Şimdi Ara

samsung galaxy ekran kiliti unutldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar samsung galaxy teos telefon var. onun ekran acma desenine unutulmus. ve cok yanlis yapildigi icin acilmiyor. acmak icin hesap adresi istiyor. o email adreside unutulmus. simdi bunu acmak icin ne yapmam gerekiyor? yardilarinizi bekliyom tesekkurler

• bilen yokmu?
  • Telefonu recovery modda açabiliyor musun açabiliyorsan ordan wipe işlemlerini yap telefon sıfırlanır ben daha önce öyle yapmıştım ama galaxy s2 idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: withoutwax

Telefonu recovery modda açabiliyor musun açabiliyorsan ordan wipe işlemlerini yap telefon sıfırlanır ben daha önce öyle yapmıştım ama galaxy s2 idi.

tesekkurler
    recover mod a giriyorum ama bir islem yapmiyor.
  • dostum oraya girdiğinde volume up / down tuşu ile ilk önce wipe cache part. ardından wipe data fac. reset seçenklerini uygulayacaksın bunları seçmek için tlfnun ortadaki home tuşunu kullanıyorsun. home tuşu işlemezse yandaki power tuşunu kullanabilirsin. yalnız bu işlemlerden sonra bütün uygulama ve kişisel bilg. gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: withoutwax

dostum oraya girdiğinde volume up / down tuşu ile ilk önce wipe cache part. ardından wipe data fac. reset seçenklerini uygulayacaksın bunları seçmek için tlfnun ortadaki home tuşunu kullanıyorsun. home tuşu işlemezse yandaki power tuşunu kullanabilirsin. yalnız bu işlemlerden sonra bütün uygulama ve kişisel bilg. gider.

Malesef rekovery moduna girince tuslar calismiyor.
    Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.