< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds+ PLUS 2020 MODEL SM-R175 ANA KONU (20. sayfa)
-
-
Başka şansımız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam internette yabancı kaynaklara biraz baktım zamanında Galaxy buds çok çektirmiş kullanıcılara buds için önerilen çözümleri denedim ama çoğu olmadı bazısı oldu ancak çözmedi bu kadar para verip kullanamıyor olmak psikolojik olarak etkiledi beni
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
_____________________________ Güçlüyüz, gururluyuz, çünkü biz; Trabzonspor’ luyuz. -
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi mikrofon karşılaştırmalarından biri, umarım yardımcı olur (test 9:23'de başlıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 9 Ekim 2020; 8:0:23 >_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba,
Galaxy buds plus almayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey şu, benim şu an jbl t500bt kulaklığım var ben bu kulaklığımı bilgisayarda kullanırken mikrofon özelliğimi kullanamıyorum. Eğer kullanmak istesem kulaklık mono sese geçiyor ve kalitesi baya düşüyor. Budsı bilgisayara bağlarsam böyle bi sıkıntı olur mu? Mikrofonu sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim?
_____________________________ -
Bence bu teknoloji hala özürlü. Öncesinde sony xb50sb vardı. Onda da sorunlar yaşadım.
Bende de var bu, normal değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Bluetooth'un kendisinden kaynaklı bir sorun bu, o yüzden Bluetooth üzerinden bağlı herhangi bir kulaklıkta aynı şeyi yaşarsınız.
sağ kulaklığım bariz bir şekilde soldan daha yüksek ses veriyor (%20 filan) pili de daha çabuk bitiyor. bunun çözümü var mı servis mi tek çare?
_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Yeni verilen güncelleme ile kesilme sorununu düzelttiler.umarım tekrar bozmazlar
Solda daha az ses verme sorunu bende de var.Servise verdim hiçbir sorun yok dediler.Dedim bir makineye falan bağladınız inşallah,tabii ki gerekli ölçümleri yaptık vs zırvaladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 14 Ekim 2020; 23:8:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güçlüyüz, gururluyuz, çünkü biz; Trabzonspor’ luyuz. -
Yollamaya zahmet bile etmeyeyim o zaman.
Eskiden Samsung cihazlarda sanırım müzik uygulamasında bir tarafın sesini daha fazla açma/kısma gibi bir özellik vardı. Öyle bir şey olsa da idare edebilsek en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Evet çok iyi oldu bu. Tek sıkıntım bu kesilme olayı idi. Bende telefona bağlıyordum. Çünkü aynı anda mutlaka birde akıllı saat bağlı oluyordu telefona....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Keremalp -
Ayarlar>Erişilebirlik>İşitme kısmından dengeyi hafif sola kaydırın.Tam istediğim gibi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güçlüyüz, gururluyuz, çünkü biz; Trabzonspor’ luyuz. -
Duruyormus yerli yerinde ben bulamamisim
telefonda sorunu cozduk, kaldi bilgisayar, onu da gormezden gelicez artik
Arkadaşlar elimde Samsung M51 telefon aldığımdan dolayı Trendyol tarafından hediye olarak gönderilen Galaxy Buds+ Plus sm-r175 model Gök Mavisi renkli kulaklık satılık durumdadır. Kutusu açılmamış ve etiketleri sökülmemiş olup Samsung Türkiye garantilidir.Bu renk kulaklık internette de görüleceği üzere 899 TL altında yoktur. Benim satmış olduğum fiyat: 750 TL'dir. İstanbul Çatalca ilçesindeyim ve yakın ilçelere elden teslim şeklinde ve nakit olarak satabilirim. İlgililere duyurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasuren05
Arkadaşlar elimde Samsung M51 telefon aldığımdan dolayı Trendyol tarafından hediye olarak gönderilen Galaxy Buds+ Plus sm-r175 model Gök Mavisi renkli kulaklık satılık durumdadır. Kutusu açılmamış ve etiketleri sökülmemiş olup Samsung Türkiye garantilidir.Bu renk kulaklık internette de görüleceği üzere 899 TL altında yoktur. Benim satmış olduğum fiyat: 750 TL'dir. İstanbul Çatalca ilçesindeyim ve yakın ilçelere elden teslim şeklinde ve nakit olarak satabilirim. İlgililere duyurulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
[1881-193∞]
-
Ben fiyatlara akakçede baktığım için öyle görmüşüm pardon dostum haklısın ama bizde pazarlık var 😊 ve amazon güvencesi diyorsan bizimde güvencemiz var. Adresim İstanbul-Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü ☺
Not: Fiyat 675 TL olmuştur :)
Edit: TELEFON SATILMIŞTIR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasuren05 -- 19 Ekim 2020; 14:4:4 >
Arkadaşlar Galaxy buds plus bugün aldım ama çok gecikme var kulaklıkta. Airdots vardı eskiden inanın bunun yarısı kadar bile gecikme yoktu. Sanki çin malı kulaklık gibi müziği durduruyorum durana kadar şarkıcı 1 söz daha söylüyor. YouTube da bir şey izliyorum dudaklar ile ses uymuyor. Ne yapmam gerek iade etsem kabul ederler mi?
Cihazım Xiaomi mi 9
Kulaklığın güncellemesini yaptım. Telefonumda bi sorun olsa airdots da da gecikme olurdu diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt