Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
159.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tafita95

Nillkin temperli camım çinden sadece 2 haftada geldi, çok hoş kaygan ve diğer cama göre çok daha hd ve canlı renkler, nano özelliği çok hoşuma gitti

Ürün parmak izi, kir vs. tutmuyormu ? Rica etsem aldığınız yerin linkini atabilirmisiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Telefonu bugün Vatan'dan 849 tl aldım. Ayrıca E5 e özel orijinal kılıfı da var ama pahalı diyebiliriz 69 tl buna rağmen yine de aldım. satış yapan eleman güzel bir telefon aldınız dedi. İlk telefonum olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama estetik olarak çok güzel. Bu arada ilk şarjımı yüzde yüz doluncaya kadar mı şarj edececeğim. Yani tlf dolsa dahi belli bir saat şarj da kalması gerekiyor mu?

Orijinalden alıntı: Emre@06

Evet.

Vay beee :)
    Ace 2 candır ya. :) Emsallerine göre.

E5 fena yanlız, alacaklar hiç beklemesin alsın derim.

Hayatında hiç 9 voltluk pile dil değdirmemiş adamlar, gelmiş bize doksanlardan bahsediyor.
  • 4 yıl iphone 4 kullandıktan sonra e5'e geçtim oldukça memnumum. Kulaklık kalitesi hoşuma gitti. Ekranı büyük ve parlak. 850 lira civarına en stabil ve kaliteli telefon bu olsa gerek. 4s falan alıp küçücük ekranda eziyet çekmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

www.deltaithalat.com/detay.asp?id=4582

• Hayır leke kir kalmıyor, sıvılar ekrana temas etmiyor mesela nano olduğu için sıvı kirler kayıp gidiyor, parmağınızın elbette hafif silüet halinde kayan bi izi var fakat diğer ekranlarda olduğu gibi fazla değil, sonuçta bunlar bir cam yüzde yüz izsiz görüntü sağlanamaz

Orijinalden alıntı: tafita95

Hayır leke kir kalmıyor, sıvılar ekrana temas etmiyor mesela nano olduğu için sıvı kirler kayıp gidiyor, parmağınızın elbette hafif silüet halinde kayan bi izi var fakat diğer ekranlarda olduğu gibi fazla değil, sonuçta bunlar bir cam yüzde yüz izsiz görüntü sağlanamaz

Rica etsem aldığınız satıcının linkini atarmısınız ? Ayrıca üstteki msjda verdiğim linkteki microsonik markalı ürün içinde nano teknoloji diyorlar ama ne kadar doğrudur, güvenebilirmiyiz bilmiyorum. en iyisi nillkin getirtmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaKaN_YiGiT -- 28 Temmuz 2015; 21:37:20 >
  • Arkadaşlar . . .

Telefonu şarj ederken usb kablonun bir ucunu telefona diğer ucunu ise sarj aletine taktıktan sonra şarj ediyoruz. Benim burada sormak istediğim. İlk şarj ederken bu kablo takma sırası ve şarj bittikten sonra ise kabolları çıkarma sırası nasıl olmalıdır. Zira bu durum pil ömrü ile yakından alakalı olduğu için doğru yapmakta fayda var. Yoksa nasıl takarsanız takın şarj olur ama pil ömrü açısından doğrusunu yapmak gerekir. Bilen arkadaşlardan cevap lütfen.

Orijinalden alıntı: tgy355

Arkadaşlar . . .

Telefonu şarj ederken usb kablonun bir ucunu telefona diğer ucunu ise sarj aletine taktıktan sonra şarj ediyoruz. Benim burada sormak istediğim. İlk şarj ederken bu kablo takma sırası ve şarj bittikten sonra ise kabolları çıkarma sırası nasıl olmalıdır. Zira bu durum pil ömrü ile yakından alakalı olduğu için doğru yapmakta fayda var. Yoksa nasıl takarsanız takın şarj olur ama pil ömrü açısından doğrusunu yapmak gerekir. Bilen arkadaşlardan cevap lütfen.

Sıralama aynen şöyle olacak; takarken ilk olarak adaptör prize ve ardından kablo telefona takılacak, çıkarırken önce kablo telefondan çıkacak sonrasında adaptör prizden çekilecek. Yani dikkat etmeniz gereken en önemli nokta "adaptör prize takılmadan boşdayken kabloyu telefona takmayın." Bu arada telefon şarj olmadığı zamanlar adaptörü fişte tutmayın. Haberlerde falan duyuyoruz patladığını ama bizzat ailemden birinin başına geldi. Ablamın şarj adaptörü fişte takılı bırakıldığı için patladı. Yani patlama olayı şehir efsanesi falan değil gerçekten oluyor. Allah muhafaza yaralanabilirsiniz ve de evde olunmadığı bi zaman yangın çıkabilir...

• bu telefonu yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. sorunsuz harika bir telefon herşeyiyle fakat kulaklıksız dinlerken sesi çok az geliyor telefonun sesini artırmanın bir yolu var mı acaba?

Bu araba korılmaz can ve kılıf aldım 2 hafta önce falan. Keşke daha önce yaptırsaymışım. Ekranda çizik oluşmuş geç farkettim. Kılıf ve cam 40 Tl'ye mal oldu. Ankara'da yüksel metro çıkışından çıktığınızda yüksele giderken soldaki ilk telefoncu.

Eskiden Turkcell iletişim merkezinde çalışırken bu kırılmazları 100 liradan satardık be. Ne günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 30 Temmuz 2015; 9:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: codename_lord

quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Arkadaşlar . . .

Sıralama aynen şöyle olacak; takarken ilk olarak adaptör prize ve ardından kablo telefona takılacak, çıkarırken önce kablo telefondan çıkacak sonrasında adaptör prizden çekilecek. Yani dikkat etmeniz gereken en önemli nokta "adaptör prize takılmadan boşdayken kabloyu telefona takmayın." Bu arada telefon şarj olmadığı zamanlar adaptörü fişte tutmayın. Haberlerde falan duyuyoruz patladığını ama bizzat ailemden birinin başına geldi. Ablamın şarj adaptörü fişte takılı bırakıldığı için patladı. Yani patlama olayı şehir efsanesi falan değil gerçekten oluyor. Allah muhafaza yaralanabilirsiniz ve de evde olunmadığı bi zaman yangın çıkabilir...

Teşekkürler codename_lord uyarılarınızı dikkate alacağım.

• Öncelikle bu telefonu alalı yaklaşık 1 ay oluyor. Aklınıza takılan bir konu varsa yardımcı olabilirim

Samsung galaxy e5 ile general mobile 4g arasında kaldım. Fiyat olarak yaklaşık 150-200 tl fark var. Aslında 4g almak isteme nedenim kamerasının 13 mp olmasıydı. ' telefonu yan yana getirdim ve baktım ki galaxy e5 in kamerası daha iyi. 4g nin kamerasına 13mp diyerek gerçekten şişirmişler. Kamera performansı gerçekten güzel o konuda içiniz rahat olsun. Hemde general mobile 4g nin ekranının 4,7 sini kullanabiliyorsunuz çünkü tuşlar ekranda yani e5 gibi kapasitif tuş yok. Her türlü f/p telefonu :ASDAsd

Bi kaç üstü kapalı özellikler;

-Bildirim ışığı yok.
    -Cihazın arka kapağı açılmıyor.
    -Kamerası mükemmel her ikiside. (GM 4g den daha iyi )
    -Lollipop güncellemesi temmuz ağustos eylül aylarında gelecek.

Üsttede dediğim gibi sorunuz varsa çekinmeden cevaplarım

• Arkadaşlar . . .

Rehbere isim girerken Türkçe karakterlerin olmadığını düşündüm. Telefonda PC de olduğu gibi F ve Q klavye gibi özellik var mı? yani Türkçe karakter girme özelliği var mı? Varsa nasıl girebiliriz?
    Kamera konusunda sizde abartmissiniz biraz o kadar iyi değil :) Dışarda güneş altinda bir nebze iyi ama yinede hoşuma gitmiyor.Telefon ekraninda güzel ama pc ye atinca karanlik bulanık net olmayan sonuçlar olabiliyor.Bence kameranın en büyük eksikliği otomatik odaklanma olmamasi yada iyi çalışmamasi.tık diye çekiyor.Gm4g falan telefon degıl insanlari yolmanin diger adı.
    -Kameraları gerçekten güzel. Arka kameranın 8mp olmasına bakma gerçkten güzel bir lens var içinde
    -Evet yeni nesil touchwiz var.
    -Evet kılıf bulabildim hemde istediğim her tarz için
    -Memnunum telefondan 5 yıl gitse 5 yıl kullanırım. Memnun kalmadığım bi durum yok şuan.

• dolunay7x D kullanıcısına yanıt
    2015in 3. çeyreğinde yani temmuz ağustos eylül aylarında :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.