Şimdi Ara

samsung galaxy ace s5830i video kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar takip ettiğim birçok yabancı dizi var ve çoğunu bilgisayardan arşivleyerek izliyorum.fakat 20 dakikalık sit-com dizilerini telefondan izlemek istiyorum.şöyle yatmadan önce falan.utorrent app indirdim bölümü indiriyorum.her ne kadar kaliteyi düşük tutsam da bir kasma oluyor sürekli.bir çözümü var mıdır?

• Aynı telefon bende var.Bazen telefondan izliyorum dizimi.Hiç sıkıntı olmuyor.Yabancı dizi izlenin mobil sürümünden izleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    ben torrentten direkt indirip izlemek istiyorum.yabancıdiziizlenin hangi appi link atar mısın?
  • yabancıdiziizle1.kom' telefondan girince direk mobil sitesine giriyor.
    Ben diziyi idm ile indirip telefona atıp izliyorum.Öyle yapabilirsin :)

• ratch kullanıcısına yanıt
    bro senin işlem baya uğraştıracak bişey.ben o kadar uğraşamam.root falan atmayı düşünüyorum ama güvenemiyorum kendime.
  • Acının rengi olmaz kardeş babamı delirtiyo bu cihaz :)
  • bertug35 B kullanıcısına yanıt
    kardeşim araştırdım sordum falan güzel telefon dediler sağlamdır dediler kullanışlıdır dediler ama hiç karşılamadı beklentilerimi.600tl verdim bu alete hiç de memnun değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan op!

kardeşim araştırdım sordum falan güzel telefon dediler sağlamdır dediler kullanışlıdır dediler ama hiç karşılamadı beklentilerimi.600tl verdim bu alete hiç de memnun değilim.

Kimse memnun değil :)Bidahakine foruma danışırsın.
  • biktim bu telefondan yuz bulupta yenisini isteyemiyorum. yazin calisip alacam ama :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.