Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
510.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktım da orda yok ara ara geliyor bazen gelmiyor sebebi ne anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isot3521 kullanıcısına yanıt
    Şarj ne durumda? %30'un altında güç modu devreye girmiş olabilir.
    Güç modu seçeneklerinden Optimize olanı seçin ve adaptif seçeneğini kapatın. %100-%60 arası böyle kullanın sonra Optimize'nin altındaki seçeneği tıklayın. Normalde telefon Whatsapp'ı engellemez ama Whatsapp uygulama bilgileri kısmından veri kullanımına girin arka planda çalıştır seçeneğini aktifleştirin. Mutlaka gelecektir. :-)
  • Arkadaslar slmlar,telefonu esim icin aldim ama telefon wifi hizi 72 mbps ten yukari cikmiyor bir turlu.bende note 8 var ve ayni wifi hattinda ben 130mbps gorurken a70 72mbpste yukari cikmiyo.baska wifi hattindada denedim yine ayni.sizdekilerde boylemi acaba?

• isot3521 kullanıcısına yanıt
    Ayni durum benim note8 de vardi.yaptigim(yurtdisi forumdan bulmustum); ayarlar-uygulamalar-sag yukardan 3 nokta-ozel erisim-pil kullanimini optimize et.sonra asagidaki menuden hepsini acin.
    Burdan whatsapp i onayini devre disi edin.ayrica samsung positioning ve badge provider ,bunlarida devre disi birakin.
    Bu sekilde bir deneyin ve umarim sorununuzu cozer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı bittibitiyordan Samsung Türkiye garantili olarak aldım da cihazın garantisini nerden sorgulayabilirim

• telefon paranın hakkını vermiyor iphone5sm var artık sıkıldım almayı düşünüyorum ve hangi renk alınsa iyi olur dezavantajları varmı telefonun
  • a50 güncelleme ile parmak izi sorununu çözmüşler a70 de biran önce alsa da rahat etsek

• Uygulamayı silip tekrar yükledim şimdilik sorun çözüldü gibi tekrarlarsa bunu yapayım olmadi

• Arkadaslar slmlar,telefonu esim icin aldim ama telefon wifi hizi 72 mbps ten yukari cikmiyor bir turlu.bende note 8 var ve ayni wifi hattinda ben 130mbps gorurken a70 72mbpste yukari cikmiyo.baska wifi hattindada denedim yine ayni.sizdekilerde boylemi acaba?

• D][ABLO kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumda görmüştüm aynı dediğiniz konu üzerine bir inceleme vardı. S7 ve s8 2.4ghz frekansında 130 görürken a70 72de kalıyor. Yalnız frekans 5ghz olursa 150i
    Mbps a70 de görüyor.

• SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

5ghz wifi ile

• babama bu telefonu almayi düsünüyorum ama A50 mi A70 mi karar veremedim.
    onun önceligi tamamen fotograf baska bir sey degil.
    önerileriniz var mi?
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    evet bende gordum onu,xda forumunda .
    asıl merak ettigim butun a70 ler 2,4ghz bandında maximum 72mbps mi ? o yuzden diger kullanan arkadaslarada soruyorum
    ayrıca dun farkettim , telefonun yukarısını avucumla kapattıgım zaman wifi cekim gostergesi 1-2 kademe dusuyor ve elimi cekince tekrar full cekmeye baslıyor .
  • bendeki a70 2,4hgz de 72mbps 5ghz de 150 den yukarı cıkmıyo (modem maximum 300mbps veriyo )
    ama diger telefonum note 8 - 2,4ghz de 144mbps ve 5ghz de 300mbps baglanıyo

bu yuzden diger burdaki diger arkadaslarada sordum. sanırım bendeki a70 sorunlu ve gelde bunu teknik servise anlat :(
  • Telefon 📞 nasil arkadaslar batarya omru ozellikle.

• D][ABLO kullanıcısına yanıt
    Kademe düşme olayını denedim bende de olmakta

• haydaa :) bu nasıl birsey boyle . yaw bu kadar kotu malzememi kullandılar ? sanırım butun a70 ler baglantı bakımından zayıf cihazlar
  • iyi forumlar arkadaşlar. hızlı şarj olurken telefonun üst kısmında hafif ısınma mevcut. sizce normal mi?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.