Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tupacamaru

    Evet hocam sammobileden Tr romlarından kitkatı indir odin ile yükle

    Cihaz kutusunda yatıyor daha, büyük ihtimal KitKat ile gelecek ama güncellersem geri dönüşü var mı diye merak etmiştim.
    Bu arada ekran için BUFF tarzı bir koruyucu mu alsam yoksa temperli cam mı alsam kararsız kaldım.
  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Bende istiyorum o pil+kapagi fakat alamadim bi turlu. Almanyaya 2 sefer arkadasim gitti ikisindede alamadi. 27-30 euro indirimli fiyati var almam alosveris sitelerinde ve normal magazalarinda ama indirime her zaman denk gelemiyosun. 2 sefer denk gelemedim sinir oldum yani. 40-50 euroya var ama o kadar para vermek pek mantikli degil. Yani diyecegim ortalama 150TL den alabilirsin avrupaya giden biri varsa. Isin cok zor yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MFKaragöz M kullanıcısına yanıt
    Ya bilader nasil alabiliyorsunuz su ekran surelerini anlamak mumkun degil. En fazla 2.5 saat alabiliyorum ben. Lolipopta denedim kitkatta denedim rootlu yada rootsuz. Cleanmaster kullandim. Greenify kullandim. Yok arkadas su cihazda 3 saat ekran suresini goremedim. Saka gibisiniz yani baska bisiy demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quellity kullanıcısına yanıt
    Valla hayret etmemek mumkun degil sizin ekran ve batarya tuketim degerlerine nasil alabiliyorsunuz 5 saat ekran suresi yahu? Denemedigim sey kalmadi su cihazda ama o degerleri goremedim asla. En fazla 2.5 saat ekran suresi alabiliyorum. Cihazdami pildemi sorun var, ne var anlamiyorum. Cleanmaster, greenify ve tum turevlerini denedim. Sonuc ayni. Greenifyi gelistirici paketiyle ve rootluda denedim tum sistem uygulamalarini vs kapatabiliyor full aktifti tum ozellikleri. Yani arkaplan olsun baslangic uygulamalari olsun herseyi kapatiyorum yine olmuyor olmuyor olmuyor. Cpu uygulamalariyla cpu hiz dusurme cpu uyutma vs bi suru ayar yapiyorum yine ayni. Cihaz uykudayken sarji pek tuketmiyor ama ekran actimmi bildigin iciyor yahu. Oyun moyun ruya benim icin zaten. Oyun oynasam oglen bitiyo sarjim. Whatsapp, arada bi kac foto, chromela biraz sorf, biraz muzik, arada face e bakip cikiyorum. Yaptigim bunlar yani. Ama gunu cikaramiyorum. 5-6 gibi bitiyor pil. bu yuzden cok severek aldigim ve kullandigim bu cihazdan nefret ettim artik. Sarj isini cozemezsem direk satip kurtulcam. Baska care yok. Bi dahada samsung mu tovbe yani. Daha once huawei p6 kullaniyordum satarsam huawei p7 yada sony z3 compact alirim heralde. Hicbir telefonda boyle batarya sikintisi yasamadim. Bu cihaza 1860mah pil koyan muhendislerin beyinlerini seviyim... 2 ay once beyaz alphadan siyah alphaya gectim. Batarya konusunde degisen hicbirsey olmadi. saadete gelirsek sen nasil bu ekran suresini alabiliyorsun. Inan akil sir erdiremiyorum... bak bugunku ekran bilgilerimi yolluyorum.
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecool1981 -- 17 Temmuz 2015; 20:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler a101 den almak istiyorum bu cihazı ama nerede bulabilirim istanbulda ??
  • Güncelleme uyarısını bildirim panelinden nasıl kaldırılır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım ben de bir tane A101'den beyaz renk. iPhone 5'i de kuzene verdim. Göreceğiz zamanla cihazın performansını umarım beni sıkıntıya düşürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi mi kardeş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecool1981 T kullanıcısına yanıt
    Abi clean master battery saver gibi şeyler indirmeyin cihazi hem yorar hemde gereksiz pil tüketir sağlıklı bir şey değil o önerim yuklemeyin 'tecrübeyle sabit'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM-G850A modeline nasıl root yapabiliriz dün geceden beri bulamadım googleda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecool1981 T kullanıcısına yanıt
    durumun beni de şaşırtıyor. ne diyeceğimi bilemiyorum. 2.5 saat nedir ki? ben sürekli hiç kapatmadan (whatsup, youtube, chrome) 4.5 saat lollipopla alıyorum. hatta kitkatta hatırlıyorum 4.5 saatte full kullanım % 50 anca düşmüştü şarj. ben 3g kapalı wifi ile ve greenify ile kullanırım sadece.
    bugün sabah 5 de aldım şarjdan toplam 1-1.5 saat kullandım ve toplam 7.5 saatlik kullanım sonucu ; % 52 şarj mevcut. senin durumunun hiç mantıklı açıklaması gelmiyor aklıma ama hayırlısı olsun ben de olsam telefonu değiştirmek isterdim normal olarak.
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimakinci -- 19 Temmuz 2015; 12:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Müdür Brown kullanıcısına yanıt
    Kardeşim üslubun hiç olmamış. Ben yalan söylemeyi hiç hoş karşılamam emwkli imam olarak.
    Eski mesajlarıma bakabilirsin onlarca mesajım ve ekran reamim mevcut artı theocol arkadaşımla burada geçwn yıldan beri bir dostluk hukuğumuz var o inanır bana sense eski mesajlarıma bakarak şüpheni giderebilirsin. Ayrıca yukarıda söylediğimi ekran mesajı koyarak delillendirmişim. Yalan olduğunu nasıl düşündün. Hiç işim yok 43 yaşından sonra photoshopla dostlarımı mı kandırıcam. Lütfen...
  • Hocam valla bende inanmadim. Bu cihazla 4.5 saat full kullanip %50 ye dusuyosa %0 a 9 saatte dusmesi lazim imkansiz yani banada inandirici gelmedi soyledikleriniz. Ayrica attiginiz ss de anlasiliyor zaten ekran %9 gibi cok az bi oran yemis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    Kitkatta böyleydi ama şimdi lollipop da olmuyor. Biliyorum belki ben dw inanmazdım ama kendi gözümle şahid olduğum için yazmıştım o zaman şimdi eski mesajlara bakacak vaktim yok bi ara bakarım. Ss i de silmişim.
  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    Bunlar eski mesajlarımdan ikisi. Kaç saat-dk kullandığımı hatırlamıyorum ama birinde hiç kullanmadan uykuda ki durum anlaşılıyor. Hiç inandırıcı değil biliyorum ama benim telefonum kitkatta harikaydı.
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★




  • Ben burdan bisey anliyamamki ekran suresi gerekli bize isterseniz bekle 200 saat olsun 200 saat kullandim diyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceki mesajimda resimler gorunmuyor galiba tekrar yukledim
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan sizler kadar iyi anlayan biri değilim. Ekran süresi lazım ne demek yani full kullanın sonra ekran resmi alın demek mi istiyorsunuz ve pil durumu değil de başka bir ekran mı çekmem gerekiyor bilmiyorum. Şimdiye kadar herkes böyle paylaşıyor diye biliyorum. Ve ben size birşey ispat etmek zorundaymışım gibi yaz mışsın yani "ben burdan birşey anlayamam" derken... Siz inanmak zorunda da değisiniz saygı duyarım. Bununla beraber kimse içinde telefonu 4-5 saat sürekli kullanmayı deneyebileceğimi sanmıyorum ama olur da denk gelirse birgün sizin için ekran resmi alacağımdan emin olabilirsiniz. Siz in telefonunuz alpha mı ve siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz çok mu kısa süreniz?
  • Telefonun pilini %100 de cikartip %0 a geldiginde ayarlar/pil/ekran ustune basip orda sure yazar onun suresinin ekran goruntusunu cekin. Bide ayarlar/pil ordaki grafigin ustube basip onunda ekran fotografini yollayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Valla cihaza bugun son bi sans vericem. Format atip watsap facebook ve yaygin 3-5 uygulama daha yukleyip 2-3 gun test edicem. Belki suan yuklu olan uygulamalardan biri yuzunden oluyordur. 130 civari sonradan yukledigim surekli kullandigim uygulamalarim var. Bu ihtimali hic gozonunde tutmadim cunku tuketim ekraninda ekstra bir tuketim bilgisi yok. Herhangi bir ekstra ayar, sistem yazilimi, gorev sonlandirici ve uyutucuda yuklu olmicak normal kullanici olarak kullanicam. Bakalim ne olucak.

    Ayrica sen 3g yi ve mobil veriyi kapatiyormussun. Bunun tabiki bataryaya buyuk etkisi vardir. Ama o sekilde mobil telefon kullanilmazki heryerde wifi yok. Laptoptan bi farki kalmiyor cihazin. Ben surekli hareket halindeyim. Surekli 3g ve mobil veri acik olmasi lazim. Kullandigim uygulamalarim cogunlugu internet kullaniyor. Kullanmayinca kapat kullaninca ac mantigi bana ters surekli ac kapa yalama olur telefon :)

    Adamin akilli telefonu kendinden daha akilli yani telefonla hic alakasi yok elemanin ve bi dunya yazilim yuklemis arkaplanda bi dunya sey calisiyor ve cihazin tum fonksiyonlari aktif ama 2 gun sarji gidiyor. Iste bunu gorunce zoruma gidiyor kardesim ne yapayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.