Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu aldığınızda kutunun içinden çıkan mini cd yi bilgisayarınıza kurmalısınız.(kies)
    quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlıyorum görmüyor nedendir ya :(
  • applause@ semender 44 rumuzlu arkadaşımızın her yazıdığını altıntı yaparak altında muhaha muhaha simgesi koymuşsunuz.Konuya tek bir katkınız yok.Ancak boş boş mesaj atma var.
    Yazacak birşeyiniz yoksa yazmayın.

Sonrada bana neden saygı duymuyorsunuz diyorsunuz.Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender44

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

tam ace alıcaktım aklıma bir kaç soru taktılar galiba ace de ekran çözünürlülüğü az olduğundan hd oyunları açmıyorumuş bu doğrumu ?
    eğer açıyorsa bu oyunların hepsini açarmı ?Rackless Racing, Dungeon Hunter, Modern Combat Sandstorm, Need For Speed Shift,avatar,assagin creed,Gangstar: West Coast Hustle,Tom Clancy's H.A.W.X,N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance,toonwarz,wave blazer,Gangstar: Miami Vindication,ultimade spiderman total mayhem,Modern Combat 2: Black Pegasus,hero of sparta,blades of fury,pocket legends,Tackle,racing thunder 2,Burning Tires,Dungeon Defenders: First Wave

telefon şarjı bana sövecek aldığımda

Oyunların hepsini denemedim. Yazdıklarından birkaçını denedim, mesela NFS shift ve assasin creed hiç sorunsuz çalıştı. Sadece adında HD geçen oyunları oynamayı bırak yükleyemiyorsun bile zaten, mesela x plane gibi. Bu işlemci gücünden ziyade ekran çözünürlüğü ile alakalı . Ayrıca bu oyunların tamamını ace'ye yükleme imkanı yok, hafızada swap için yer kalmaz, bu sefer hiçbiri çalışmaz.

Şarj konusunda söylentilere aldanma, eğer elini bile sürmezsen, birkaç görüşme dışında bir şey yapmazsan (ki androidin senden habersiz arka planda kafasına göre takıldığı uygulamaları kapatmak için iki ayrı yazılım ve birde pil tasarruf programı kurarsan 4 gün rahat gider. Amma iki saat internet iki saat oyun pil biter. Bel aldığım günden beridir her gün şarj ediyorum.

Optimus 2 için gün sayıyorum nisan sonu gelecek diye lg açıkladı, aldıktan sonra zevk için bu galaxy aceyi 3 yaşındaki oğluma verecem. Kendisi oyluncaklarını kırmak konusunda özel bir yeteneğe sahiptirde :D

...................

Enes kardeşim seni unuttuk. Ekleme yapalım. İnternete wifi (kablosuz internet) üzerinden bağlanırsan herhangi bir ücret ödemezsin. Yok 3g veya wap vs gibi gsm şebekesi üzerinden bağlanırsan herşey ücretli olur. Bunun içindirki sadece wifi ile bağlan dedim. Diğer bağlantı türlerini kapatmazsan veya tam söyleyişi ile konuya hakim olamazsan android kendi kafasına bile internete girer. Sadece wifiyi ve 2g bağlantıları kullan denince senin bilgin isteğin dışında internete bağlanmaz.

Skyfire internet tarayıcısıdır, ben 20 saniyenin üstünde bir siteye bağlandığını görmedim. O derece yani. Marketten veya internetten indirebilirsin.

Müzikler resimler vs için sorun yaşıyorsanız, hepsini hafıza kartındaki media klasöründe toplamalısınız. Media klasörü içerisine kaydedince artık müzik uygulamasını açtığınızda müziklerinizi, galeriyi açtığınızda fotoğraflarınızı ve videolarınızı görebilirsiniz.

peki ilerki zamanda bu oyunların ace e duzgun uyumlusu çıkarmı? birde bu swap denen olay ne ? neden hafızada yer kaplıo?

• Şu programsal desteği neden bu kadar kötü yaw :s herkes şuyu eksik buyu eksik diyor telefondan soğumak istmiyorum daha alamadan. Flash desteği olmayacak zaten hiç bir zaman. Ama videoları açmanın bir yolu olmalı bir şekilde? iphoneda flashtan vazgeçmiş. Onun nedeni flashin çok sarj tükettiği ve fazla fazla yoruyormuş kasıyormuş flash. iphone yetkilileri flashın gelecekte öleceğini savunuyor. samsung bunu düşünüp flash desteği vermedi sanırm. Ama bu kadar güzel özellikli ACE'nin (iphone3gsden bile iyi) neden böyle durmadan yazılımsal yada donanımsal hatası çıkıyor yok mu çözümü :s ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportifsan

Şu programsal desteği neden bu kadar kötü yaw :s herkes şuyu eksik buyu eksik diyor telefondan soğumak istmiyorum daha alamadan. Flash desteği olmayacak zaten hiç bir zaman. Ama videoları açmanın bir yolu olmalı bir şekilde? iphoneda flashtan vazgeçmiş. Onun nedeni flashin çok sarj tükettiği ve fazla fazla yoruyormuş kasıyormuş flash. iphone yetkilileri flashın gelecekte öleceğini savunuyor. samsung bunu düşünüp flash desteği vermedi sanırm. Ama bu kadar güzel özellikli ACE'nin (iphone3gsden bile iyi) neden böyle durmadan yazılımsal yada donanımsal hatası çıkıyor yok mu çözümü :s ?

standart telefonlardan gecenler afalladilar. mesela veri transferi yapmak icin inatla bilgisayarin irzina gecen 350 megabyte'lik kiesi kurmaya calisanlar var. halbuki wi-fi ile usb kablo hizinda veri transferi mumkun. bu sayfada ya da bir onceki sayfada video ile anlattim. ftp veya http protokolleriyle oluyor. ya da myphoneexplorer isimli portable program ile de yapilabilir ister usb ile ister bluetooth veya wi-fi ile kullanilabiliyor. sen istedigin kadar yaz bir sonraki sayfa yine ayni soruyu soruyorlar.

misal mp4 konusu. mp4 sadece bir tasiyicidir onemli olan kodek ve cozunurlugu. 640x480 pikselden yuksek cozunurlukte videolari bu telefon zor oynatir hele hd videolari hic oynatmaz. ustelik pc'de bile tum formatlari acmak icin kodek paketleri yukluyoruz. telefonun icindeki programin her formati acacagini dusunmek mantiksiz. marketten video oynatici indirip deneyeceksin.

kimse ustune alinmasin genel konusuyorum yani bu kisilerin eline iphone 4 versen ne olur ki iphone sadece kendine uygun donusturulmus mp4 videolari aciliyor. misal adam divx atmaya calisacak itunes kabul etmeyecek. hafizasina direkt erisim imkani olmadigi icin mecbur ogrenecek donusum yapmayi. android'de direkt erisebildigi icin 720p gibi hayvani cozunurlukte video telefona atip seyretmeye calisiyor falan filan.

• benim bu telefonda gördüğüm en büyük sıkıntılardan biriside
    sesi bence düşük çıkıyor
    sesini kuvvetlendirebileceğimiz program var mıdır
  • Arkadaşlar Galaxy ace almayı düşünüyorum. Goldda 720 tl ye geliyor ve merak ettiğim bir konu var. Cihaz da mesaj yazmak nasıl rahatmı? Samsung wave den 5800 a dştüm ekranı ölümcül berbat. Alfa sayısal şekilde t9 kapalı şekilde mesaj yazan biriyim işim gereği telefonu pek açamıyorum şirket teli hariç mesaj atma sıkıntım olmamalı.

Ekranı da rezistif mi kapasitif mi dokunmatiği nasıldır samsung wave kadar iyimidir? Ona göre pazar yada pazartesi günü alacağım.
  • Mesaj yazmak rahat mıdır diye sorulmuş. Bu telefonun en beğendiğim özelliği bu. ister konuşarak ister swype ile gayet rahat ve hızlı mesaj yazılabiliyor. Şu an bu mesajı swype ile yazıyorum, hızlı oldugu kadar keyifli de.
    Dokunmatiği de son derece hassas. Wave kullanmadığım için onunla mukayese edemem ama iphone 3 ile bir farkı yok.
  • Arkadaşlar bu androidden bilgili olan birisi ile msnden bana yardımcı olabilir mi acaba hiçbirşey yapamadım çok acemiyim bu konularda.
  • Arkadaşlar ben cihazı electroword den aldım dun yasal takip diye bi yerden msj geldi imei numarası yazıyor cıhaz kayıtlı deıldır dıyor ne yapmam gerekiyor electroword e gidicem cihazı geri iademi etmeliyim ne yapcım??
  • Teşekkür ediyorum bide o programı deneyim. Mynet ve dailymotionda hiçbir videoyu izleyemiyorum gıcık oldum.
    quote:

Orijinalden alıntı: DHD

quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

Sistemde sorunlar olabiliyo en iyisi android market ama oda türkiyede yok o yüzden hata aldığın proglamları inderemezsin bendede ayrıca indirme problemi oluyo arada takılıyo kalıyo kapatmaya zorla diyo normal aslında :) mp4 videyoları izleyemiyorum bu nasıl iş anlamadım ?

Benim mp4 videolarımda bir sorun yok. Telefonun kendi video oynatıcısıyla açıyor ama bir de yxplayer diye ufak bir program var, onu indirip deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

arkadaslar angry bird rio'yu ucretsiz nerden indirebiliriz bilen varmi?(amazon appstore acmis, ilk gun ordan uyelik kaydi yapilip bedavaya indirilmis, bunun disinda bildiginiz biyer varmi?)

telefonda gelen slide me içinde var her zaman ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku TEZCAN

Arkadaşlar ben cihazı electroword den aldım dun yasal takip diye bi yerden msj geldi imei numarası yazıyor cıhaz kayıtlı deıldır dıyor ne yapmam gerekiyor electroword e gidicem cihazı geri iademi etmeliyim ne yapcım??

Arkadaşım yanlış bilmiyorsam senin uğraşman lazım ew e git değiştirtmeye çalış ama bu tip durumlarda daha bilgili olan üstadlar var konu açıp onlara sor onlar adım adım cevaplarlar GEÇMİŞ OLSUN İŞALLAH SORUN ÇÖZÜLÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 26 Mart 2011; 11:53:10 >
  • arkadaşlar elektronik marketler bizi kandırıyor galiba :D bimeks ten sonra vatan bilgisayar da %18 indirim var fakat fiyatı 718 lirada kalmış bende bir kampanyada 550-600 arasına denk getirirmiyim diye düşünüyordum :S neyse 1-2 ay daha bekleyip sonra almak daha mantıklı galiba.. bu arada hakikaten kampanya yapan bir elektronik market olursa buraya yazın arkadaşlar
  • Bence fiyatına göre çok çok iyi bir telefon, 5800 faciasından sonra huzura kavuştum diyebilirim. Telefonu kullandıkça kullanasım geliyor.

Tek sıkıntım flash player 10.1 yükleyememek. O da olsa kesinlikle vazgeçilmezim olur.

Video konusuna gelince bende de mp4 videolarda hiç bir sıkıntı yok, daha önceden 5800 da kullandığım 640x360 pikselli videoların hepsini sorunsuz oynattı, ayrıca çözünürlüğü 5800 dan düşük olmasına rağmen görüntü kalitesiyle bunu hiç anlamıyorsunuz bile, çok berrak bir ekranı var.
  • Bu telefonun etraflıca video incelemesi var mı ? Ekran ebatları android cihazlarda önemliymiş uygulama açısından bu cihazın ebatları standartmı uygulama sorunu olurmu ? illa rom atmak veya root mi deniyor bunları yapmak zorundamıyız bunları yapmadan kullanılnmazmı ? hafiza kartına uygulama yükleme android 2.2 de düzeltilmiş deniliyor ama burda sorun yazanlar olmuş biri güzel bir inceleme yapsa sorulara tooplu yanıt verse bu cihaz aklımda ama korkuyorum sürekli ugraşmak istemiyorum telefonla sinavada hazırlanıyorum ?
    Birde bu telefona neden flash yeni sürümü yüklenmiyor öyle yazılar gordum forumlarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 26 Mart 2011; 14:15:01 >
  • Sanırım bunun içinde ki adnroid 2.2 kırpılmış versiyon.

Flash yok , hafıza kartına uygulama yüklenmiyor. Ayrıca başka bir yerdede tema efeklerinin olmadığını duymuştum.
  • Arkadaşlar hafıza kartında media bölümüne müziklerimi atmıştım daha sonra ordaki müzikler menüdeki müzik klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüde müzik klasöründeki müzikler gitti.Daha sonra mediadaki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pc den tekrar attım sd cardda media klasörüne müzik klasörüne gelmiyor nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Sanırım bunun içinde ki adnroid 2.2 kırpılmış versiyon.

Flash yok , hafıza kartına uygulama yüklenmiyor. Ayrıca başka bir yerdede tema efeklerinin olmadığını duymuştum.

kırpılmış derken ? kafam iyice karıştı android olayında root etme olayındanda korkuyorum cihaz çöp ihtimali var sonra garanti dışı kalıyor Zaten bir elektronik merkette galaxy s ile galaxy ace i inceledim s de daha çok live wallpaper vardı ace de 1 tane vardı neden acaba ekran ebatlarındanmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar hafıza kartında media bölümüne müziklerimi atmıştım daha sonra ordaki müzikler menüdeki müzik klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüde müzik klasöründeki müzikler gitti.Daha sonra mediadaki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pc den tekrar attım sd cardda media klasörüne müzik klasörüne gelmiyor nedendir acaba?

bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.