Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.626
Cevap
111
Favori
1.350.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resmi JB çıktımı telefonumuz için dün gece sanki geldi benim cihaza ama yanlışlıkla no ya basınca birdaha yakalayamadım sunucuyla bağlantıyı.çıktıysa resmi Jb acaba sıkıntı yaratırmı cihazda ısınma problemi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezya

Arkadaşlar resmi JB çıktımı telefonumuz için dün gece sanki geldi benim cihaza ama yanlışlıkla no ya basınca birdaha yakalayamadım sunucuyla bağlantıyı.çıktıysa resmi Jb acaba sıkıntı yaratırmı cihazda ısınma problemi gibi

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=0#firmware

Sana gelen uyarı sanırım, Google Play'ın uygulamalarının güncelleştirmesidir. Resmi Türkçe Sürümü yayınlanmadı.
    Bizler U.K sürümünü kullanıyoruz. Isınma sorunu yaşamıyoruz.

• Beyler sizce beyaz mı daha çok yakışıyor bu telefona yoksa siyah mı ? Birde ekranı sert plastik mi yoksa bildiğimiz cam mı ? Çizilmezlik garantisi veriyor mu Samsung ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 3 Haziran 2013; 16:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Beyler sizce beyaz mı daha çok yakışıyor bu telefona yoksa siyah mı ? Birde ekranı sert plastik mi yoksa bildiğimiz cam mı ? Çizilmezlik garantisi veriyor mu Samsung ?

bence siyah daha yakışıklı, ayrıca çok kolay çizilebiliyor gorilla glass falan da yok ben hiç bir şey yapmadığım halde ekranda ufak çizikler oluştu. Alır almaz ekran jelatini taktırın(parlak jelatin daha güzel ekran kalitesini hiç bozmuyor)

beyaz bence kadın rengi(telefonlar için geçerli)
    ayrıca sanırım beyaz renkte arka kapaktaki tırtıklar yok(emin değilim), eliniz terlerse çok kötü oluyor abimin s3 minisine bakarken elim terlemişti çok kötü bir his veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Beyler sizce beyaz mı daha çok yakışıyor bu telefona yoksa siyah mı ? Birde ekranı sert plastik mi yoksa bildiğimiz cam mı ? Çizilmezlik garantisi veriyor mu Samsung ?

bence siyah daha yakışıklı, ayrıca çok kolay çizilebiliyor gorilla glass falan da yok ben hiç bir şey yapmadığım halde ekranda ufak çizikler oluştu. Alır almaz ekran jelatini taktırın(parlak jelatin daha güzel ekran kalitesini hiç bozmuyor)

ayrıca sanırım beyaz renkte arka kapaktaki tırtıklar yok(emin değilim), eliniz terlerse çok kötü oluyor abimin s3 minisine bakarken elim terlemişti çok kötü bir his veriyor

Peki genel olarak memnun musun telefondan ? Şuan sıfırlarının piyasası nasıl pek bir bilgim yok ?

• quote:

quote:

quote:

Peki genel olarak memnun musun telefondan ? Şuan sıfırlarının piyasası nasıl pek bir bilgim yok ?

fena telefon değil fakat root yapıp hafıza kartını tel hafızası olarak göstermezsen hiçbir şekilde büyük oyun yükleyemiyorsun.
    Bir de şuana kadar çıkan jbler çok stabil değil oyun performansını düşürüyor. Gb'de hiçbir oyunda kasma yaşamıyordum.
    Şu UK romunu kurmadım daha belki o güzeldir italian job çok kötü yahu sürekli telefon donup duruyor.
    Para sıkıntısı çok yoksa s3 mini öneririm. Amoled ekran var hem

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezya

Arkadaşlar resmi JB çıktımı telefonumuz için dün gece sanki geldi benim cihaza ama yanlışlıkla no ya basınca birdaha yakalayamadım sunucuyla bağlantıyı.çıktıysa resmi Jb acaba sıkıntı yaratırmı cihazda ısınma problemi gibi

sen mobil ağdan güncelleme kontrolü yapmışsın sadece, o soru guncellensin mi değil kontrol yapılsın mi sorusu

heyecanlandırdin beni de pff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

siyah

• Telefonun ghz hızını nasıl artırıyoruz 1ghz yapmak istiyorum mesela?
  • Beyaz kesinlikle siyahtan 19197532642 adım önde estetik açısından. siyah kullanan arkadaşlar kara propaganda yapmayın.

• uk romunun ustune 5.1 yuklenmiyor arkadaşlar crt off anımatıonda duruor(mounts and storegede sd card unmonut gozkuor )bundan doalyı olabılırmı bırde ad lockın cwm ıle normal cwm arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeko22

Beyaz kesinlikle siyahtan 19197532642 adım önde estetik açısından. siyah kullanan arkadaşlar kara propaganda yapmayın.

Beyaz rengi daha şık duruyor bence

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★
    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

• quote:

Telefonun ghz hızını nasıl artırıyoruz 1ghz yapmak istiyorum mesela?

ilk sayfada yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: defendus

quote:

Telefonun ghz hızını nasıl artırıyoruz 1ghz yapmak istiyorum mesela?

ilk sayfada yazıyor

onlar gb için
  • Emoji paketinin en güncel versiyonu olan var mı? Sızıntı romda emoji desteği varken uk romda bulamadım.
    Edit: Flood oluyor biliyorum ama cevap yok. :/
    Birde Kernel ve custom rom yüklemek istiyorum en iyi custom rom hangisidir tavsiyeleriniz nelerdir?
    Edit2: Lite romda sd kartı telefon hafızası göstermek var mı? Yani jb için olan vold.fstab lite rom içinde olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaae03 -- 3 Haziran 2013; 19:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirlar58

uk romunun ustune 5.1 yuklenmiyor arkadaşlar crt off anımatıonda duruor(mounts and storegede sd card unmonut gozkuor )bundan doalyı olabılırmı bırde ad lockın cwm ıle normal cwm arasında ne fark var?

bende de o sorun oldu. 5.1 ile gelen cmw ile yuklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

arkadaşlar ilk sızıntı ustune uk kurmakmı yoksa ilk sızıntı ustune ikinci ardından uk kurmakmı daha stabil?

Kardeşim farketmez. Kafan göre... Sızıntının tek espirisi RAM miktarını arttırması. Fakat düşük ram'in daha çok performans sağlayacağını savunanlarda var XDA'da. MB4'ü yükle geç. Farkeden birşey olmaz...

bu kernel gerçekdende işe yarıyormu?

rehberdeki yavaşlık gidiyormu?

bizim arkadaşda experia Z var çatır çatır çalışıyor menüler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

Arkadaşlar telefonumu sattım, konunun devri için ilgilenen varsa halledelim.

Ne oldu hocam sen eskilerdendin.

bana da bu telefonu tavsiye eden arkadaştı kendisi. baktı jb geldi telefonda da istediği performansı alamadı. değiştirmek istedi heralde.

ama bende değiştirebilirim. zamanında çok övmüştü bana bu telefonu.
  • Sağolsun bana da kendisi önermişti telefonu. Yakından takip ediyordum o zaman konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Sağolsun bana da kendisi önermişti telefonu. Yakından takip ediyordum o zaman konuyu.

kendisi telefonu görmeden aylarca övmüştü ve jb gelmeden satıyor...

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.