Şimdi Ara

Samsung galaxy ace İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 gün önce turkcell den avea ya hattımı taşıyıp 19 tl lık 3 in 1 dıye ıcınde 1gb ınternette olan bır kampanyaya gectım ama sorunların ardı arkası kesılmedı daha onceden faturalı olarak kullandıgım avea hattım şebeke çekımınde 4 çubuk(full) gösterırken bu turkcellden aveaya taşıdğım hattım kımı zaman 1 2 kımı zamanda en fazla 3 çubuğa kadar çıkmayı başarabılıyor aveayı arayıp aynı telefonda böle bı sorunu yaşadığımı sölememe ragmen ınandıramadım umursamadık geçtık.
    Ancak aveanın ınternetını de telefonumun kendı ınternet tarayıcısı dışında hıc bır sekılde kullanamıyorum ne facebook uygulaması acılıyor nede androıd marketten herangı bır şey ındırebılıyorum sıtesınden gprs wap ayarları ıcın mesaj aldım yukluyorum yuklendı dyıor ardından telefona bır mesaj daha seçeneklerden kaydet deyıp 500 şifre kodunu gırın ama telefonda ne seçenekler kısmı var ındırılen yerde nede şıfre gırılcek bır yer acaba bu şekılde kod gırmedığım ıcınmı aktıf olmuyor lutfen bılen bırılerı sorunu yaşayan bırılerı varsa cevaplarsa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 27 Kasım 2011; 2:19:31 >

• up
  • Arkadaşlar lütfen hıc mı bılen yok ya yardımcı olacak bır allahın kulu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

Arkadaşlar lütfen hıc mı bılen yok ya yardımcı olacak bır allahın kulu yokmu

Dostum apn turkey veya apn ayarlayicı programını indir pc ye sonra tele at kur aç programı otomatik ayarlar yapilacaktir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.