Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
511.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Full Wipe işlemi ne yapar?
    Full Wipe işlemi, en kapsamlı Wipe işlemidir. Sistemdeki önbellek, dalvic, boot ve sistem verilerini temizler. Wipe’a göre Full Wipe işleminin en belirgin farkı boot’u da silmesi.

Android’deki boot dosyası silindikten sonra, cihaza yeni boot dosyası flashlamazsanız, cihazınızdaki yazılım yüklenmez ve cihaz boş ekranda yazılım bulamamış bir şekilde açık kalır.

Yeni boot ve ROM yükleyecekler haricinde Full Wipe işlemi çok gerekli bir işlem değil.

kaynak:shiftdelete.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Full Wipe işlemi ne yapar?
    Full Wipe işlemi, en kapsamlı Wipe işlemidir. Sistemdeki önbellek, dalvic, boot ve sistem verilerini temizler. Wipe’a göre Full Wipe işleminin en belirgin farkı boot’u da silmesi.

Android’deki boot dosyası silindikten sonra, cihaza yeni boot dosyası flashlamazsanız, cihazınızdaki yazılım yüklenmez ve cihaz boş ekranda yazılım bulamamış bir şekilde açık kalır.

Yeni boot ve ROM yükleyecekler haricinde Full Wipe işlemi çok gerekli bir işlem değil.

kaynak:shiftdelete.net
    Orjinal bootlader da ben komple silme falan gormedim. Yillardan beri ara sıra herseyi silerim isletim sisteminin silindigini gormedim. Sizin dediginiz islem flashlanmis boot da olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen konu cache wipe.
    Full wipe hard reset dediğimizi kastediyor herhalde.
    Shift delete net benim için güvenilirliğini kaybetmiş bir reklam sitesidir.

• Arkadaslar A70 e android 10 resmi güncelleme ne zaman gelicek. Dun guncelleme geldi o sanmistim degilmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerman82

Arkadaslar A70 e android 10 resmi güncelleme ne zaman gelicek. Dun guncelleme geldi o sanmistim degilmis
    Nisan-Mayıs ayı içinde
  • Yanlis bilgi vermiyelim.
    Full wipe diye bisey yok.
    Wipe data factory reset var.fabrika ayarlarına döndürup normal olarak acılir.ilk açilış anına geri döner.
    Recowery menüsündeki hiçbir wipe işlemi bootloader i silmez.siyah ekran falan çıkmaz.

• Güncellemeden sonra telefon sarj oluyor demesine rağmen yüzdesi artmamakta. Fabrika ayarlarına döndürdüm dün şarj oldu ama akşam yine olmamaya başladı. Sıfırlamak dışında bir çözüm var mı yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzel1nıck -- 20 Şubat 2020; 8:32:1 >
  • guzel1nıck kullanıcısına yanıt
    En temizi bi servise götür hocam belki cihazın başka bir sıkıntısı vardır.

• emreemustafa kullanıcısına yanıt
    hızlı sarja aldım dolmaya başladı yine en kötü sıfırlarım öyle denerim düzelir belki sağolun hocam
  • SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

Xda dan birisine android 10 one ui 2 guncellemesi gelmis. SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 20 Şubat 2020; 19:6:58 >

• Bizede gelir yakında diye tahmin ediyorum.

• Böyle giderse nisan mayıs aylarından önce gelebilir bizede android 10 sürümü

• Android.10 dan ziyade,one ui 2 yi.merak ediyorum.gorsellik benim için çok önemli.

• Son güncelleme sonrası telefonda bir bug oluştu.
    Hızlı sarj ozelliği kapalı olmasına rağmen sarja takınca surekli hızlı sarj ediyor.normal sarj hiçbirsekilde olmuyor.

Aslında guncellemeden sonra fabrika ayarlarına dondürup yeniden kurulum yapsam düzelir büyük ihtimalle.Ama saatlerce bununla ugraşmak ve ozellikke bankacılık uygulamalarının guvenlik nedeniyle yeni baştan aktivasyon istemesi beni yıldıriyor.

• Mart 2. 3.haftası bekliyorum ben Android 10 u

• A70 cihazım satıp xiaomi mi 9 geçmiş bulunmaktayım kameradan dolayı sattım

• Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz a70 düşünüyorum.j7 prime dan geçicem

• Ukrayna romuna 10 geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da video izlerken üstten ve alttan boşluk kalıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 21 Şubat 2020; 15:22:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Youtube'da video izlerken üstten ve alttan boşluk kalıyor mu ?
    olmuyor. bir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.