Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (1379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.626
Cevap
111
Favori
1.378.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende ve kız arkadaşımda ace 2 var bende 4.4.3 paranoid yüklü. onada gbden drek slovakya romunu flashladım. ram 482 oldu. düzeltmek için sızıntı portekiz romunu attım. sonra en son portekiz romunu attım. şuan 682 ramle telefon çalışıyor. fakat şöyle bir sıkıntım var. bilgisayara teli taktığımda şarj oluyor fakat usb tanınamadı hatası veriyor. teli yeniden başlattığımda bazen bilgisayar görüyor. sonra gene çalışmıyor. sıkıntı nedir yadımcı olabilirmisiniz?

not:usb hata ayıklama kapalı , farklı kabloyla denendi, başka bilgisayarda denendi. zaten elimde 2 tane ace 2 oldugu için birini görüyo. yeni rom atılanı sadece şarj ediyor veri bağlantısı sağlanmıyor.

Orijinalden alıntı: baris_modus

arkadaşlar bende ve kız arkadaşımda ace 2 var bende 4.4.3 paranoid yüklü. onada gbden drek slovakya romunu flashladım. ram 482 oldu. düzeltmek için sızıntı portekiz romunu attım. sonra en son portekiz romunu attım. şuan 682 ramle telefon çalışıyor. fakat şöyle bir sıkıntım var. bilgisayara teli taktığımda şarj oluyor fakat usb tanınamadı hatası veriyor. teli yeniden başlattığımda bazen bilgisayar görüyor. sonra gene çalışmıyor. sıkıntı nedir yadımcı olabilirmisiniz?

not:usb hata ayıklama kapalı , farklı kabloyla denendi, başka bilgisayarda denendi. zaten elimde 2 tane ace 2 oldugu için birini görüyo. yeni rom atılanı sadece şarj ediyor veri bağlantısı sağlanmıyor.

aynı sorun bendede var usb ile pcye bağlıyorum telefon şarz oluyor fakat veri aktarımı yapamıyorum eskiden böyle bir sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ram 624 mu yoksa 682 mi

• Arkadaşlar benim telefonda şuan 2.3.6 rus romu yüklü. Cm11 yüklicemde direk 2.3.6 nın üzerine mi flashlıcam yoksa jb ye dönüp mü yapıcam? Bir de telefonu rootlamam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahoagha -- 1 Eylül 2014; 22:48:35 >
  • Arkadaşlar merhaba, geçen yıl bu zamanlar aranıza katılmıştım. Resmi JellyBean stock rom kullanmaktayım ve öyle telefon kullanılamayacak kadar sinir bozucu kasma, donma vs. pek yaşamadım. Forumdaki arkadaşların yazılarını okuyunca çok büyük bir şaşkınlık içindeyim. Bende aynı telefonu kullanıyorum fakat halen ilk günkü gibi performanslı bir şekilde çalışıyor.
    Jellybean yükledikten sonra yabancı bir forumda birinin tavsiyesi ile Cold Factory Reset yapmıştım. http://androidforums.com/samsung-galaxy-ace-2/711657-samsung-galaxy-ace-2-gt-i8160-guide-flash-firmware-3.html

Cold Factory Reset dedikleri olay şu; Bataryayı cihazdan çıkartın, en az 40 dakika bekledikten sonra cihaza takın ve cihazı açıp batarya tamamen boşalıp cihaz kapanıncaya kadar şarjı bitirin. Daha sonra cihaz kapalı halde şarja takın ve tamamen şarj edin. Sakın şarjı yarıda kesmeyin. Sonra cihazı açıp full factory reset uygulayın. Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla.

Bu işlemlerden sonra eski sürümden kalabilecek artıkları temizlemek için wipe data/wipe cache partition 'da yapabilirsiniz. Ben her ihtimale karşı yapmıştım.Daha sonra Samsung'un çoğu uygulamalarını devre dışı bıraktım. Bazen, çok nadiren telefonda takılmalar oluyordu ama öyle çok sık değil. Geçenlerde son olarak Samsung Account, Samsung Push Service ve Samsung Galaxy Apps 'i de devre dışı bıraktıktan sonra telefon sanki daha da seri oldu. Anladığım kadarıyla özellikle Samsung Push Service arka planda çalışıyor ve internet bağlantısı olunca hemen devreye giriyor. Artık donması için uğraşıyorum ki telefondan soğuyayım
    Telefonu donan arkadaşlar,sizin telefonunuzda sisteme uymayan, sistem ile çakışan uygulamalar yüklü olabilir. Bende oyun yok, telefonda oyun oynamıyorum fakat navigasyonlar ve diğer uygulamarım çok seri çalışıyor. Bazen, çok nadiren de olsa donacak gibi oluyor fakat 1-2 sn sürmeden devam ediyor.
    Kısacası, stock romdan gayet memnunum. Bende çok isterdim custom rom Kitkat kullanmayı fakat orijinal gibi olmuyor malesef, ya radyosu çalışmıyor, ya ses az gidiyor yada kamera buglari vs.
    Size tavsiyem eğer stock rom kullanıyorsanız samsung'un ve google'ın işinize yaramayacak uygulamalarını devre dışı bırakın. Bu arada dikkat edin, android robot logosu olan uygulamalara dokunmayın.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan4406 -- 2 Eylül 2014; 1:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galatasaraysmpyn

Arkadaşlar benim telefonda şuan 2.3.6 rus romu yüklü. Cm11 yüklicemde direk 2.3.6 nın üzerine mi flashlıcam yoksa jb ye dönüp mü yapıcam? Bir de telefonu rootlamam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sakın 2.3.6 üzerine kurmayın jb ye geçip kurun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djwecmccemo

Arkadaşlar Antutu test puanlarınız nasıl ?

9000 civari,ama telefon artik bitik diyebilirim.

Orijinalden alıntı: galatasaraysmpyn

Arkadaşlar cm11 kurdumda Google play store yok napıcam

http://d-h.st/users/TKruzze/?fld_id=37431#files bunu indir,hafıza kartına at ve recovery moddan flashla

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

9000 civari,ama telefon artik bitik diyebilirim.

bitik derken? :D hangi rom yüklü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Ace 2 samsung un en rezil telefonudur. Bundan emin olun arkadaşlar. Yeni telefon aldim da kurtuldum. Eskisi de çocuklarda oyuncak niyetine oynuyorlar. Denemediğim rom kalmamıştı.

katılıyorum dostum,2.3'te dahi kasıyor.ne denediysem olmuyor bir türlü...
  • Arkadaşlar cm11 kitkat yüklü suan telde.Ama gingerbread'e dönmek istiyorum.Bunun için ne yapmam gerek direk rus romunu yukleyip ustune tr romunu atsam bi sorun olur mu?Ayrica sayacı sıfırlamam gerek.Sayacı nasıl gorup sıfırlayabilirim cm11 de.Ardından gb ye gecerim.Simdiden sagolun..
  • Arkadaşlar bende 4.1.2 yuklu kiesten guncellemistim. Telefonu anneme vericem o kullanicak cok uygulama yuklemez zaten. Suan cok kasiyor telefonu acip kapatmaktan biktim sizce ne yapmaliyim? Sarji falan da az gidiyor genpa garantili garantiye gondersem bir cozum bulurlar mi?

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Ace 2 samsung un en rezil telefonudur. Bundan emin olun arkadaşlar. Yeni telefon aldim da kurtuldum. Eskisi de çocuklarda oyuncak niyetine oynuyorlar. Denemediğim rom kalmamıştı.

katılıyorum dostum,2.3'te dahi kasıyor.ne denediysem olmuyor bir türlü...

Bende zamanında 750 liraya mı ne almıştım rom filan kurtarmıyor cihazı chipseti aşırı derece dandik. galaxy mini bile daha stabil bu cihazdan.
    Sanmam garantiye versenizde muhtemelen wipe data cache falan yaparlar ki bunu sizde yapabilirsiniz. Bunu yaptığınızda cihaz ilk günki gbi olur yada direk fabrika ayarlarını yükleyin.

Ben şu an cm11 kullanıyorum bi 8 ay falan oldu heralde gayet memnunum hatta arkadaşıma da kurdum oda oyun oynarken takılıo die şikayetçiydi oda artık rahatça kullanıyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.