< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
" Samsung, yeni güncellemede Galaxy Buds 3 Pro boğuk ses sorununu çözmeyi planlıyor " .... sammy fansSamsung plans to fix Galaxy Buds 3 Pro muffled sound issue in new update https://www.sammyfans.com/2024/08/26/samsung-plans-to-fix-galaxy-buds-3-pro-muffled-sound-issue-in-new-update/ |
| _____________________________ |
|
|
|
|
Güncelleme detayında ( ki tüm dünyaya aynı içerikli güncellemeler geliyor ) bahsettiğim sorun için iyileştirme derse ne olacak ? Akla o zaman bir Odyolog tan testler istenmesini öneririm. Bazen yaşa bağlı bazen de sürekli yüksek seslere filan maruz kalmakla bazı sesleri ayırt edememe filan tezahür edebilir ki bu olağandır da... |
|
Sonuc? Sorun var ve fark edilmemesi de baska bir sorun ... Cozum teshis uzman bir Odyolog . Apple cihazlarinda sorun yapmiyormus... Bir farkindalik var bir kabullenmeme var veya yasa veya ortama bagli kulak sorunlari ... Samsung sorunu kabul etmis cozecek yazilimsal guncellemeyle ... Meselenin ozu toparlamasi budur . |
|
19 Temmuzda ön sipariş ile buds 3 pro kulaklıkları teslim almıştım. yaklaşık 20 gün kulaklıkları kullandım. Bu süreçte kulaklıklardan memnundum, bahsedilen kozmetik sorunlar yoktu ancak kulaklık uçlarını değiştirmedim den sorun olup olmadığını bilmiyorum. 7 Ağustos ta samsung kulaklıkları değişim için geri çağırdı hala beklemekteyim yeni kulaklıklar teslim edilmedi. Aynı durumda olan var mı bilmiyorum. Keşke hiç geri vermeseydim diyorum gelecek kulaklıkların ne olacağını bilmediğim gibi ne zaman teslim edileceği ile ilgili dönüş te yapılmadı. 30 ağustostan sonra dağıtıma çıkılacağını medyadan takip ediyorum. Bakalım bekliyoruz |
|
Sen sorun var dedin mi yazdım? Sorun var dedim. Yani kimden geldiği yani senden geldiğini yazdıklarımdan nasıl algılıyorsun? Merak ediyorum harbiden... Alınganlığın had safhada. Gerçek hayatta birşeyler ters gidiyor olabilir belki bir ihtimal bence yani falan filan. Yansıtma seziyorum sende ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok be. Tahmindir sadece ... Olsam da sanalda kesin tanıyı hiçbir klinik uzman dahi koyamaz. Elbette şüphelenme herkesin hakkıdır. Bazen açığa çıkarıyorum ama kuru kuruna da değil. Öyle cevaba böyle karşı cevap :) . |
|
Bazen kişiselidir polemikten uzak kişiseldir. Misal : Ekranı sorunludur ama gözleri bozuktur fark etmez dert etmez veya geç fark eder.. Örnekleri boldur ... Ses konusunda da .. Harbiden bana ne seni şahsen tanımam etmem hukukumuz da sekteye mi uğradı filan o haller de yok . O yüzden forumlarda altan alma kültürü olamılıdır ama bu tek taraflı olursa da ben de veya sen de karşılık verirsin bu da olağandır. Sarkastik düşünceyi Türkiye de yok ettiler. Yurtdışındaki Türkler bile unuttu ... Mutluluklar sana arkadaşım deyinin bile :) ... Neyse .. Mesaj iletilmiştir hem de ulu orta |
|