Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ferdinandferdi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.779
Cevap
94
Favori
248.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır Samsung kullanan kullanıcılar bilir durumu, Samsung bu tarz kullanıcı geri bildirimlerini kolay kolay ciddiye almaz hele de 2 sene öncenin a serisi için hiç almaz bu açıdan bence siz de kendinizi boşuna yormayın boşuna beklentiye girerek hayal kırıklığına da uğramayın derim bu saatten sonra kolay kolay bu telefon bundan daha iyi gitmez. Memnuniyetsizliği büyük olan varsa gerçekten hazır para ediyorken elinden çıkarıp telefonu değiştirmeyi düşünsün

Bu telefonun hani olacağı bu kadar bu saatten sonra, gerçekçi olmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Haksız değilsiniz ama yine de bu durumu kabullenmemek, normalleştirmemek gerekiyor. Cihazları tanıtırken işlemcisi böyle grafik birimi şöyle diye pazarlayıp iş güncelleme kısmına gelince performans için bunları yaptık demek tüketiciyi saf yerine koymaktır. Samsung'un müşteriyi dinlemediğini çok iyi biliyorum yıllar önce bada konusunda bizi yüzüstü bırakmıştı ama yine de hiç bir firma geri dönüş sayısı yüksek olursa kayıtsız kalamaz önemli olan hayatın her alanında olduğu gibi bu konuda da tepki koyabilmek. Aslında bu cihazın olacağı bu değil S serisinde ki bir çok özelliği arayüz de dahil kaldırabilir de işte ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu olay tamamen.

Tabi temelde size katılıyorum bence de telefon kaldırabilecek vaziyette, ama işte hani Samsung'dan umudum yok o anlamda daha çok düşüncelerimi ifade etmek istedim. Yoksa sonuç alınırsa ne ala, keşke yanılsam. Olmazsa ben de yazarım bir kaç bir şey :)

Benim de umudum yok ama iki dk geri bildirim yapmakla bir şey kaybetmeyiz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163656312

Hocam şahsi almayın ama olmayan bir şeyi istiyormuşuz gibi algılanıyor böyle yazınca, ilgilenmemek onların kusuru olsun. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun. :)

Özellik istemiyoruz, ayrıcalık istemiyoruz güncelleme desteği vermişsen arkasında durman gerekiyor onu hatırlatıyoruz.

Gelen yalan cevaplara da sinir oluyoruz.

Yıl olmuş 2026, yapay zekadır bulut depolamadır uydu bağlantısıdır havada uçuşuyor bunlarla öne çık ayrıl zaten sorun yok ama arayüzden kısmak da mesele olmasın bir zahmet. Oldu olacak terminal linux kullanalım. Vermişsin 8'e kadar zaten. Toparlaman gereken yerde düzgün olanı bozmaya uğraşıyorsun.

Ama A serisi ucuz seri diye haklı çıkartılıyorlar. Donanım belli iken arayüz premium bir mesele olmamalı.

Apple böyle yavaşlattığında davalık olmuştu. Bunlar da benzerini hak ediyor.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben de zaten düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum, sadece hani yapacakları konusunda pek umudum yok, sonradan hayal kırıklığı olmasın bağlamında yazmıştım daha çok. Genelde çünkü böyle oluyor kullanıcılar boşa uğraşıp beklediğiyle kalıyor. O anlamda yani

• Telefonun ekran süresinin instagrama bağlı olduğunu düşünüyorum. 8.5 güncellemesinden sonra instagram çok pil harcıyordu ama zamanla optimize edildi. Genel olarak uygulamalarda böyle güncelleme geldiğinde biraz zaman geçmesi gerekiyor uygulamaların optimize edilmesi için özellikle de instagram. Yarın servise gitmeyi düşünüyorum batarya değişimi için önereceğiniz bir şey var mı yedeklemeler falan açık ama emin olamadım.

Geçici cloud yedeği alabilirsiniz sınırsız yükleme alanı veriyor sıfırlama ihtimallerine karşı. Bakım moduna geçirip teslim edebilirsiniz telefonu. WhatsApp yedeği alın ayrıyetten ne olur ne olmaz.

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• 8.5 güncellemesinden sonra genel olarak ekran sürem bu şekilde kullandığım uygulamalar da aşağı yukarı aynı. 2 yılı dolduracak telefon ve eski bataryayla alınmış süreler bunlar. Yarından sonra yeni bataryayla da test ederim. Bazı günler full wifi bazı günler karışık. Konum, senkronizasyon hep açık, full 120hz ve güç tasarrufunu hiç açmam. Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

Pek fark edeceğini zannetmiyorum güncellemeler ile alakalı bu biraz da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tabi en iyisini yaparsınız ama ekran süresinde bir mucize beklemeyin yani yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü.

Ben eşimin A54'ünü direk servise götürüp verdim hiç yedek falan almadım servis elamanları bu konuda gerekli hassasiyeti zaten gösteriyor ama benim içim rahat etmez diyorsanız yedek alıp öyle servise gide bilirsiniz ayrıca 1 saat içinde teslim ettiler batarya ve şarj soketi değişmişti genel olarak memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila.izmir -- 24 Haziran 2026; 12:45:39 >
  • Haziran yaması gelmiş.

Zamanla belli olur. Bu Haziran yamasıyla beraber sistem biraz stabilleşti, hızlandı gibi sanki bende.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.