Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace S5830 Ceramic White

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung Galaxy Ace S5830 Ceramic White
    Telefonu Eylül ayının başında Teknosa'dan 649 TL'ye aldım. Telefonum beyaz renkte olup henüz yeni olduğundan hiçbir çizik yoktur. Bu nedenden dolayı internetten aldığım hazır bir resmi örnek olarak koyuyorum. Bahçelievler'de bir tıp merkezinde çalışmaktayım. Yakın olan varsa 500 TL peşin fiyata elden satabilirim. Onun haricinde sanalpazardaki 12 ay taksitli satış fiyatım 530 TL'dir. Telefonun arka jelatini bile üzerinde durmaktadır. Kutusu ve faturası ile vereceğim. Başka bir telefon almak için (Motorola Motoluxe XT615) satmak istiyorum. Hayırlısı olur inşaAllah..

Fiyat : 530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: rerus

Telefonu Eylül ayının başında Teknosa'dan 649 TL'ye aldım. Telefonum beyaz renkte olup henüz yeni olduğundan hiçbir çizik yoktur. Bu nedenden dolayı internetten aldığım hazır bir resmi örnek olarak koyuyorum. Bahçelievler'de bir tıp merkezinde çalışmaktayım. Yakın olan varsa 500 TL peşin fiyata elden satabilirim. Onun haricinde sanalpazardaki 12 ay taksitli satış fiyatım 530 TL'dir. Telefonun arka jelatini bile üzerinde durmaktadır. Kutusu ve faturası ile vereceğim. Başka bir telefon almak için (Motorola Motoluxe XT615) satmak istiyorum. Hayırlısı olur inşaAllah..

cihaz 5830 mu 5830i mi

• Yanlış anlamayın ama saturn 519 tl ye satıyordu geçen hafta,şu anda da sıfır faturalı 550 tl ye bulunuyor..
  • Cihaz 5830, fiyat konusuna gelince benim istediğim fiyat 500 TL'dir. Cihaz zaten sıfır gibi, altında bir fiyata satmayı düşünmüyorum. Olmadı, kardeşime hediye edeceğim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy ace S5830i Rom
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.