Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
817
Cevap
49
Favori
56.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

    Hocam buzzkill diye bir uygulama yükledim. Uygulama bildirim yöneticisi aslında. Yazılım güncelleme uygulamasınının bildirimlerini yoksay diyerek ayarları yaptım. Şimdilik sorun yok. Bildirim gelmiyor kesinlikle.


    Eğer bu yöntemde sorun çıkmazsa abd komutu ile sileceğim dediğiniz gibi son çare olarak.

  • Arkadaşlar telefonu Hepsiburada üzerinden satın alarak aranıza katıldım. Kargoyu ilk aldığımda nelere dikkat etmeliyim bir sorun olursa falan ? Bir de kurulumdan sonra yapmam gereken ayarlar var mı şarj süresi için vesaire şimdiden teşekkürler.
  • brt.148 B kullanıcısına yanıt

    İmkanınız varsa kargocuyla birlikte açın teslimat sırasında kutuyu inceleyin kutu ne durumda jelatini duruyor mu hızlıca inceleyin içinize sindiyse teşekkür edip uğurlayın. Kutuyu açtıktan sonra sim kart takmadan telefonu açın hızlıca ekranı inceleyin görüntü kalitesi pikseller nasıl kurulum yapabilirsiniz hızlıca sıkıntı olmaz youtube test edin şayet sorun yoksa müsaitliğinize göre telefonu kullanın şarjla ilgili ayarları kurcalamayın bataryayı bitirin kapanana kadar daha sonra %100 olana kadar şarjda bekletin hatta bir kaç saat şarjda kapalı vaziyette dursun sonra yine %100'den sıfır olana kadar bitirin ve tekrar şarj edin batarya kalibre olsun. 2-3 kere %100 - 0 kullandıktan sonra şarjı %20-80 arası kullanabilirsiniz ne tamamen doldurun ne tamamen bitirin.


    Bir haftada anca oturur ilk başta telefon yoğun işlem yapıyormuş gibi ağır olabilir ya da şarj hızlı tükeniyormuş gibi gelebilir sonra toparlayacaktır.

    Kullanmadığınız özellikleri kapatabilirsiniz şarj süresi için yakın cihaz tarama, bluetooth, nfc gibi. Rutin ekleme olayı var onu da kullanabilirsiniz bazı işlemleri otomatik halledebiliyorsunuz, şarj %30 olunca telefon güç moduna geçsin konum kapansın gibi. Bunlar şarjın uzun gitmesinde yardımcı oluyor.





  • aydogan kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, a54 konusunda da konuşmuştuk, bu mesajı da tam bana yazmış gibisiniz. Bu konudaki bütün mesajları da okudum ve sonunda dediğiniz yere geldim karar kıldığım en F/p cihaz A55 oldu. Özellikle bu karara ulaşmamı sağlayan bugün gidip bir teknoloji markette cihazı incelememdi. Cihazın hissiyatı S24+ gibi, metal çerçeve hissiyatı gerçekten değiştiriyor. Telefoncu bir arkadaşım yurt dışına yönel aynı paraya daha kaliteli cihazlar alırsın dedi ama cin firmaları güncelleme noktasında zayıflar ve ben cihazın malzeme kalitesini gerçekten beğendim. Tek sıkıntı boyut, siz de bahsetmişsiniz, keşke daha küçük telefonlar olsa ama yapacak bir şey yok, gerçeklik bu.


    Bu arada konuda yazılmayan ama cihazı incelerken fark ettiğim bir detaydan bahsedeyim, cihazın ana kamera sensörü Sony IMX906 bu sensör Honor 200'ün de sensörü dolayısıyla 30.000 liralık cihazla aynı sensöre sahip.


    Neyse soruma geleyim. Ben cihazı almaya karar verdim. Sanırım bir adet bu ay, bir adet de diğer ay alacağım. Beyaz renk ve 256GBlık modeli düşünüyorum. Fakat fiyat oynak gözüküyor. Gündüz 17.750TL olan fiyat şuan 18.350TL civarı. Konuda Vatan gece indirimi diye bir şey gördüm, Samsung Shopta öğrenci indirimi kullanabilirim sanırım. Doktoradan kalma öğrenci mailim duruyor olmalı, aöf de öğrenci maili veriyordu diye hatırlıyorum ama Samsung Shopta süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Garanti Bonus kartım var vb. Cihazı nasıl en uygun şekilde edinebilirim. Hangi fiyatın altına bulursam beklemeden sipariş geçeyim? Konuda çeşitli aksesuar tavisiyeleri olmuş ama güncel tavsiyelerinizi de merak etmekteyim.





  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Ben 256 gb olanı 23 temmuz salı günü 17.249 TL'ye hepsiburadadan aldım şuan 19.500 olmuş sürekli oynuyor fiyatı ne olacağı belirsiz en ucuz nerde bulursanız ordan alın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brt.148 -- 24 Temmuz 2024; 23:14:34 >
  • Fiyat yükselişi, biraz da Türkiye'deki distribütör firmaların stok azalışı ile alakalıdır. Bu cihazı Türkiye'de 2 ya da 3 distribütörü var. Biri, resmi samsung Türkiye... Diğerleri de, bildiğiniz dağıtıcılar zaten...


    Distibütörler yeni parti ithal ederek stoklarına dahil edince, fiyatlar tekrar düşüşe geçer merak etmeyin.


    Yani almayı düşünenlerin, fiyat yükseliyor telaşına kapılmasına gerek yok.


    Ki, bu model cihazın yurtdışı fiyatı, 5 dolar kadar gerilemiş durumda...

  • Her iki yoruma da katılıyorum, çünkü bizim memlekette neyin ne olacağı asla belli olmaz. Ürünü daha ucuza alan dağıtıcı can sıkıntısından daha pahalıya satabilir. Öğrenci indirimi nasıl oluyor diye bir bakayım dedim. 18.279 liraya 256GBlığın mavi renginden aldım. Ücretsiz Buds FE ve 3 ay ekstra ekran koruma kampanyası da devam ediyormuş. Ama Buds FE'de sadece grafit renk kalmış stokta. Ben telefonu da buz mavisi renginde aldım sanırım cihazın en iyi rengi bu. Sarı olan fotoğraflarda güzel gözükse de canlı olarak mağazada gördüğümde rengini hiç beğenmemiştim.


    Teslimat günü için Pazartesini tercih ettim. Bakalım annem Apple iPhone SE'den sonra bu kadar büyük bir telefon için tamam ben kullanırım diyecek mi, eğer demezse cihaz bana kalacak. Yok o kullanırsa 15 gün sonra falan da bir tane kendime sipariş ederim.


    Güncel aksesuar önerileriniz nelerdir? İlk sayfalarda amazon üzerinden verilen yurt dışı bir kılıf ve ekran koruyucu seti vardı 400 lira civarıydı. 2 telefon düşündüğümüzden ondan 2 adet yani 2 kılıf 4 koruyucu şeklinde mi alsam acaba?


    Ayrıca bir sorum daha olacak. Cehaletimi bağışlayın ama cihazda e-sim var deniyor. Fakat aynı zamanda sim tepsisinde 2 sim kartlık yer var. E-sim'i aktif ettiğimizde tepsideki sim girişlerinden biri geçersiz hale mi geliyor? Yoksa aynı anda 3 hat kullanımı gibi ilginç bir şey olur çünkü.





  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt

    Sim tepsilerini vs dikkate almadan, cihazda iki adet imei numarası var. Dolayısıyla da cihazda en fazla 2 hat çalışabilir. İster fiziksel sim ile çalıştır, ister birini e-sim ile çalıştır.


    Yani cihazdaki imei sayısı, cihazda çalıştırılabilir hat sayısını belirler.

  • Cihazı kurdum ilk izlenimlerim gayet iyi tasarımı çok hoş buz mavisi rengi de farklı bir hava katmış.
  • Yapmamı önerdiğiniz kamera ayarları var mıdır ?
  • Genel günlük kullaniciyim a55 mi s23 fe mi almaliyim. S23fe nin pek pili iyi degil deniyor. Yorumunuz nedir
  • ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 1 aydır a55 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Cihazın şarjı bitmiyor neredeyse. S23 fe pil konusuda sıkıntılı. Bu cihazın kamera dışında s23fe'den hiçbir olumsuz tarafı yok.

  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu cihaz olmuş hem tasarımı premium hem pili işlemci desen her işi rahatlıkla yapabiliyor samsung A serisini rayına oturtmuş denilebilir.
  • S23 fe kullanıyorum. Gpu watch üzerinden boşta işlemci kullanımı %8-13 civarında sizde durum nedir?
  • The white warrior kullanıcısına yanıt

    Nerden bakılıyor

  • Poeta21 P kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden aktif hale getirmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.