aydır baştan sona kadar okudum bir çok konuda sorumun vevabını buldum cevap veren bilgilerini paylaşan herkeze teşekkür ederim. bunda böyle benimde bir yardımım dokunursa yardım etmeğe çalışacağım...
  • arkadaşlar size bir sorum daha olacak
    telefon güzeş ama
    uygulamalarda gösterdigi gibi
    temaların kendine ait bir
    animasyonu varmı acaba eger varsa ne yapmam gerekiyo
    yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaslar sizde radyo dinlerken ugultu oluyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabab Odinden yükleme yapanlar.Ayarlar-telefon hakkında- yazılım güncellemesi kısmından direk GingerBread 2.3.5' e yükseltebilirler.
    Farkettiğim değişiklikler kaydırma çubuğu gereksiz inmiyor.Batarya süresinin çok farketmedim, dün öğlen indirdim.Çok bir değişiklik göremedim.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım kiesten yazılım yülkseltme yapamıyormuyoz ??
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.