Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
100
Favori
45.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yıllarca boşa ugraşmışsın..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

benimkisi tecrübe tabi siz inandığınızı yapın. İnternetin neresini araştırırsanız araştırın. Telefon modeli de farketmez her zaman yeni sürümlerde şikayet vardır ya kameradan yada batarya süresinden. Bunlar ileri zamanlarda biraz düzeltilir fakat önceki arayüz versiyonunu hiçbir zaman tutmaz. Tecrübe dediğim şey de aynı telefondan yazılım güncelleyip geri eski yazılımı yükleme olayından bahsetmiyorum. Aynı model telefondan 2 adet olup farkı arayüzleri karşılaştırmaktan bahsediyorum ama cafcaflı renkleri seviyorsanız kötü kamerayı ve kısa süreli batarya süresini seviyorsanız ona lafım yok

• pathology_ P kullanıcısına yanıt

Hocam hiç polemiğe girmeyecetim ama içine çektin beni yapacak bir şey yok bunu sen istedin..

Samsung i8910 omnia dan beri Samsung un ''Akıllı telefonlarını'' kullanırım. Belli bir yıla kadar bir çok custom rom kullanmış hatta işi abartıp, custom rom un front end kodlarıyla oynayıp işi iyice kendi özel yazılımım haline getirmeyi denemiş ve cihazlarını brick etmiş biri olarak yazıyorum.

Cep telefonundaki önceliğin batarya süresi ise hiç uğraşma direk Nokia 3310 kullan.

Yazılım ile kıyıdan köşeden alakası olmuş herkes bilir ki her yeni yazılım/sürüm, bir öncekinin hatalarını/eksiklerini gidermek üzere tasarlanır. Bu yazılımların Alfa, Beta ve public versionları yayınlanarak bu süreçlerde yazılımla ilgili tüm eksikler/aksaklıklar takip edilerek giderilir.

Bu süreç bir işlemci ve yazılıma sahip tüm cihazlarda (buna asansörler ve klimalar da dahil) bu şekilde ilerler.

Yeni sürümlerden şikayetler olabilir, yeni sürümler bazı özelliklerin daha iyi çalışmasını sağlaması sebebiyle bataryayı da hızlı tüketebilir ama nihayetinde bir sonraki sürümde o hatalar da tespit edilerek, gerekli düzenlemeler yapılır.

Yine de siz bilirsiniz ancak Samsun 6.1 ve tabletlere de gelen 6.1.1 sürümleriyle cihazlarda ciddi anlamda akıcılığı ve kararlılığı arttırdı. Kameradaki sorunlarla ilgili de çok ciddi yol alındı. Bununla birlikte son bir yılda içeriğinde binlerce clause olan security updateleri yaptı. Bir gün saçma sapan bir şekilde banka bilgileriniz çalınırsa, telefondaki mesajlarınıza ya da fotoğraflarınıza bir şekilde kötü niyetli kişilerce erişim sağlanırsa, Samsung a karşı söyleyebileceğiniz hiç bir şey kalmaz. Çünkü bu güvenlik güncellemeleri yazılım geliştiriciler tarafından genellikle ''must'' değil ''mandatory'' olarak kabul edilir. Ancak bunu yine de kullanıcı insiyatifine bırakırlar.

Son olarak ; lütfen insanları yanlış bilgileriniz ile, yanlış yönlendirmeyiniz. Güncelleme yapıp, sarj süresinin 20 dk azaldığını iddia eden 3-5 tane cahil velet yüzünden insanlar güncelleme yapmaktan korkar oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 14 Kasım 2024; 19:35:26 >

• Yanlış bilgilendirme diye bir şey yok. Sizin burada hesaba katmadığınız bir çok şey var. Planlı eskitme olayından bahsetmiyorum ama zaten iphone telefonlarda bile bölgeyi fransızca yapınca telefonun hızlandığı haberleri çıkmıştı. Büyük firmaların sürekli bunlardan kar elde etmeyi amaçladığını unutmayın. Olaya her ne kadar komplo teorisi gibi yaklaşmış gibi görünüyor olsam da bu şekilde maalesef.

Her ui arayüzü güncellemesinden sonra nedense bir önceki versiyon kadar batarya süresi alamaz telefon ve uygulamalar daha yavaş açılma süresine sahiptir. Bunu belki ilk etapda farketmezsiniz ama 4-5 arayüz güncellemesi sonra bir bakmışsınız telefon ne hale gelmiş. Ayrıca Ben hayatımda daha güvenlik güncellemesi yüzünden banka hesabı çalınan bir kişiyi ne gördüm ne duydum. Siz isterseniz en güncel arayüzü yükleyin 1 tane yükleyeceğiniz apk sizi gene bitirir. Güvenlik güncellemesinin tabiki faydası vardır ama asıl güvenlik kendi elinizdedir. Yeni bir sürüm yüklediniz ve neredeyse 1 sene olacak insanlar hala hataların ui 7 sürümünde çözülmesini kameranın hala düzeltilmesini bekliyorlar. Telefonlara eskiden Kernel üzerinden overclock yapardım aşırı derece hızlı çalışırdı batarya 2 saatte biterdi. Bundan 3-4 sene sonra telefonları karşılaştırınca farkı daha iyi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 14 Kasım 2024; 20:8:2 >

• pro3ü aldım çokku bağlantı özelliği yok kulaklığın şaka gibi. son model bişey aldığım için bunu sorgulamadım bile. poco tel ve samsung tab9 tabletim var bağlantı yapamıyorum tabletle. bu kulaklık iadeye gidecek amazondn almışım neyseki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Samsung cihazlar arasında çoklu bağlantı var. Ancak diğer cihazlarla durum nasıl bilmiyorum.

• Kulaklığı kullanan arkadaşlar şarj olayında ne kadar gidiyor işim gereği bazen tek kulaklığı kullanıyorum ama tek kulaklıkta herşey kapalı sanırım 6 saati çıkarıyor bu normalmi çift kullandığımda ise herşeyi açmadım ama bundan önceki anker marka kulaklığa göre baya baya şarj hızlı gidiyor o cihazı neredeyse 1 haftada bir şarj ediyorken bu 2 günde bir neredeyse, kullanan kişilerde durum nasıl merak ediyorum

• buds 3 pro da, kulaklıkları kılıfından çıkartmakta ve geri koymakta zorlanıyorum, genelde elimden çok kayıyor sizde de böyle mi ? özellikle kullandıktan sonra yuvasına oturtmak çokta kolay olmuyor

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Bunu denemek için ne yapmalı. Buds 3 var elimde. Apple müzik satın aldım. Çok da anlamıyorum en yüksek ses ayarlarını yaptık apple da. Gerekli mi gereksiz mi youtube müzik yeterli olur mu

• hbk58 kullanıcısına yanıt
    Evet tek sıkıntı bu benim için, bir gün düşüreceğim galiba. Bunun haricinde 3 günlük kullanım deneyimim çok olumlu, ses kalitesi çok iyi benim için

• Gökhan5391 G kullanıcısına yanıt
    Ben de Apple Müzik kullanıyorum, kayıpsız ve uzlamsal ses açık gayet kaliteli geliyor ses.

• Gökhan5391 G kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU]
    Gelişmiş ses ayarlarından aktif edin. Deezer uygulamasında 96 khz destekliyor. YouTube ve Apple müzik te iyi yeterli olur. Ama ses olarak şu anda fiyat performans olarak deezer daha önde. Ancak veri tüketimi fazla olur.

• Herkese merhaba, bir sorunum var muhtemelen detayda bir şeyi kaçırıyorum düşünceleriniz değerli.

S24 ultra ve buds 3 pro kullanıyorum. İş gereği iş profili ve ana profilim olmak üzere 2 profil var ve aralarında sıklıkla uygulama değiştirerek görüşme yapıyorum, gerek ana profilden telefon görüşmesi, gerekse iş profilinden teams toplantıları vb gibi.

Rassal olarak kulaklıktan ses almam rağmen mikrofondan sesim gitmiyor, tam o anda nerede sorun olduğunu anlayamadığım için komple bağlantıyı kesip yeniden bağlanıyorum ancak ses gelmesine rağmen benim sesim yine gitmiyor. Bu durum yaşandıktan sonra yine garip şekilde ses kontrolleri (kulaklık bağlı olmasına rağmen) kulaklık için çalışmıyor ve ses kalitesi bir anda yarı yarıya düşüyor sanki mono sese düşmüş gibi, ve telefona restart atana kadar da düzelmiyor. Bağlantı koparsam, yeniden bağlasam hatta silip tekrar kursam da düzelmiyor. Bu durum başka bir kulaklıkta yaşanmıyor. (Ör:easrbuds2)

Bu rassal durum yaşandığında yani benim sesim karşıya gitmediğinde kontrolü nasıl yapabilirim? Bu sorunu yaşayan oldu mu olduysa nasıl çözümledi? Servise aktarabileceğim bir durum yok çünkü normal şartlar altında kulaklıkta bir sorun yok, tamamen şansa göre bir anda ses kalitesi düşüyor, sesim karşıya gitmiyor. Sanki yazılımsal olarak farklı bir bağlantı moduna geçiyor gibi.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Keşke A53 de gelse bu ses özelliği

• Merhabalar bu kulaklik kepçe kulağa tam oturuyor mu?

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt

Keyfe kadar gelen bir özellik değil maalesef donanımsal destek gerekiyor.

• shades99 kullanıcısına yanıt

Hocam bende öğrenci indirimini aktif ettim ama bende buds 3 pro kulaklığın fiyatı 7.200 TL olarak görünüyor. Yakın zamanda zam mı geldi?

• aet1995 A kullanıcısına yanıt

Evet zam gelmiş maalesef

• aet1995 A kullanıcısına yanıt

İyi zam gelmiş hocam maalesef. Normal 8499 TL, öğrenci 7224 TL yapmışlar.Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] 

Amazonda falan daha uygun fiyatlar var.

• shades99 kullanıcısına yanıt

Amazondan alınabilir o zaman orada fiyat 6.500 civarı zaten. Bende bu kulaklığı almak istiyorum ve hali hazırda s23 kullanıyorum ama kulağım kepçe ve kulaklığın kulağıma oturmamasindan korkuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.