< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] - One UI 7 Geldi! (36. sayfa)

-
-
-
-
Güncelleme gelmiş ancak ekranı düzeltmemişler hala.
-
Ekranda ne sorunu var da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay gecikmeyle gelen güncelleme renk doygunluğunu ayarlamak için seçenekte gelmemiş oysa bir alt model olan A35 modeline gelmişti tebrikler samsung.
-
Renk sorunu var renkler oldukça solgun gözüküyor ekranda A35'te düzelttiler bunu fakat A55'e gelmedi hala
-
Bence ekranda sorun yok... S23'ten geçtim bu telefona kıyaslama şansım da oldu yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran kesinlikle soluk A54 kullandım daha önceden S24'te kullandım bu ekran soluk muhabbeti S24'te ortaya çıktı A55 ile devam etti soluk değil diyenler eski cihazlarla karşılaştırsın bir zahmet.
-
S24'te düzelttiler galiba o problemi
-
a35'te düzelttilerse, yakında bu modele düzeltme verirler. Yani endişelenmeye gerek yok bence... Cihazlarının arkasında duran, iki markadan biri Samsung.
-
Üstte kıyasladığımı söylemiştim ben S23'ten geçtim. Asıl o modellerde ekran çok doygundu bundan dolayı eleştiri olmuştu. Doğala alınca bile suluboya gibi kalıyordu ekran
Bu hali çok daha sağlıklı, çok daha gerçekçi ve normal renkler veriyor. Biraz daha doygun isteyen için ekran tonunu canlıya alma seçeneği hala var zaten
Umarım bozmazlar en azından doğal seçeneği böyle doğal kalır
Canlıyla doğal arasında bi fark yok ki asıl problem o zaten. Canlı renk isteyenler için kötü bu
-
Var hala hocam eskisinden az ama var
Ha beni asıl ilgilendiren doğalı bozmamaları tabi
Yine de bu telefonun ekranı soluk demek doğru bir ifade olmuyor diye düşünüyorum. Asıl eskileri çok abartıydı, he yine de o şekilde sevenlere diyecek bir şey yok 'zevkler ve renkler'
Benim asıl tuhafıma giden telefonun ekranı soluk denmesi olmuştu
Bu cihaz daha üst model olmasına rağmen A35'in gerisinde güncelleme takviminde samsung'a saydıran saydırana members uygulamasında.
Merhaba bu telefonu Anneme aldım. Bir tane spigen rugged armor kılıf aldım geriye kaldı ekran için koruyucu cam. Spigen de bulamadım galiba TR ye hiç getirtmemiş tavsiye edebileceğiniz başka bir marka var mı? Bir de bu telefonun ekranında orjinalde bir jelatin var mı? Samsung s20 Fe kullanıyorum onda vardı mesela bunda göremedim sanki.
-
AXF3 ile biten 1 Haziran 2024 güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme dağıtılmaya başlamış. Yükleyenler renk doygunluğu ayarının halen eklenmediğini bildirmiş.
Edit: Samsung Community sayfasında bir moderatör'ün Mayıs ayı başında paylaştığı mesajda renk doygunluğu ayarının A35 için Mayıs ayı güncellemesiyle geleceği A55 için ise Eylül ayı güncellemesiyle birlikte geleceği paylaşılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole07 -- 28 Haziran 2024; 13:20:59 >
Gerçekten çok saçma işler yapıyor samsung alt model düzeltmeyi alıyor üst model eylülde alıyor saçmalığın daniskası.
-
Öyle bir teknoloji henüz gelişmedi. 1000 lira da verip alsanız sararır.
-
A55 ve A54 için bu ekran koruyucuları aldım mükemmel olmasada iyi
https://www.hepsiburada.com/cepstok-samsung-galaxy-a55-kirilmaz-cam-5d-tam-kaplayan-9h-temperli-ekran-koruyucu-p-HBCV0000690IC5?magaza=CEPSTOK&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfy -- 28 Haziran 2024; 20:13:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X