Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.236
Cevap
179
Favori
502.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bu kılıfı Spigen'i sipariş etmeden önce sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. Bayağı hafif bir kılıf. Koruma sağlamaz ama elde tutmayı kolaylaştırır ve şık.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 20 Eylül 2023; 12:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı olduğu için biraz uzun sürüyor, benim tam 10.günde elime ulaştı. Evet biraz ince ama bence koruma sağlar gibi duruyor. Şıklığı ayrı tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doriangri D kullanıcısına yanıt

Benim de 11 gün olmuş.

Bu arada Spigen kılıf aldığım için büyük ihtimalle bu kılıfı kullanmam. İlgilenen varsa aldığım fiyattan verebilirim yoksa da iade ederim.

Edit: iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 18 Ekim 2023; 13:37:38 >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt

Merhaba, raw dan kastım fotoğraflar üzerinde işlem yapılmamış olmasıydı terimi yanlış kullandıysam affola Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

• Dovahkriiid D kullanıcısına yanıt
    Bi an heyecan yaptırdın.

• Selam. Modelin 5g'li ve normal iki modeli mi var. İnternette sadece Samsung Galaxy A54 128 GB 8 GB Ram yazan da var, 5g diye belirten de var. Üstelik fiyat farkı da var.

• maviyurt M kullanıcısına yanıt

Hayır depolama hariç fark yok hepsi 5G.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    5g yi kullanmadan telefon eskiyecek sanırım. 3-4 senedir kullanan ülkeler var ama bizde hala bir gelişme yok.

• Aman hocam o zaman şarjı ne yapacaklar 😀😀

Daha 4g tam anlamıyla hakkıyla kullanamıyoruz ki..

• Cidden öyle 😂 artık her şey 5G oldu ama esamesi yok.

Hocam renkler birbirine yakın tam anlayamadım (yeşil ve siyah).d yeşillikler gözüküyor mu ? Bir de kameralar içeride kalıyor ya geniş açıya aldığınız zaman kamerada kılıfın köşeleri çıkıyor mu acaba bakabilir misiniz ?

• @James Deen Telefonum yeşil renkte, kılıf telefonun rengini belli etmiyor kesinlikle. Kenarları kapatıyor. Kamera koruması da tam istediğim gibi yüzeye rahatça bırakmalık. Ve evet geniş açıya geçince sorun olmuyor. Bunlar benim de dikkat ettiğim detaylar, memnun olmasam yazardım. Tek hoşuma gitmeyen yan tuşların olduğu kısım orayı boşluklu yapmışlar. Kötü değil ama.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-166

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 20 Eylül 2023; 21:28:27 >

Çok teşekkür ederim. 400 lira olunca bir kılıf insan sorup araştırıp almak istiyor .d

• James Deen kullanıcısına yanıt

Orjinal kılıfa 800 lira vermiştim :) bu koymadı artık.

Hissiyat olarak silikon kılıf kesinlikle daha güzel ama bu da Spigen olduğu için düşünmeden alınır.

• Hızlı şarjı amazondan aldım. Satıcı amazon , burasıda değerlendirilebilir. Kuponum vardı 327 TL ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexsis83 -- 20 Eylül 2023; 21:57:4 >

Gerçekten hak etmedikleri fiyatları veriyoruz üzülüyorum

• Arkadaşlar telefonla görüşme yaparken ses gidip geliyor 5 saniye sonra komplr gidiyor. Ama whatsApp görüşmelerinde hiç bir sorun yok. Sebebi ne olabilir? Ağ ayarlarını sıfırladım sonuç yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, instagramdan ya da whatsapptan bildirim geldiği zaman, telefon ekranı açsın ve büyük bir şekilde bildirimi göstersin ve titreşimle uyarsın istiyorum,

nasıl olacak bu iş, kulağımda kulaklık, telefon masada, bildirim gelip gelmediği belli değil, ne titriyor ne bir şey, aod ekranda nokta kadar bir simge görünüyor her seferinde telefonu elime almak zorundayım.

Sene 2013 iphone 4s default olan bir şey nası hala gelmez, kaç defa android ios gittik geldik hala aynı olaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvti9 -- 20 Eylül 2023; 23:0:46 >
  • vvti9 V kullanıcısına yanıt

WakeUpScreen diye bir uygulama var PlayStore'dan indirin. Gerekli izinleri verin sorunsuz çalışıyor, tam istediğiniz gibi.

Bilgisayardan da gözüksün isterseniz Windows'un Telefon uygulamasıyla eşleştirin bildirimler anında gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 20 Eylül 2023; 23:9:27 >
  • Bastien kullanıcısına yanıt

Ahizeden mi ses gidiyor uygulama mı kapatıyor kendini? Buradan yardımcı olabilir miyiz bilmiyorum, Samsung Members uygulaması üstünden SmartTutor aracılığı ile teknik yardım almayı deneyebilirsiniz. Başka bir hat ile de deneyin isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.