Bildirim
Samsung Galaxy Ace VS Galaxy W
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Düşünmeden Galaxy W
1.4 GHZ, flaşlı HD kamera zaten farkları -
eyv -
bende bugün galaxy w yu incelemek için satürne gittim.. beğenirsem alacaktım.. ama galaxy ace de hoşuma gitti.. w 799 civarı.. gold da ise ace 579du.. galaxy w bu 200 civarı farkı verecek kadar üstün mü? çok kararsız kaldım.. benimde bütçem 750 civarı.. yardımcı olabilir misiniz ? -
Madem 2-3 yil kullanacaksiniz w alin. Ace belli bir sure sonra ihtiyaclariniza cevap vermeyebilir.
Zaten w nun f/p krali oldugunu herkeS bilir -
ben galaxy ace kullanıyorumm telfondan memnunum ama eğer 750 tl lik bir bütçen varsa kesinlikle galaxy W öneririm -
acenin ıphoneye benzerliği çok hoş . ama W özellik olarak müthiş . Wnin görünüşü biraz kaba sanki . -
ben de ace kullanıyorum telefonla aşırı oyun oynamazsan bide kamera-hd çözünürlük istemiyorsan ace işini görür. ama zaten 750lik bütçe varsa w alman daha mantıklı
ayrıca ace ile ilgili birçok kişi sorun yaşıyor bunları da göz önünde bulundur(ben o sorunları yaşamadım ama şans işi işte) :) -
Galaxy Ace kullanıcısıyım ve aşırı derecede pişmanım. Şimdi telefonu satıp Galaxy W almayı düşünüyorum. İlgilenen olursa mesaj atsın. -
Android'i Windows gibi düşün.Her bilgisayarda çalışır ama her uygulamayı açamaz.Açacağı oyunlar uygulamalar vs. telefonun işlemci gücüne göre değişir.Ha dersen ki sen benim oyunla işim olmaz ace al.Eğer playstation gibi takılmak istiyorum dersen iPhone al. -
gorilla glass . W dede varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Activisions
gorilla glass . W dede varmı ?
Türkiye'de Başarı telekom garantisi ile satılan Samsung telefonlarda Gorilla Glass özelliği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 22 Nisan 2012; 23:04:46 > -
► Satılık Galaxy ACE 5830 ( Kutulu - Garantili ) 389 TL
http://forum.donanimhaber.com/m_59299849/tm.htm -
ace -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Türkiye'de Başarı telekom garantisi ile satılan Samsung telefonlarda Gorilla Glass özelliği yok.
Arkadaşım o telefon o kadar kolay kırılmaz kim bilir ne yaptın ona !
-
quote:
Orijinalden alıntı: comici
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Arkadaşım o telefon o kadar kolay kırılmaz kim bilir ne yaptın ona !
Telefon bana ait değil, forumdan bir arkadaşa ait.Kablosuz farenin pillerini değiştirirken pili üstüne düşürmüştü kendisi.
-
W nin görünüşünü hiç sevmiyorm , ayrıca 800 tl heryerde , ace görünüş olarak güzel . çok oyun oynamam . internet , müzik , fotoraf . bu üçü yeterli mesaj vede . -
Aradaki fiyat farkına değecekse W derim ben. -
Kesinlikle W derim.İnternetten,799 TL'den daha ucuz fiyatlara bulabilirsin hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- yalnızca acil aramalar sorunu
- snapchat panoya kopyalandı ne demek
- video çekerken kamera değiştirme
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- samsung s26 ne zaman çıkacak
- hızlı şarj zararlı mı
- s24 fe ne zaman çıktı
- s25 edge ne zaman çıkacak
- s25 ultra dxomark
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X