Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.497
Cevap
164
Favori
584.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Depolama olayı ile ilgili paylaşım yapıp bilgilendiren tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim aklımda ki soruları giderdiniz. Sadece nereden alsam diye düşünüyorum. Hepsiburads veya Samsung shop üzerinden almayı düşünüyorum. Hepsiburada da satıcı kendinsi olmasına rağmen açılmış ürün gönderilme olayları vs bı tedirgin ediyor anlamsız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Trendyol ve Amazon da düşünebilirsin, bir kaç kere telefon aldık hiç sorun yaşamadık. A54 256'lığı Teknosa faturalı aldım, şimdi fiyat söylemeyeyim bir miktar üzücü olur. Samsung Shop baya pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de bir önceki mesajda arkadaşın belirttiği gibi Hepsiburada üzerinden aldım, elbette en çok dikkat edilmesi gereken husus satıcı. Ya Samsung'un e-ticaret siteleri üzerindeki onaylı satıcı hesaplarından ya da e-ticaret sitelerinin kendi satıcı hesaplarından alınması. Diğer türlüsü sorunlu olabilir.

Fiyat konusunda bir sıkıntım yok hocam. Samsung shop ta edu tr bağıntılı hesap öğrenci indirimi ile 128lik 13472₺ , 256lik 14898 TL ye düşüyor. Hepsiburada da şuan 128lik te sepette ekstra 750 indirim var 12949tl ye düşüyor. 300 TL lik tr bende kupon var telefonlarda geçerli 12649a düşüyor. Şu depolama da olayında bir fark olmayınca 128in yeteneğini düşünüyorum. Her şeyim zaten cloud mantığı ile kullanan birisiyim bakalım

hafıza kartı desteğı yokmu benim bildiğim var o zaman zaten depolama sorunu kalmıyor birde remk olarak beyazmı siyahmı tercih ediyorsunuz hangisi daha iyi bende almayı düşünüyorum

işlemcisinin bu kadar yavaş olmasını beklemiyordum.

ekranı müthiş. gerçekten çok başarılı.

2 tane az kullandığım hattı taktım.

Gelen smsleri yönlendirmek istiyordum fakat. otomatik yönlendirme ne samsung ne de google sms programlarında yok. çok üzücü.

3. parti bir uygulama yüklemeden sms yönlendirme yapabilir miyim biliyor musunuz?

şarj konusuna gelince

elimde bir de kullandığım xiaomi redmi note 8 pro var. ondan daha yavaş şarj oluyor. güya o 18 watt bu 25 watt.

ampere uygulamasıyla baktım.

denediğim şarj aletleri:

apple 18 watt ipad şarjı

apple 20 watt ipad şarjı

apple 35 watt macbook air şarjı

apple 60 watt macbook pro şarjı

hepsinde önce örnek 45 dkda şarj bitecek diyor sonra yükseliyor bu değer. yavaşlatıyor kendisi. xiaomide yoktu bu.

hızlı şarj istiyorsanız apple şarj aletlerine güvenmeyin.

• Bugün itibari almış durundayım... Pazartesi elimde olacak sanırım. Şu an S20FE kullanıyorum 2 yıldır. S20 fe ben de iken de realme GT2 pro kullandım ama ısınamadım. Ayrıca kulaklık ses performansı iyi değildi bt ile bağladığımda. S20 fe nin ses çıkış kalitesi çok iyi. A54 hakkında ses çözünürlüğü ile ilgili bir bilgi bulamadım. Daha önce ıphone veya amiral gemisi samsung dan geçip de A54 de ses kalitesini tecrübe etmiş kimse var mı? Eğer kötü denirse almaktan vazgeçebilirim bile...

S20Fe’den sonra bu cihazdan memnun kalmayabilirsiniz hocam.

Bu fiyat bandında gayet iyi bir cihaz A54. Ses Ekran Batarya Kamera İşlemci hepside gayet yeterli. Konuda ki bazı arkadaşlar A serisi olunca daha üst performanslar beklemişler ama o performanslar bu fiyata olmuyor maalesef. A54 kendi segmentinde rakipsiz bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVictim037 -- 28 Temmuz 2023; 23:26:35 >
  • Günaydın arkadaşlar, konuyu sahibinden devraldım. İlk mesaja eklenmesi gereken her türlü bilgi, paylaşım, mesaj ve linkleri bana yönlendirebilirsiniz. Geçmişe dönük olarak vakit buldukça tarayacağım ancak devir aldığım için mi bilmiyorum forum mesaj editöründe düzenleme yapmak bir hayli uğraştırıcı. Derli toplu olmasını istemiştim ancak güncelleme yaptığımıza şükredeceğiz galiba.

Değişti artık devir, çıktı işIer rayından, karnı tok oIup &#8216;küfür’ edeni de var&#8230; Karnı aç oIup &#8216;şükür’ edeni de.
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    Ben de A54 almadan önce sizin gibi bu iki model arasında bir süre kalmıştım. Hiç uzatmadan A54 alın derim.

Sebeplerine gelince:
    + Çok çok daha ucuz. A73 128GB şu an 17000 bandında gözüküyor. 15000 civarına A54 256GB alabilirsiniz. Devir tasarruf devri.
    + Daha uzun süre güncelleme desteği. A73 ile A54 arasında hemen hemen 1 senelik çıkış farkı var. Bu da A54'ün daha uzun süre ana ve güvenlik güncellemesi alacağını gösteriyor.
    + Ekran daha iyi. Evet A73'ün kağıt üzerinde ekran/gövde oranı A54'e göre daha iyi ancak A54; 1000 nit parlaklık ve HDR+ ile 800 nit HDR özelliği olan A73'ten daha iyi duruyor.
    + Kamerası daha iyi. Evet 108MP kameralı A73 kağıt üzerinde daha iyi gözükebilir ancak A54 ve A34'ün en öne çıkan özelliği bildiğiniz gibi S serilerine yakın bir kamera performansı sunmaları. Dolayısıyla A54 gerçekten de çok daha iyi kamera konusunda.

Eksilerde sayabileceklerimiz;
    - A54 bir tık daha ağır, ayrıca kalın da sayılabilir, ancak daha küçük bir telefon olduğunu ve cepte daha rahat taşındığını belirtmek lazım.
    - A73'te Snapdragon 778G işlemci var. Ben şahsen Exynos işlemciden memnun olsam da testlerde ve oyun performansında A73 daha iyi gözüküyor.

Benim aklıma gelen farklar bunlar, karar sizin artık. Ama bugün olsaydı A71'den geçiş yapmış bir kullanıcı olarak yine A54'ü tercih ederdim.

• muratakt4s kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Değişti artık devir, çıktı işIer rayından, karnı tok oIup &#8216;küfür’ edeni de var&#8230; Karnı aç oIup &#8216;şükür’ edeni de.
  • Çift hatla şarjı içiyor. %50 şarj kaldığında 4 saatin üzerinde ekran süresi gördüm.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.