Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.473
Cevap
30
Favori
122.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1cmosstheking 1 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok doğru bir kıyaslama değil. a52 ile kıyaslamanız daha doğru olur. Kağıt üzerinde s20 fe daha iyi gözükse de kullanıcı yorumlarını okumakta fayda var. Burada a72 kullananların şikayetçi olacağını düşünmüyorum. Batarya bir günü rahat çıkarıyor. Isınmaya denk gelmedim (Sistem gerektiren oyun oynamıyorum) Yoğun telefon görüşmesi için ve yoğun bluetooth bağlantıları için kullanıyorum. Güncellemelerini tıkır tıkır alıyor. Kamerası güzel. Olduğu gibi orta üst segment bir telefon.


    Burada 3 cihazın karşılaştırması da var. Bakarsınız.


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/591479-650314-655654/samsung-galaxy-s20-fan-edition_samsung-galaxy-a72_samsung-galaxy-a52/





  • beter.böcek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.

  • Hocam güzel cihaz. Ne ararsan var. Çift sim kart (hafıza kartı ile ortak kullanım) , çift hoparlör, amoled ekran, su geçirmezlik, hızlı şarj, uzun süre dayanan batarya, düşük sar değeri, 3.5 mm giriş, 3 yıl sistem 4 yıl güvenlik güncellemesi. Isınma sorunu yok, tek sıkıntı biraz büyük, tek elle kullanımı bazen zorluyor ama değer.

    Son android güncellemesi ile,istersen, bataryayı yüzde 85 e kadar şarj edip korumaya alıyor. Kaza bela olmazsa uzun süre sağlıklı kullanılacak cihaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Üç aylık Poco X3 Pro cihazımı satarak ben de aranıza katıldım. Telefonu geçtim forumdan bile kalite belli oluyor. Üç ayda hem telefondan hem de forumdan soğumuştum. Öyle bir kitle. Karşılaştırma adına merak ettikleriniz olursa uzun uzun yanıtlayabilirim.

  • 5burak5 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun güle güle kullan iyi telefon ben memnunum baştada bataryasından bazen 3 gün bile gittiği oluyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 17 Mart 2022; 15:39:50 >
  • Arkadaşlar telefon ile ilgili şikayetçi olabileceğim tek şey parmak izi okuyucu. Yavaşlığını da geçtim artık, baş parmağımı neredeyse hiç okumuyor. 5 defa yanlış olunca pin girmek zorunda kalıyorum. Bir çok kez tanıttım ama sonuç değişmedi. İşaret parmağımda pek sorun görmedim. YouTube'da parmak izi okuyucuyu hızlandırma ile ilgili bir çok video mevcut ama aşağıdaki videolarda görebileceğiniz "optimize battery usage" benim telefonda çıkmıyor. Güncellemeden sonra yeri falan mı değişti acaba bunu deneyen var mı?


    Ayarlar > Uygulamalar > 3 Nokta > Özel Erişim > Optimize Battery Usage


    https://www.youtube.com/watch?v=of2Zxaypuf4


    https://www.youtube.com/watch?v=Q8i3TgSSSQA





  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim siz de güle güle kullanın. Benim ucu ucuna 24 saat gidiyor. Her gün aynı saatte takıyorum yaklaşık olarak şarja.

  • 5burak5 kullanıcısına yanıt

    Siz söyledikten sonra bende bakındım ama bulamadım o ayarı. Parmak izi evet pek iyi değil. Sanırım kullanılan sensör ile alakalı. Gerçi ekran altı zaten çok sevdiğim bir yol olmamakla beraber, biraz güçlü bastırmak gerekiyor, parmak soğuk olmayacak, ıslak olmayacak, kuru olmayacak, yeni uyanılmış olmayacak gibi enteresan kriterlerde var :)

  • Sırasıyla Xiaomi mi 9 lite, iPhone 11 'dan sonra Samsung A72'ye geçtim. Gerçekten aralarında en kötü kameraya sahip olanı a72 hadi iPhone 11 anlarım da Xiomi mi 9 lite'dan nasıl daha kötü olabilirsin arkadaş özellikle ön kamera konusunda, akşam çekimleri gerçekten berbat.


    Google kamera port deneyen var mı aranızda ? Onla çözebilir miyiz bu durumu ?

  • Herkese selam, 5 yılda perte çıkan C9 pro dan sonra A72 aldım. Ancak kapalı kutu olarak gelen cihazda android sürümü 12 olarak görünüyor. Android 11 ile gelmesi gerekmiyor mu Knox sayacını da download menüsünde göremedim. Cihaz oynanmış mı anlayamadım. İade mi etsem bilemedim Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrgyStc -- 21 Nisan 2022; 8:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrgyStc T kullanıcısına yanıt
    Fabrika çıkışı 11 muhtemlen iade ürün elinizdeki hemen iade edin hatta samsung çağrı merkezi arayın imei den garantisini sorun kayıtlı ise evet iade ürün elinizdeki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrgyStc T kullanıcısına yanıt

    Hocam cihaz yeni üretim ise android 12 yüklemiş olabilirler. genelde üretim aşamasında en son sürüm hangisi ise o yüklenir. ilk çıktığı sürüm değil.

  • metumete M kullanıcısına yanıt
    O zaman 2 yıl sonra 13 ile kutudan çıkar....yanlış bilgi vermeyin hangi sürüm ile tanıtılırsa isterse 3 yıl üretilsin ilk sürüm neyse o yani yoksa ilk alanlara haksızlık olur ki hiç bir Android satıcı ilk tanıtılan sürüm harici yapmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

    İlk olarak kimseye yanlış bilgi vermek gibi bir amacım yok. Yeni üretilen tlflar güncellemeler yüklenerek üretilir. arkadaş araştırınca bize de bilgi verir ve doğrusunu öğreniriz.

  • metumete M kullanıcısına yanıt
    Yeni üretilen telefonlar hangi versiyon ile tanıtıldı ise o versiyon ile gelir isterse üretimi 3 yıl sürsün bilginiz olsun yoksa örnek 2020 üretimi 11 le cıkar 2023 üretimi 14 le cıkar böyle bir şey yoktur ve hiç bir zaman olmamıştır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

    Olayı tartışmaya çevirmeye gerek yok. arkadaş araştırıp sonucunu yazar artık.

  • metumete M kullanıcısına yanıt
    Tartışma degil dogru bilgi akışı verdim ki arkadaşın tlf iade ürün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

    Dostum sen şu noktada yanılıyorsun. cihaz üretim aşamasında o an cihaz için hangi sürüm piyasadaysa o sürüm yüklenmiş olarak üretilir. ama bu o cihazın 3 büyük güncelleme alacağı anlamına gelmez. a72 11 ile piyasaya sürüldü ve 3 büyük güncelleme aldı diyelim. 3 yıl sonra eğer hala yeni cihaz üretilirse o cihaz 14 ile çıkar. ama bu onun üstüne 3 büyük güncelleme alacağı anlamına gelmez. Samsung cihaz bazında güncelleme veren bir firma ipone gibi tek bir güncellemeyi tüm cihazlarına vermiyor.3 büyük güncellemeden sonra samsung a72 için yeni bir güncelleme yayınlarsa tüm a72 ler alır. ama hiç güncelleme yayınlamazsa o yeni üretilen cihaza özel güncelleme gelmez. Umarım açıklayıcı olmuştur.

  • metumete M kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsun lansman daki versiyon 3 yıl sonra bile geçerli ama 3 yıl sonra satın aldıgında tlf yeni güncellemeleri kullanıcı yükler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

    Olayı uzatmaya gerek yok ama 3 yıl sonra alan adam önce 12 sonra 13 en sonunda 14 ü mü yükleyecek yani senin mantığına göre. Bu bir çok elektronik cihaz içinde geçerlidir bu arada. yine belirtiyorum cihaz için piyasaya sürülen en son sürüm ne ise o yüklenir. belki sen birebir yaşamış olabilirsin ama aldığın cihaz eski üretimdir.

  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.