Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazda yer yer hantallıklar ve yığılmalar olduğu oluyor en azından çok güçlü bir cihazdan buna geçince bende öyle hissiyat oluştu fakat 4k çekimde falan bir sıkıntı yok. ben kendi adıma cihazdan memnunum. Pil inanılmaz gidiyor.

• formula 1 kullanıcısına yanıt

Taahhüt verince peşin 5.000 liraya bırakıyor  

• İnanılmaz kararsız kaldım. A72 ile S20 fe arasında. A72 25w sarj adaptörü 5000 mah pil android 14 sürümünü alacak olması ön kameranın daha iyi olması aklımı çeliyor. S20 FE tarafında Ufs 3.1 olması metal çerçeve ve kablosuz sarj gibi artıları varken ekran süreleri çok düşük geldi bana. Bundan 2-3 sene sonra S20 FE tarafında ekran süresi 3-4 saate düşerse büyük sıkıntı olacak. Yorumlarınızı bekliyorum.

• rayzing R kullanıcısına yanıt

Çok kararsız kalınacak bir durum yok A52/72 ile S20 FE yazılım / güncelleme anlamında kıyaslanamaz. Keza batarya süreside öyle. Cep telefonu ile sürekli ağır uygulamalar çalıştırmıyor (render almak gibi), kablosuz şarj etmiyorsanız çok ta düşünecek bir şey yok.

Karşılaştırmanız gereken cihaz S21 FE olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 15 Ekim 2021; 9:1:10 >
  • waybe kullanıcısına yanıt

waybe@4 ay

Görüntülü konuşmada ses sorunu hala devam ediyor mu? Bir de dış ortamda ahizeden sanki ses çok az geliyor sizde de öyle mi?

Bu konuda bi gelişme oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arc -- 15 Ekim 2021; 18:19:14 >
  • arc kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyo bizde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hala devam ediyor bende de.

• Nedir hocam bu sorunlar ?

• Arkadaşlar babama Samsung A72 aldık. Telefon her yönüyle çok güzel gibi duruyor fakat tek sorun parmakizi sanırım. Bir saat bir parmak izi tanıttık. İkinci tanımamakla ısrar ediyor kilidi parmakla açma konusunda da çok zor açıyor. Bu durum acaba donanımsal mı yoksa yazılımsal mi? İleride daha iyi olabilir mi acaba

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

Ayarlar erisebilirlik yardım menüsü olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Bendede var aynı sorun kırılmaz cam var ben ondan şüphelendim ama sizde kırılmaz cam takılımı?

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt
    Takılı ewet ama her telefonumda cam olur diğerleri bu kadar kotu parmak izine sahip degildi

Bende aynı telefonu kullanıyorum sıkıntı olmadı tüm güncellemeler yüklümu cihazı sıfırlayın wipe cache yapıp denediniz mi

• Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten telefona daha dün aldım sıfır telefon wipe cache ye ne gerek var. Güncellemelerde bitti

• rayzing R kullanıcısına yanıt

Hands free modu yada whatsapp görüntülü konuşmada ;

karşı taraf telefon konuşmasından hiç bir şey anlamıyor.

konuşma sesi net gitmiyor kesik kesik, patlayarak, anlaşılmaz bir kalitesizlikte.

rezalet ötesi...

karşı tarafın sesini duymakta sorun yok. sadece sizin sesiniz gitmiyor.

Tmm siz yapmayın öyle kullanın yüksek boyutta güncelleme gelmişti bir kaç gün önce o yüzden wipe cache yapın dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Parmak izi okuyucu kötü ne yazık ki, parmağınızın temiz ve biraz sıcak olması gerekiyor enteresan bir şekilde ve doğru yere basıyor olmalısınız o zaman sorunsuz açıyor, ağır olsa da. Tanıtırken de tam başparmağın ortasından başlatıp sonra çevreye doğru yayın, o konuda fazla seçici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 18 Ekim 2021; 14:27:21 >
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt
    Daha 12 saatlik telefona wipe yapin demek ne sacma.sanki birsey degisicek sifir telefon daha hicbsy yuklemedim diyorum.parmak izi okuyucusu iyi çalışmıyor iste bu kadar basit. yazılımsal mı donanımsal mi çözemedim

Bende sıkıntısız çalışıyor yazılımsal bir sorun varsa fabrika ayarlarına alınca sorun düzelecektir yoksa sizin telefonda sorun var donanımsal sorun ozaman saçma ise yapmayın öyle kullanın

Ekleme : Az önce tüm parmak izlerini kaldırıp 3 adet tekrar ekledim 2 dk surmedi 3 adeti eklemesi
    3 adet sorunsuz algılıyor hatta parmagim birinde yara izi var onuda sorunsuz okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Ekim 2021; 14:58:8 >

5 aydır kullanıyorum bu şikayetleri başka yaşayan varmı bilmiyorum ama ben bunların hiç birini yaşamadım bilginize

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.