< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (187. sayfa)
-
-
-
Muhtemelen karanlık modda kullandığınız için bu kadar ekran süresi süresi alıyor Ben cihazda hiç bu kadar süresi göremedim 19 ay kullandım sıfır almıştım ama amoled panellerde Karanlık mod çok fark ettiriyor diyorlar ama ben bir türlü alışamadım aydınlıkta kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Arkadaşlar urfada yaşıyorum burda yetkili servis olmadığı için sistem yurtici kargo kodu veriyor gideceği İl veya servis gözükmüyor. Daha önce kargoyla gönderen oldu mu hangi il hangi servise gitti ne kadar sürede döndü, yedek telefonum yok, batarya değişimi için göndereceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 6 Temmuz 2026; 10:37:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese iyi günler arkadaşlar bende elimdeki a55 cihazın pilini değiştirmek için servise başvuracağım garanti kapsamında olsun istiyorum bunun için ne söylemem gerekli veya gerekli olan belgeler neler acaba yardımcı olabilir misiniz?
Herhangi bir belge gerekmiyor servise gidip garanti kapsamında batarya değişimi yaptırmak istiyorum derseniz hemen işleme alıyorlar. İsterseniz yedek cihaz desteği de sağlanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim pil de hala ilk günkü gibi değerler veriyor 8 saat civarı alıyorum.
_____________________________ -
Sırrı nedir mert bey 20 80 dolum kuralı mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: mustafacan34
Sırrı nedir mert bey 20 80 dolum kuralı mı acaba20 lerde takar 100 de çıkartırım 20 - 80 kuralına inanmıyorum ben.
-
Ben de 9 saati görüyorum. 120hz koyu mod, 5g açık, senkronizasyon hep açık, GPS açık. Arka planda hiçbir uygulamayı da uyutmadım. Dikkat ettiklerim ise gereksiz sürekli aktif olan uygulama bulundurmuyorum kullanmadığım. Good Lock modüllerinden fazla gerekli olmayanları sildim. Bir de Instagram ve Facebook kullanmıyor oluşum telefonu rahatlatıyor sanıyorum.
Genel olarak web browsing, YouTube, belge okuma, Whatsapp, bankacılık alışveriş vb uygulamaları, navigasyon ve Bluetooth kulaklıkla müzik dinleme şeklinde. Navigasyon açılınca ekranı 60hz olacak şekilde ayarladım orada biraz tasarruf oluyor
Telefonu alalı 2 seneyi geçti pilini de değiştirmedim. Daha ne olsun işini yapıyor. Instagram Facebook oyun falan olsa o zaman da 6 saat verir muhtemelen
Bende gereksiz ne varsa kapattım kullanmadığım uygulamaları falan da kaldırdım 120Hz, konum açık, 5G açık, senkronizasyonlar kapalı ve otomatik modda kullanıyorum. Google Maps kullanıyorsanız zaten o 60Hz'de çalışıyor otomatik olarak. İki sene olacak ama cihazın maşallahı var ama görsellik canımı sıkıyor biraz.
Kendiliğinden 60hz çalıştığını bilmiyordum Maps'in, sık kullanıyorum arabada direkt navigasyon cihazı niyetine. Display Assistant'daki seçenekle yaptım ama rutinlerden de oluyor. Tabi muhtemelen boşa yapmışım 😄
Evet görsellik olarak cihaz S serisi kadar detay ya da akıcılık barındırmıyor maalesef. Son güncellemeyle genel akıcılık aslında arttı gibi ama bildirim ayar çubuğu falan hafif kasmaya başladı o genel tutarlılığı bozdu.
Yine de iş görüyor, bakalım :) gün ortasında pil derdi yaşatmaması, ısınıp ekranı vb kısmaması büyük artı.
Google Maps batarya durumundan dolayı 60Hz çalışıyor pil tüketimi az olsun diye. Cihazın işlevsel olarak bir sorunu yok ben performansını da beğeniyorum 8.5 ile daha da iyi oldu ama görsellik gelişeceğine geriye gitti panelde ki bulanıklık başta olmak üzere sistem genelinde daha iyi yere gelmesi gerekirken güya performans adına geriye götürdüler ama ben ona inanmıyorum. Umarım 9 da düzeltirler.
One UI 8.5 geldiğinde beri bazen telefon masanın üstündeyken kendi kendiliğine ekran açılıyor. Evde 2 adet A55 mevcut ikisinde de aynı sorun var. Ayarları kurcaladım ama bulamadım. Var mı çözümünü bilen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Slaxi -
Bunu bazı bildirimler tetiklemeye başladı. Ben sanki reminder gibi bir izlenim edindim ama tam emin değilim. Bildirimin pencere açılış tipine vb göre de oluyor olabilir. Ama evet var böyle yeni bir durum
Elinize aldığınız da uyandır diye bi seçenek vardı aklıma o geliyor açılmış olabilir bir şekilde. Ben hiç yaşamadım böyle bir sorun 8.5 den sonra yüklediğiniz uygulamaları da kontrol edin.
Arkadaşlar Bluetooth'u otomatik açacak bir rutin yapa bilirmiyiz modlar ve rutinler uygulansından yani şöyle ki Bluetooth kulaklığı çıkardığımda Bluetooth açılacak ve otomatik bu cihaza bağlanacak
Evet benim de ilk baktığım yer bu oldu ve kapalı buna benzer ayarlarda kapalı. Uygulamaları tek tek gezdim baktım kontrol ettim ama sorunu bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Slaxi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fe5%2f3c%2ff5%2fe53cf51d7d4ff30adc89bb86e51a781b.jpeg&t=163730213&width=480&text=1)
![Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fff%2ffa%2ff2%2ffffaf2f53f251f052f5715ac132a4d4b.jpeg&t=163736528&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb3%2f9d%2fd4%2fb39dd46af2fc53d46073265d3a511dc5.jpeg&t=163763083&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt