Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
121.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın fq model ise fq firmware sorunsuz kurabilmen lazım.
    Bence cihaz lolipoptayken fabrika ayarlarına döndür. dahili bellek vs herşeyi silinsin.
    sonra kitkat romu yükle. odini ise kitkat romu indirdiğin sammobile dan indir.
    Daha önce biri daha bahsetmişti forumda lolipop yükleyince geri tuşu çalışmıyor diye.
    Önceki mesajları bi kontrol et istersen çözmüştü diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzzsmsk

Arkadaşlar sorunuma yadım edecek birisi yok mudur ? Az önce Firmware sitesinden Alpha FQ modelinden TR sürümü yükledim odin ile kurdum telefon samsung erkanında hep kendine reset atıyordu yine Fransa lolipopu kurdum yine çalışmıyor soldaki tuş yardım edin lütfen.

Hocam telefona wipe yaptınızmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim herşeyi ilk kurmadan önce Hard reset attım Wipe yaparak sonra odin ile Fransa romunu kurdum sol tuş çalışmıyordu. Sonra Fransa romu kuruluyken yine hard reset yerine girip wipe data factory reset yaptım yine olmadı. Yani çoğu şeyi denedim. Olmuyor kafayı yemek üzereyim.
  • Yardım edin lütfen kimse bilmiyor mu :( :(
  • Bilseydim yardım ederdim ama thecool1981 kardeşimizi dürtersen yardım edebilir belki. Bir ara fransa romunu kurup kitkata geri dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Son 7-8 sayfayıokursan kimin yapmış olduğu kesinleşir, onu dürtersin. Benden bu kadar ancak 😟

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum önceki yazıları birisi daha yaşamış bu sorunu reset atmış falan rastgele gelmiş sanırım ben de yaptım aynısını reset hard reset yeniden yükleme hiçbir türlü olmuyor
  • dnzzsmsk D kullanıcısına yanıt
    hocam bende 5.0.1 den 4.4.4 e dönerken dalgınlıkla romu odinin BL kısımından kurmuşum sürekli samsung logosundan sonra reset atıyordu. sonradan AP den kurunca düzeldi. telaşla belki size de olmuştur diye söyleyeyim dedim
  • çok şık bir cihaz.metal tasarım ve donanım özellikleriyle oyun oynamayan tüm kullanıcıları tatmin edicektir.ayrıca enerji tasarruf modu ve süper tasarruf modları ile saatlerce kullanım sağlıyor.Biz severek kullanıyoruz.
  • Valla oynatamadigi oyun yok aletin Hangi oyunu acmiyo soylede bizde bilelim Oyle oyun oynamayan falan ne demek yani yalniz batarya suresi yemiyo bilader oyle gunlerce falan hikaye yani aslinda evet cebinden cikarmassan 2-3 gun gidiyo birazcik yerdim telefonu ama olumsuz yanlarini gormezden gelucek degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thecool1981 T kullanıcısına yanıt
    bence bataryadan dolayı o şekilde bi ibare kullanmış ama bence yanlış bi düşünce. hangi telefonun bataryası oyunlara dayanabiliyor ki
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    Oyunlar için demedimki zaten. Genel olarak dedim. Sonuç 8 çekirdek bir cihaz için 1860mah batarya az.
    millet 4 çekirdeğe 2000-2500 koyuyor oda en az yani. Samsung aleti ince yapıcam diye bataryadan feragat etmiş.
    Sonrada incelik feragat etmek isteyenler için ekstra pil + kapak çıkarmış. Yani bu benim düşüncem değil samsung un düşüncesi.
    Ben dile getirdim diye beni ben mi suçluyum :) Evet oyuna hiçbir batarya dayanmaz ona lafım yok.
    Ama telefonu internetsiz senkronizasyonsuz akılsız düz telefon olarak kullanacaksan batarya sorunu yaşamazsın. 2-3 gün gider.
    Ama akıllı olarak kullanacaksan günü zor tamamlarsın. Akıllı telefonun aklını sonuna kadar kullanan biriyimdir.
    Örneğin LG G2 de Krait400 2.26 4 çekirdek var ama 3000mah batarya koymuş adamlar. full kullanımda bir günü rahat deviriyor.
    Samsung batarya tüketiminde exynos işlemcisine güveniyor ama kesinlikle yanılıyor. Bu işlemcili cihazlar uyanıkken bataryayı içiyor.
    Alphada aynı beklemede sorun yok. cihazı uyandırınca tüketim coşuyor. ister whatsapp kullan ister chrome istersende sms yaz.
    Tüketim olması gerekenden fazla. Neyseki batarya alıcam bu sorunlar ortadan kalkıcak benim için :)
    Kitkata dönüş yapmıştım sonra yine lolipopa döndüm. Farkettimki arayüz hoşuma gitmiş :)
    Bazı özelleştirmelerden feragat ettim ama olsun. Fakat lolipopun google play hizmetleri canımı sıkıyor. Niye tüketimi fazla?
    Açılıştan kaldırdım komple. Greenify ile uyut diyorum uyumuyor namussuz. Başa bela. Umarım güncelleme ile düzeltirler.
    Ama bir lolipop için bu kadar bekletmelerine rağmen hala doğru düzgün bir versiyon çıkaramamaları umudumu azaltıyor.
    Pek ilgilenmiyorlar Alphayla.

• thecool1981 T kullanıcısına yanıt
    ben üstteki arkadaşın yorumu için demiştim onu. yanlış anlaşılma olmuş sanırım :) dediklerinize zaten bende katııyorum. ayrıca şu 5.0.1 deki google play hizmetleri yüzünden bende 4.4.4 e geri döndüm. bataryayı ağlattı namuzsuz arayüz güzel ama batarya dayanmadıktan sonra görüntünün bi anlamı kalmıyor
  • Şarjı tüm akıllı fonksiyonları aktifken 1 gün gitse 10 numara olacak. Z3 c. 2 gün en yoğun kullanımla 1 günü rahat çıkartıyormuş ama z3 compact ana konusunu biraz okudum. Son 3 sayfayı okudum maksicepdeki, problem üstüne problem. Çok şaşırtıcı büyük bir markadan inanılmaz büyük ve kalıcı hataları kabullenmek zorunda kalmışlar kullanıcılar. Bizim yatıp kalkıp şükür etmemiz lazım bi okusanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimakinci -- 25 Mayıs 2015; 16:32:53 >
  • Tabii bunda 500 küsur sayfalık forumu oluşturan kullanıcı çokluğu da etkilidir ne kadar çok kullanıcı o kadar çok şikayet dönüşü olur ama 1 aylık, 1 haftalık telefonlarda ekran sararması, foto da pembe çekim, yakın çekimde odaklama zayıflığı vs. vs... yazık olmuş kullanıcılara acıdım biraz.

• ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Oldum olası şu sony telefonlara hiç ısınamadım. Ne tasarımları bir şeye benziyor nede arayüzleri. Tabi benim kişisel görüşüm. Seven sever o ayrı.
    Ayrıca kasasında sorun yaşamayan sony de görmedim desem yalan olmaz. eskiden arc serisi vardı. kasaları çatlardı hep.
    Samsung ta bu tür kronik şeyler çok yaşanmıyor gibi geliyor bana. Mesela etrafımda htc sony kullananlar var hepsi en az 1 kere servise gönderdi cihazını.
    Tabikide samsungta da var sorun yok değil. gidin servislerine bakın full çakılı hep :) ama sanal platformlardaki şikayetlere bakarsak samsung diğer markalara göre daha stabil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecool1981

Valla oynatamadigi oyun yok aletin Hangi oyunu acmiyo soylede bizde bilelim Oyle oyun oynamayan falan ne demek yani yalniz batarya suresi yemiyo bilader oyle gunlerce falan hikaye yani aslinda evet cebinden cikarmassan 2-3 gun gidiyo birazcik yerdim telefonu ama olumsuz yanlarini gormezden gelucek degilim.

herhangi bir oyunu açmadığı hakkında birşey yazmamışım onu nerden çıkardınız durduk yere merak ettim.
    ben cihazın oyun oynayan kullanıcılar için günü çıkarmayacağını anlatmak istedim.

• Arkadaşlar Lolipop 5.0.2 güncellemesi an itibari ile gelmiştir.
  • evet güncelleme geldi arkadaşlar şu an indiriyorum
  • güncelleme geldi ama kurmalımıyım diye tereddüt ediyorum lollipop pili çok tüketiyor diye okumuştum biyerde o yüzden
    kurduktan sonra ilerde dönmek istediğimde fabrika ayarlarına döndür desem 4.4.4 e geri dönermi?
  • Yükledim Lollipopu Beyler bir de açık kalan uygulamalara bakmak içi kullandığımız tuş çalışmıyor sebebini anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.