Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarda dün gece 486 tl+kargoydu Bugun 550tl(kargo dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Olsunda güzel çeksin.Arkadaşlar ile geçirilen güzel anlar için ideal bence.Ok dir dostum.yarın bir media markt a gideyim...Bu android sürümlerinde herhangi bir kısıtlama yok değil mi ? mesela 2.3.4 e kadar yükseliyor gibi falan ? ya da destekleme sorunu?

Vatan bilgisayar'n internet sitesine bi bak dostum %25 indirim var bende ordan almıştım 3 günde elime ulaştı telefon

Ve galaxy fit ile zonguldakta çektiğim bir fotograf;

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

bunela mokra çekimle harika poz yakalamıssın

bazen çıkıyor böyle fotograflar makro çekımde cok başarılı işler cıkarıyor gerçekten iyi bir kameramız var

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Flash Player'in internetten .apk'yı bulmuş, telefona kurmuştum. Ama internete girdiğimde ne yazıkki tarayıcı o kurduğumuz Flash'ı kullanmıyor. Bir işe yaramıyor diye tekrar kaldırmıştım.

frenzy bende vandetta rpg'ye katılmayı çok istiyorum biliyorum burası konusu değil ama konuda cevap alamadım kusura bakmayın.MSN ni verirsen konuşuruz.Gerçekten katılmayı çok istiyorum.RPG ye bayılırım ve oyun içinde bir arkadaş grubum olsun isterim.
  • quote:

Vatanda %25 indirim varmış geçen hafta.Az önce baktım yine fiyatlar oynuyor gibi.Bakalım buradaki timlere de bir soracağım.Bende elden alma taraftarıyım.

Ben vodafone den aldım vallaha
  • Hepsiburada tedarik süreci kanser edebiliyor. Ama hizlial.com öyle değil. Ben telefonu hizlial.com dan aldım. İstanbul'dan Hatay'a iki günde geldi. Bir çok alışverişim oldu hizlial.com u önerebilirim. Aynı gün kargoya veriyorlar.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5670-galaxy-fit-2-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0533.htm

2 GB Hafıza Kartı Hediyeli Fit kdv dahil 498.99 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Hepsiburada tedarik süreci kanser edebiliyor. Ama hizlial.com öyle değil. Ben telefonu hizlial.com dan aldım. İstanbul'dan Hatay'a iki günde geldi. Bir çok alışverişim oldu hizlial.com u önerebilirim. Aynı gün kargoya veriyorlar.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5670-galaxy-fit-2-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0533.htm

2 GB Hafıza Kartı Hediyeli Fit kdv dahil 498.99 tl.

Bende hizlial.com dan cep telefonumu aldim.Arkadasin dedigi gibi hemen elime ulasti..Alisveris icin onerebilecegim siteler arasında ilk sırayı çok net alır

• Galaxy Fitle Çektigim resimler üzerinde neden oynama yapamıyorum Microsoft Office Picture Manager ile resimde kırpma yapıyorum ama hiçbir şekilde farklı kaydet yapmıyor sizdede aynı sorun varmı ?
    painttede aynı hatayı veriyor siz resimler üzerinde oynama yapabiliyormusunz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 24 Eylül 2011; 13:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

Galaxy Fitle Çektigim resimler üzerinde neden oynama yapamıyorum Microsoft Office Picture Manager ile resimde kırpma yapıyorum ama hiçbir şekilde farklı kaydet yapmıyor sizdede aynı sorun varmı ?

telefondan cekıp bılgısayara attıgım fotograflarda paint, paint.net alpha ve photoscape ile rahatca oynama yapıp kaydedebılıyorum
  • quote:

quote:

Galaxy Fitle Çektigim resimler üzerinde neden oynama yapamıyorum Microsoft Office Picture Manager ile resimde kırpma yapıyorum ama hiçbir şekilde farklı kaydet yapmıyor sizdede aynı sorun varmı ?

telefondan cekıp bılgısayara attıgım fotograflarda paint, paint.net alpha ve photoscape ile rahatca oynama yapıp kaydedebılıyorum

Allah alla bende neden böyle bir hata veriyor anlamıyorum

• quote:

Renk olarak hangisi daha hoş ? ben siyahı diye düşünüyorum ama ? beyaz kir tutar mı ?

Ben beyaz kullanıyorum. Yabik isimli kullanıcının 9 sayfada dediği gibi; "dikey olarak çizgilendirmişler arka kapağı herhangi bi toz girdiğinde elinizi sürterseniz direk toz çıkıyor, renkdede bi açılma veya koyulaşma yok, aldığımda rengi neyse şu anda da o" Dediği gibi dikey çizgiler kir tutmasını engelliyor. Telefonu 20 günü aşgın süredir kullanıyorum tek bir zerrecik bile yok.

@ revelax

Hayır herhangi bir sorun yok. İstersen birde Photoscape programını dene.

• merhaba arkadaşlar uzun süren arş sonucu bende bundan altım bir tane görünüşü çok hoşuma gitti beyazından aldım burdan faydalancam ins :)
  • telefonu yeni aldım android ile bilgim yok market vs önceki yazılardaki igo vs bulamadım marketlerde neler indirmeliyim telfna
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurqlp

telefonu yeni aldım android ile bilgim yok market vs önceki yazılardaki igo vs bulamadım marketlerde neler indirmeliyim telfna

İnternetten bulup yükleyebilirsiniz Size özel mesajla bir link yolladım ordan bakabılırsınız
  • ya arkadaslar bu hafıza sorununu nasıl çözeceğiz bi yardımcı olurmusunuz ? Uygulamarı telefon hafızasına yüklediği için sürekli bos yer açın uyarısı alıyorum. hafıza kartınada tasınmıyor ??? Bunun bi çözümü yokmudur acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

ya arkadaslar bu hafıza sorununu nasıl çözeceğiz bi yardımcı olurmusunuz ? Uygulamarı telefon hafızasına yüklediği için sürekli bos yer açın uyarısı alıyorum. hafıza kartınada tasınmıyor ??? Bunun bi çözümü yokmudur acaba ???

bende kullanalı 2 gün oldu doldu sayılır yakında alıcam o uyarıları cevpaları bekliyorum?

• bana bu samsung galaxy fit için gangstar ve hero of sparta oyununu araştırıp bulabilecek varmı ben çok aradım ama indirdiklerimin hepsi büyük gelio ekrana sığmıyo tam bu ekranlık bulacak varmı lütfen
  • Arkadaşlar hava tahminlerini gösteren widget kullanıyormusunuz ben bir kaç tane indirdim ama çalışmadı önerebileceginiz varmı
    Hem saati gösteren hemde hava tahminlerini gösteren
  • quote:

Arkadaşlar hava tahminlerini gösteren widget kullanıyormusunuz ben bir kaç tane indirdim ama çalışmadı önerebileceginiz varmı
    Hem saati gösteren hemde hava tahminlerini gösteren

Ben bir ara şunu kullanmıştım. GO Weather

https://market.android.com/details?id=com.mediawoz.goweather&feature=search_result

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 26 Eylül 2011; 10:55:33 >

• quote:

- SAMSUNG GALAXY FİT S5670 ROOT YAPIM ANLATIM -

Bir süre önce "yabik" arkadaşımızın yardımı ile bir android forumundan okudugum mesaj sayesinde telefonumu sorunsuzca root etmiştim. Tatildi okuldu derken paylaşmak fırsat olmadı. Bir kaç adımda SGF(Samsung Galaxy Fit)'i nasıl rootlayabileceğiniz anlatacağım ama öncelikle belirtmek isterim ki;
    Bu işlem yasal değildir ve oluşacak sorunlardan Bu konuda ismi geçen herhangi bir kullanıcı ve ya forum.donanimhaber.com sitesi suçlu gösterilemez. Bu işlemleri yaparken tüm sorumluluk sizlere aittir.

1. Adımda ihtiyacımız uygulamalar için;
    -http://shortfuse.org/ adresinden SuperOneClick v1.9.1 uygulamasını indiriyoruz.(ya da bir siteden SuperOneClick v1.9.1 buluyoruz ve indiriyoruz...)
    - Microsoft .NET Framework 2.0+ bilgisayarınızda kurulu değilse bunu temin edip kurup.
    - Samsung Kies son sürümünü indirip kurun veya CD'lerden kurduğunuuz Kies'i açarak güncelleme yapmasını sağlayın.

Not:"SuperOneClick v1.9.1" uygulaması bir exploit oldugu için bazı antivirüs programları virüs olarak algılayacaktır ancak SuperOneClick v1.9.1 bilgisayarınıza zarar verebilcek bir yazılıma sahip değildir o yüzden korkmaya gerek yok. (Kaspersky Anti-Virüs 2012 kullanıcısıyım ve SuperOneClick v1.9.1'i virüs olarak algıladı ancak kaldırdıktan sonraki virüs taramalarında windows işletim sistemim üzerinde herhangi bir virüs/exploit bulunamamıştır. Güvenebilirsiniz )

2. Adımda ise cihazımızı "root" işlemine hazırlayacağız;
    - "USB hata ayıklama" modunu aktive edin.(Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>)
    - Kies uygulaması açıksa kapatın.
    - Cihazı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
    - Cihazın harici veya dahili kartlarını bağlamıyoruz. Eğer bağlanırsa bağlantıyı kapatıp usb bağlantısını çıkarıp tekrar takın.

3. Adımda root işlemine başlamak ve telefonunuzu root etmek için;

- Uygulamayı çalıştırıyoruz. Yukarıda görüldüğü gibi bir pencere açılıyor.
    - "Root" tuşuna tıklayarak işleme başlıyoruz.
    - İşlemin bittiğini yukarıdaki resimde göründüğü gibi "remounting system with read-only access" altında "OK" ibaresini gördüğümüzde anlıyoruz.
    - Cihazı kapatıp-açın.
    - "Superuser" uygulamasının kurulup kurulmadığını kontrol edin. Eğer kurulmuş ise artık Yönetici(root) erişimine sahipsiniz demektir.
    - Geçmiş olsun

Ama işte bununla bitmiyor telefonunuzu root edip yeniden başlatıp sd kartınızı vb. taktıktan sonra;
    - Android marketten "Move2SDEnabler" programını indirin.
    - Programa girin ve "Auto" seçeneğini işaretleyip Apply butonuna basın, SuperUser ekrana gelicektir "Allow" butonuna basın ve artık cihazınız uygulamalarınızı SD kartınıza taşıyabılıyor

Biraz araştırırsanız root işlemi ile sadece "SD Karta Taşıma" işleminin değil başka işlevlerinde yapılabildiğini görürsünüz Örn: İşlemcinizi overclick ederek daha yüksek performans alabilirsiniz.. vb. Root'n faydaları anlat anlat bitmez yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Anlatım ve görsel googleandroid.gen.tr forumundan alınmıştır.

@anıl154
    @onurqlp

anlatımı okuyarak SD Kartınıza uygulamalarınızı yukleyebılırsınız

• merhabalar bir kaç sorunum var telefon ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
    1-advanced task killer denen prog yükleidim açıyorum oraki bi kaç programı seçiyorum Kill Selected basıyorum programlar gidiyor fakat 1-2 sn sonra programı tekrar açtığımda o programlar hala orda duruyor bunu nasıl hallederim
    2- telefona hologram lite diye duvar kagıdı yükledim bu 3d gibi olanlardan fakat telefonu kapatıp açınnca ekran eski haline dönüyo tekrar açılmak isteniyor ?
    3- görev yöneticisi >Ram burası su anda 186mb/279mb burası sanırım uygulama ile doluyor uygulamaları nasıl karta yüklerim ve belleği sil desem hepsi gidermi programların ?(platform-tools gibi deilde bi yolu yokmu tel üzerinden ? )
    4-3G Watchdog V0.10.0.apk yükledim neymiş diye fakat uygulama kapatılmıyor yani su an int paketim yok kullanmak istemiom ne advanced nede telefondaki çalışan programlar widgeti kaldıramadı ? uygulamalardan açıp durdurmaya zorla dedim durdu fakat hep mi böyle yapıcam ?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.