hocam ben zaten yalan söylüyorsunuz demiyorum, teknoloji mağazalarının çakallığı diyorum, bilerek yada bilmeyerek bu şekilde satıyorlar daha önce mediamark ta görmüştüm bende ama cihazda sıvı soğutma yok malesef, aşağıda da teknosanın internet sitesininin linkini paylaştım, hiç bir açıklamasında sıvı soğutma yazmıyor yazamaz zaten yok, hiç bir video da inceleme de vs de denk gelmedim, hepsini geçtim samsung kendi sitesinde de bahsetmiyor, böyle bir özellik olsa emin olun en üste yazarlar bunu herkesin gözüne sokmak için ama maalesef hatalı bir söylem sıvı soğutma muhabbeti keşke olsa ama yok Samsung Galaxy A73 5G 8GB/128GB Mint Yeşili Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-a73-5g-8gb128gb-mint-yesili-cep-telefonu-p-125078571?waw_keyword=samsung%20a73 |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (78. sayfa)

-
-
-
S7 zamanından beri Samsung'da bir soğutma sistemi hikayesi bulunuyor.
Bence de böyle bir kasaya ve anakart yapısına uygun bir soğutma tarzı düşünülmüş. Snapdragon 778G 5G çok güç tüketimi yapan bir çip değil zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sarj sırasında kullanım harici a73 ün ısındıgını gormedim agır yük bindirirsem oyunda biraz ılık oluyor o kadar
5s 6 plus lg g3 s7 edge s8 plus a70 s22 13 pro max note 20 kullanmıs biri olarak favori cihazım karizmatik ince tasarımı ile a73tür 7 aydır severek kullandıgım nadir cihazlardan bu cihazın beni çeken degisik bir aurası var anlamıs degilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi güzellik. Çok fazlada zamanım olmadı hala doğru dürüst kurcalayamadım ama çok klas telefon. Xiaomi den sonra jilet gibi geldi. Xiaomi de kötü telefon değildi, memnundum ama bu çok daha iyi.
Eski telefondan 18 w adaptör işimi görür mü yoksa 25 w almam gerekiyor mu. Dün kayınçonun 33 w lik şarjı ile doldurdum baya uzun sürdü. 2 saati geçti.
-
Merhaba
Aranızda hiç csc değiştiren var mı Malezya kodu fln
Xioami nin 33w ve samsung un 25w teknolojileri farklı o yüzden yeterli uyumluluk göstermiyor, orijinal 25w ile sıfırdan 100 e 1 saat 15 dk da falan dolduruyor, şarj aletlerini dene buna yakın sonuç çıkarsa gerek yok almanıza ama daha yavaş ve yavaşlıktan memnun değilseniz 25w almanızı öneririm, hoş bende var ama geceleri yatarken taktığım için hızlı şarj bile açık değil o yüzden alıp almamak size kalmış
Dün iki saatten fazla sürdü. Ben en iyisi orjinal bir adaptör alayım. Teşekkürler yanıt için.
-
Ben 15W Samsung şarj aleti ve nadir de olsa zaman zaman 33W Xiaomi şarj aleti ile şarj ediyorum. A33 telefonum.
15W ile 25W arasında yarım saat kadar fark oluyordur en fazla. Tabi daha hızlı şarj istiyorsanız 25W şarj aletini almanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 1 Şubat 2023; 15:2:29 >
ben dün sayfaya yazdım..
teknosadan 399tl aldım.
iyiiki almışım.
-
25W ben de aldım gayet yeterli bir şekilde sarj ediyor. Batarya için ideal 1 saat içinde 20'lerden 100'e geldi. Batarya henüz istediğim seviyede değil. Bir de benim cihaz kutudan android 13'le çıktı. Yeni cihazlar direkt öyle mi çıkıyor acaba?
Bende yeni aldım. Android 13 ile geldi cihazım.
hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim. İlk intibam güzel bir telefon olmuş. 25 watt şarj cihazı ile kısa sürede şarj oluyor. Uzun bir aradan sonra Samsung telefon sahibi oldum. Almak isteyen herkese tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar sizlere benim çok memnun olduğum ve severek kullandığım kılıfı paylaşmak istedim çok kullanışlı sizce nasıl
Samsung A73 A53 A23 A 13 2022 için Darbeye Dayanıklı Kılıf 360 Koruyucu Lens Sürgülü Pencere Arka Panel Samsung Galaxy A33 Kılıf Galaxy A13 53 Kapak (Siyah, Galaxy A73 5G) içinamazon
Samsung A73 A53 A23 A 13 2022 için Darbeye Dayanıklı Kılıf 360 Koruyucu Lens Sürgülü Pencere Arka Panel Samsung Galaxy A33 Kılıf Galaxy A13 53 Kapak (Siyah, Galaxy A73 5G) içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BFNKWGSV?ref_=cm_sw_r_apann_dp_332AK7QD92JV71BGAMXT
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
cok saglam duruyor kızak kısmı sıkı sallantı yapmıyor ise on numara fiyat biraz tuzlu zannımca bununda hakkını veriyordur
-
Yeni güncelleme nasıl hocam oneriyor musunuz
pencerede olan bug hala duruyor one ui 5.1 gelene kadar güncelleme yapmam daha
Tam deneyim almadım hocam bakıp yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X