Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE S5830i KULLANICILARI DERNEĞİ [Inceleme-Root-Unroot-CWM-Flash] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
14
Favori
207.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: pccolic

quote:

quote:

Bende aldım bu telefondan genel olarak bi sorunum yok (sarjini her gün doldurmam gerektiği dışında) ama need for speed sihifti açmadığı için root ettim (ilk android telefonum olmasına rağmen) yazmışsınız sonuna hvga ekleyerek googlede aratın diye bende normal vardı ve olmadı hvga da bulamadım link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada şarj sorunun herhangi bir şekilde çözüm varsa yazabilirmisiniz.

Sarj bendede öyle nfs shift ben çalıştırabildim hvga yı chainfire3d ile linki pm den atarım.

çok sağlasın indirim verdigin likten yalnız oyunu açarken indirme istiyor içindeki dosyalari tam olarak hafıza kartının neresine koymam gerekiyor cevap için şimdiden teşekkürler

sd/android/data

çok tesekkurler oyun açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende aldım bu telefondan genel olarak bi sorunum yok (sarjini her gün doldurmam gerektiği dışında) ama need for speed sihifti açmadığı için root ettim (ilk android telefonum olmasına rağmen) yazmışsınız sonuna hvga ekleyerek googlede aratın diye bende normal vardı ve olmadı hvga da bulamadım link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler bu arada şarj sorunun herhangi bir şekilde çözüm varsa yazabilirmisiniz.

Sarj bendede öyle nfs shift ben çalıştırabildim hvga yı chainfire3d ile linki pm den atarım.

çok sağlasın indirim verdigin likten yalnız oyunu açarken indirme istiyor içindeki dosyalari tam olarak hafıza kartının neresine koymam gerekiyor cevap için şimdiden teşekkürler

sd/android/data

Önemli değil gerçi ben oynayamadım araba seçiyorum sonra ekran simsiyah oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sd/android/data

Önemli değil gerçi ben oynayamadım araba seçiyorum sonra ekran simsiyah oluyor

ben o ilk beyaz ekran gidince mesaj atmıştım gerisi zaten açılir diye ama aynı sorun bendede var arabayı seciyorum yarış yukleniyor ve sonra ekran kararıyor bi çözüm bilen varsa mesaj atabilirmi

• Bana pes 2012 linki atabilecek varmı turbobit olmasın tamındır turbobit upload etmiste ama telefon indirmiyor

• Arkadaşlar android 4.1'e terfi etti, bizim telefona resmi bir güncelleme hala gelmedi mi? Bir de ben telefonu hiç root etmedim, 290 mb'lık ana hafıza yetmeyecek galiba, telefon yavaşladı, şu an en stabil - en hızlı rom hangisi acaba?
  • merhaba arkadaşlar telefonum dowland mode ne yaptıysam geçmiyor. rus romunu yüklemek istiyorum ama ne yaptıysam dowlan mode alamadım telefonumu... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogano

Arkadaşlar android 4.1'e terfi etti, bizim telefona resmi bir güncelleme hala gelmedi mi? Bir de ben telefonu hiç root etmedim, 290 mb'lık ana hafıza yetmeyecek galiba, telefon yavaşladı, şu an en stabil - en hızlı rom hangisi acaba?

Bize henüz gelmedi ve gelmeyecek gibi görünüyor şuan 5830i ye uygun rom yok 5830 romunu yüklerseniz büyük hasar verebilirsiniz telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockstar6

merhaba arkadaşlar telefonum dowland mode ne yaptıysam geçmiyor. rus romunu yüklemek istiyorum ama ne yaptıysam dowlan mode alamadım telefonumu... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

5830i ye uygun rom yok henüz romu yüklerseniz büyük sorunlar oluşacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar bende real racing 2 ve brother in armsda ekran bozukluğu oluyor bunu root ile düzeltebilirsiniz demişsiniz ama hangisi root:

1)Galaxy Ace s5830i 'de çalışmayan 3D Oyunları Açma:

Not: Bu işlem için öncelikle telefonumuza Root yapMak gerekli. (Root İşlemi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır.)

1- Android Market'ten "Chainfire 3D" uygulamasını indiriyoruz.
    2- Options Bölümünde Yer Alan İlk Seçeneği CF3D driVer seçeneğine giriyoruz.
    3- "Install C3FD" Diyoruz
    4- Telefonu boot ediyor. Korkmayın. =)
    5- Bu Dosyayı İndiriyoruz.
    6- SD Kartımıza Atıyoruz (Zip ŞEklinde.)
    7- "İnstall plug-ins" Bölümüne Giriyoruz...(Programdan)
    8- İndirdiğiniz Dosyayı Seçip Yüklüyorsunuz...
    9- "Default OpenGL settings" bölümünden Use plugin'e tıklayıp "Qualcomm'u" seçiyoruz.

Bütün işlem bu kadar arkadaşlar.. Bundan sonra internetten oyunların sonuna hvga ekleyerek internetten aratıp dosyalarını indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yüklediğiniz oyunları açmadan önce Chainfire 3d programına girip oradan Default OpenGL settings'e girmek ve Reduce texture quality sekmesini aktif hale getirmek olacak.

2)
    Root yapma işlemi:
    1) update.zip dosyasını SD kartınıza kopyala.
    2) Telefonu kapat.
    3) Telefonu Power+Ses Açma+Home tuşlarına basarak Recovery Mod'da başlat.
    4) Recovery ekranında update.zip i seç.
    5) Telefonu yeniden başlat (Reboot). İşlem tamamlanmış olacak. Uygulamalar menüsünde Superuser simgesiniz göreceksin

Bunlardan hangisi root yapmadır ve root telefona zarar verir mi uygulama veya oyunlarım silinir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: -BF3-MW3-CRY2-

Merhaba arkadaşlar bende real racing 2 ve brother in armsda ekran bozukluğu oluyor bunu root ile düzeltebilirsiniz demişsiniz ama hangisi root:

1)Galaxy Ace s5830i 'de çalışmayan 3D Oyunları Açma:

Not: Bu işlem için öncelikle telefonumuza Root yapMak gerekli. (Root İşlemi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır.)

1- Android Market'ten "Chainfire 3D" uygulamasını indiriyoruz.
    2- Options Bölümünde Yer Alan İlk Seçeneği CF3D driVer seçeneğine giriyoruz.
    3- "Install C3FD" Diyoruz
    4- Telefonu boot ediyor. Korkmayın. =)
    5- Bu Dosyayı İndiriyoruz.
    6- SD Kartımıza Atıyoruz (Zip ŞEklinde.)
    7- "İnstall plug-ins" Bölümüne Giriyoruz...(Programdan)
    8- İndirdiğiniz Dosyayı Seçip Yüklüyorsunuz...
    9- "Default OpenGL settings" bölümünden Use plugin'e tıklayıp "Qualcomm'u" seçiyoruz.

Bütün işlem bu kadar arkadaşlar.. Bundan sonra internetten oyunların sonuna hvga ekleyerek internetten aratıp dosyalarını indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yüklediğiniz oyunları açmadan önce Chainfire 3d programına girip oradan Default OpenGL settings'e girmek ve Reduce texture quality sekmesini aktif hale getirmek olacak.

2)
    Root yapma işlemi:
    2) Telefonu kapat.
    5) Telefonu yeniden başlat (Reboot). İşlem tamamlanmış olacak. Uygulamalar menüsünde Superuser simgesiniz göreceksin

Bunlardan hangisi root yapmadır ve root telefona zarar verir mi uygulama veya oyunlarım silinir mi

Root zarar vermez hiçbirşey silinmez root yapma budur

Root yapma işlemi:
    2) Telefonu kapat.

sonra chainfire 3d ile ayarlayıp oynayacaksın bunda anlamayacak ne var ?

• Arkadaşlar şu ana ekranın altındaki kısayolları değiştirmek istiyorum ama beceremedim bir türlü.Telefonun kendi mesaj kutusu kısayolu yerine go sms pro kısayolunu koymak istiyorum o alttaki sekmeye.
  • khanjiu bunu sen demeden önce anladım root yaptım ama mesajı burdan silmemiştim yine de sağol

Peki telefonumun oyun performansını arttırabilir miyim pc lere overclock olduğu gibi bunlara da buna benzer bişey oluyor mu-- Bunun hakkında rom diye birşey duydum doğrumu rom zarar verir mi geri dönüşü varmıdır Ace 5830İ için şu an rom var mı. Şimdiden teşekkürler.
  • Samsung Galaxy Ace S-5830i Telefonum var Android sürümü : 2.3.6
    Sizce şu rom u indirmeli miyim

http://hotfile.com/dl/145180962/4efc38a/S5830XWKT7_PLSKT1_Android_2.3.6.zip.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Arkadaşlar şu ana ekranın altındaki kısayolları değiştirmek istiyorum ama beceremedim bir türlü.Telefonun kendi mesaj kutusu kısayolu yerine go sms pro kısayolunu koymak istiyorum o alttaki sekmeye.

Onlar malesef değiştirilemiyor.
  • quote:

khanjiu bunu sen demeden önce anladım root yaptım ama mesajı burdan silmemiştim yine de sağol

Peki telefonumun oyun performansını arttırabilir miyim pc lere overclock olduğu gibi bunlara da buna benzer bişey oluyor mu-- Bunun hakkında rom diye birşey duydum doğrumu rom zarar verir mi geri dönüşü varmıdır Ace 5830İ için şu an rom var mı. Şimdiden teşekkürler.

Chainfire3d ile bir miktar arttırılıyor ama grafikler birazcık kötüleşiyor. Şuan 5830i ye uygun rom yok 5830 romları mevcut onları yüklerseniz büyük hasarlar oluşabilir telefonda.
  • quote:

Samsung Galaxy Ace S-5830i Telefonum var Android sürümü : 2.3.6
    Sizce şu rom u indirmeli miyim

http://hotfile.com/dl/145180962/4efc38a/S5830XWKT7_PLSKT1_Android_2.3.6.zip.html

Sakın indirme 5830i ye uygun rom yok kaç kere söyleyeceğim Büyük sorunlar oluşabilir.

• xx1kt7 veya xwkt7 bunlardan biri olabilir çünkü başka sitelerde öyle görmüştüm ..
  • 5830i telefonumu dowland mode alamıyorum orta menü ses kısma power tuşlarıyla dowland mode alamıyorum yardım olursanız sevinirim
  • quote:

xx1kt7 veya xwkt7 bunlardan biri olabilir çünkü başka sitelerde öyle görmüştüm ..

Yükle sonucu paylaşırsın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockstar6

5830i telefonumu dowland mode alamıyorum orta menü ses kısma power tuşlarıyla dowland mode alamıyorum yardım olursanız sevinirim

Bir program var şimdi link bulamayıp kendim upload ettim rardan çıkarıyorsun açınca c ye kuruluyor c den açıyorsun telefonu usbden bağlamayı unutma sonra programdan download mode geçir bu arada dosyaları sdye atmayı unutma telefonda yer kaplamasın.http://www.multiupload.nl/I4BFEIV476
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.