Bildirim
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (190. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Telefonun oyunlardaki performans düşüşünü net bir şekilde hissetmeye başladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hangi oyunlar da ve neler gözlemlediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mobile legends. En çok gördüğüm takılma oluyor. Bazen donduğu bile oluyor ve fps stabil değil. Özellikle savaş esnasında oluyor bu dediklerim. Gpu'su çok güçlü değil ondan kaynaklı muhtemelen. Günlük kullanımda bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Ben tabi oyun oynamadığım için bilmiyorum bir ara PUBG ve GTA SA oynadım sorun yoktu ama kalabalık çok oyunculu yerler de GPU gücü hissediliyor tabi bunu günlük uygulamalar da pek hissetmesekte oyunlar da ediyoruz. Bu ara da OneUI 9 beta Hindistan'da yayınlanmış ve hızlı ayarlarda ki animasyonlar geri gelmiş diyorlar bakalım nasıl olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de sadece oyunlarda değil günlük kullanımda dahi ısınma ve kasmalar başlamıştı. Yaz ayı diye olabilir belki ama 2 senedir bu kadar ısınma ve kasma görmemiştim. Telefonu sıfırladım yedekten geri yüklemek yerine üşenmeyip elle kurdum thermal guardiandan 1-2 ayar yaptım. Stabil çalışması için gerekli şeyleri yapay zekaya zordum yapabildiklerimi ve kullanımı çokta etkilemiyecek şeyleri yaptım. Telefon biraz kendine geldi ısınma azaldı kasma gözle görülüe şekilde azaldı. Umarım kullandıkça ısınma ve kasma tekrardan başlamaz.
Gereksiz şeyleri kaldırıp gereksiz ne varsa devre dışı bırakmak lazım ama bu aylarda cihaz ister istemez ısınıyor zorlayınca sıcak hem güncellemeler de etkiliyor ister istemez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt