Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace S5830-i ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü itibariyle Teknosa'dan 2.3.6 sürümü yüklü olan Samsung Galaxy Ace S5830-i cep telefonunu almış bulunmaktayım ilk defa android telefon kullandığımdan acemiyim vede sizlere sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim...

1) Samsung Apps uygulamasına girmeye çalıştığımda biraz bekledikten sonra "Bağlantı Yok" hatası vermekte bu sorun herkestemi var yoksa bendemi var sadece eğer öyleyse çözümü nedir
    2)Android Market simgesine tıkladığımda üyeliğimle giriş yaptığımda hata veriyor giremiyorum bunun çözümü nedir
    3)Acaba telefona cihazda yüklü olan Samsung Apps,Android Market dışında "Kies 2.0" ile usb bağlantısı ile bağlandıktan sonra dosya atmak istediğimde bu sürümü desteklemiyor diyor ve telefon aldığım gibi bekliyor hattım Vodafone cihaza nasıl program,resim,uygulama,oyun yükleyeceğim hala anlamadım nolursunuz biriniz yardım etsin pişman olmaya başladım bu sorunlardan dolayı yavaş yavaş aldığımda sadece sistem ve olağan şeyler yüklüydü resim müzik program oyun vs şeyler yoktu nasıl yükleyeceğim android markete ve samsung appse nasıl gireceğim cevap bekliyorum dediğim gibi ilk defa Android sistemli cihaz kullandığımdan dolayı hiç bilgim yok.

• Güzel kardeşim anladığım kadarıyla telefonu ilk aldığında Müzik Çalar gibi şeyler yokmuş :)

İlk olarak kendine yeni bir gmail aç (Market için) bende de o sorunu vermişti ve galeri gibi şeylerin olmaması o sistemde bozukluk olduğu veya çakma olduğunu gösteriyor Nerden aldığını söylersen sevinirim ... Yardım Olabildiysem Ne Mutlu Bana.

Orijinalden alıntı: WriteMyName

Güzel kardeşim anladığım kadarıyla telefonu ilk aldığında Müzik Çalar gibi şeyler yokmuş :)

İlk olarak kendine yeni bir gmail aç (Market için) bende de o sorunu vermişti ve galeri gibi şeylerin olmaması o sistemde bozukluk olduğu veya çakma olduğunu gösteriyor Nerden aldığını söylersen sevinirim ... Yardım Olabildiysem Ne Mutlu Bana.

teknosa da çakma mal olmaz (;

geri götür yenisini versinler

Güzel kardeşim anladığım kadarıyla telefonu ilk aldığında Müzik Çalar gibi şeyler yokmuş :)

Canım kardeşim düşüncen için sağol telefonda müzik çalar vs hepsi mevcut sistem çakma değil benim yanlış yaptığım şeylerde varmış çünkü ilk defa android kullanıyorum bu yüzden ayrıca Teknosa'dan aldım oradada çakma mal olmaz yeni bir gmail aldım samsung apps vede market çalışıyor şuanda sorunsuz bir şekilde.

@konsolalmayacalisanadam Gerek yok arkadaşım hallettim sorunu şuanda tıkır tıkır tüm özellikleri çalışıyor parasının hakkını en iyi veren cihazlardan birisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbronze

quote:

Canım kardeşim düşüncen için sağol telefonda müzik çalar vs hepsi mevcut sistem çakma değil benim yanlış yaptığım şeylerde varmış çünkü ilk defa android kullanıyorum bu yüzden ayrıca Teknosa'dan aldım oradada çakma mal olmaz yeni bir gmail aldım samsung apps vede market çalışıyor şuanda sorunsuz bir şekilde.

@konsolalmayacalisanadam Gerek yok arkadaşım hallettim sorunu şuanda tıkır tıkır tüm özellikleri çalışıyor parasının hakkını en iyi veren cihazlardan birisi...

Hayirli olsun bataryasi az gidiyor dersen easy batery saver programini ve avast antivirus u tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.