Marka: Samsung Hafıza: 256 GB Şarj: 1 günü çatır çatır çıkarsın dediğimizde almamız gereken model bu mudur? Fiyata göre sıralanmıştır. Samsung Android Telefonlar ve Fiyatları - Hepsiburada.com https://www.hepsiburada.com/samsung/android-telefonlar-c-60005201?filtreler=dahilihafiza:256%E2%82%AC20GB&siralama=artanfiyat |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - One UI 7 Geldi! (32. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim güzel bilgiler için, mesajın son cümlesi yarım kalmış bende gözükmüyor sitede bi sorun var sanırım🤣🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef arkadaşım, iyzico bakiyesi masal oldu benim zaten, hopisi olan daha kârlı çıktı, avantajix konusuna inanasım gelmiyor takipteyim o meseleyi, kulaklıkları da satmayı düşünüyorum yada çağa ayak uydurup kullanırım belkide bakalım.
çok önemli bir şey değildi zaten görmeseniz de bir şey kaybetmezsiniz. istek ve temenniler kısmıydı o. önemli ve faydalı olan öncesi.
-
Evet bende beğendim telefonu, eşime 7 sene j7 ve son haftalarda donmalar kasmalar sonrası jet gibi yeni çağa geçiş gibi geldi doğrusu. Bi ara benide şeytan dürttü 7k verdiler benim a52 ye üstüne katıp bende mi alsam diye düşündüm de ama bende uzun süre kullanan birisiyim bundan önceki s6 yı 6 sene kullandım en son siyah ekran gelip dondu beni terketti de öyle 2 sene önce a52 ye geçiş yaptım. Nasip olursa dört senede bu beni götürür sonrası Allah kerim.
Üzüldüm hocam umarım sorun çıkmaz ama şu var kampanya koşullarında ilk 450 kişi diyordu diye hatırlıyorum rakam farklı olabilir ama 450 kişiden sonra kampanyanın bittiğine dair bilgi vermesi gerekiyor o konuda eminim. Değer mi uğraşmaya tabiki değer bir çok kişi kampanyanın devam ettiğini düşünerek belki üyelik açtı siteden satın aldı telefonu. Reklamını yaptın müşterini kazandın ama son kullanıcıyı mağdur ettin. Çok uzun söverim de kimi kime şikayet edelim, bir o kadar uzun sürecek süreçle pskolojiyi mi bozalım.
Kulaklığı kullanmanızı tavsiye ederim ben de yakın zamanda bt kulaklık kullanmaya başladım büyük kolaylık alışabilirseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temiz kullanılırsa android'in de uzun seneler götüreceğini bizzat yaşayarak gördüm. a52 de bence sorun çıkarmaz size.
A54ü aldığım yerde kutudan çıkardık birkaç kişi vardı etrafta herkesin dibi düştü. millet çerçeveye vs takılıyor ama arkadaşlar telefon gerçekten çok şık. oyun için almayıp uzun süre kullanmayı düşünenler için diğer markalar yerine samsung daha mantıklı. ah sony çekilmeseydin türkiye pazarından keşke. şimdi camın arkasındaki kızarmış tavuğa ekmek banar gibi Sony Xperia Pro-I modeline bakıyoruz.
a73 yerine a54 tercih ettiğim için de kendimi bir kez de sizin huzurunuzda tebrik etmek istiyorum.
-
Sorma 24. Cuma günü kampanya bitti diyorlar ben 27. Sinde aldım 29. Kadar sitede halen iyzico ödemesinde %10 ve 500 tl kadar bakiye diye gözüküyordu, 30. unda kaldırdılar. Kampanya şartlarına uygun değilsin kota doldu da demiyor beni 3 gün üst üste arayan temsilci. Bi ara 500 promosyon çeki verebilirim dedi sonra ondan da yan çizdi gerçi o fiyata anca kılıf alınır belki samsung shopta da, hiç yoktan iyi, bakalım belki onu kurtarırız 😄. Valla daha hiç kulaklıkla kablolu ile bile telde konuşmadım veya arabada Bluetooth üzeri de aynı şekilde, illa telefon kulağa değecek 🤣🤣🤣, ayda bikaç defa gece telden film izlerken kablolu kulaklığı jack deliğine takıp kullandım o kadar benim a52 de.
Bizde de hiç oyun oynanmıyor zaten telde, kamerası güzel olsun bikaç sosyal medyaya girsin yeterliydi eşim içinde, a73 hiç düşünmedim onun kamera sıkıntısı var diye okumuştum birde 4 sene Android güncellemesi ve 5 sene güvenlik güncellemesi alacak olması da önemliydi benim için
-
evet sadece type-c to type-c kablo çıkıyor. type-c takılabilen adaptör kullanabilirsiniz ancak. ya da benim gibi evde hazır olan bir adaptör. bende huawei marka 22.5w destekleyen bir adaptör var. onu huawei kablosuyla kullandım. adaptör almayı düşünmüyorum şimdilik.
-
Evde ki eski şarj aletin varsa onlara devam edersin. Bu kablo kutuda dursun bir gün tipe c to tipe c gerekli durumlarda kullanırsın. Adaptör olur, yeni arabalar bazen sadece tipe c çıkışı destekliyor vs.
Benim a52 nin kablosu bugün su koyverdi temassızlık yapıyor sararma olmuş kabloda. Bende çocuğun samsung tabletin kablosunu ortak kullanırız yenisini alasıya diyordum iki dakika sonra eşimin telin kutusunu açtım ondada böyle bi olayla karşılaştım😄. Şuan evde 3 tane şarj adaptörüne karşılık 1 tane düzgün kablo var🤣🤣. 2 tane type c- usb kablosu lazım yani. Benim orijinal kablo 1 senede bozuldu bunu almıştım oda 1 sene gitti. Kaliteli orijinal kablo bulabileceğim bildiğiniz online satıcı varmı arkadaşlar.
Bunu gördüm bu marka iyi gibi duruyoramazon
Ugreen Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 1.5 Metre, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07Y2DPGV5?ref_=cm_sw_r_apann_dp_A7W3PAAYMWF1TADPS2EY
45 tl+25 kargo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 2 Nisan 2023; 17:38:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bayadır telefon bakıyorum en sonunda kararımı bu telefondan yana kullanıp 4 yıldır kullandığım nokia3'e veda edeceğim. İnşallah üzmez, uzun kullanımlı bir şey bakıyordum hoşuma gitti geçtim siparişi.
-
Alışveriş kredisi ile 12.000 lira altına alabilen oldu mu acaba merak ettim, hediye olarak alacağım telefonu, fiyat tam sınırda bu yüzden sanırım a34 almak zorunda kalacağım.
-
buds in kablosunun bir ucu type a. Onu kullanabilirsin eski adaptorle. bizde öyle yaptik
Haa evet iyi fikir onu bian unutmuştum daha doğrusu satarım diye yok sayıyordum ama eşimde madem zaten hediye gelmiş kullanırız satma boşver dedi kararsız kaldım belki bi defa müzik dinlesem yada film izlesem kablolu ile farkı hissedip duysam fikrim değişir 😄. Birde bu kablolarda 1 metre daha iyi dimi oda bu ugreen markada 60 tl, 1 buçuk metresi 45 tl ilginç.
Vede aklıma gelmişken ben pil koruma kullanıyorum %85 de duruyor daha iyi dimi?
Telefonu kullanıp bir gün sonunda ekran kullanım süresinin nasıl olduğuna dair ekran görüntüsü atabilecek olan var mı
Bu tam olarak fikir vermeyebilir. Çünkü hattı takıp dışarda kullanmaya başlamadım henüz. Ancak evde YouTube instagram vs takıldığımda %50 şarj ile 5 saati gördüm. 8 saat 20 dakika civarında %5ken şarja takmıştım bunu. Şuan mesela %85 şarjı var telefonun ve ekran süresi 1,5 saat. Hat takıldığında 7 saat civarına düşer diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakcky -- 2 Nisan 2023; 20:41:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İyiymiş hocam. S23'te 5g kapatma ayarı varmış, 5g'yi kapatıyorlar. 5g uyumlu telefonlar sürekli 5g şebekesi aradığı için şarj çabuk bitebiliyormuş. Eğer sim takılıyken bu performansı vermezse bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X