Goodlockb içinde anlık hızı bildirim çubuğunda gösterme var mı? Dünya kadar ayar var bunu bulamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (105. sayfa)
-
-
-
Telefonun sevdiğim yanlarından bir tanesi stereo hoparlörleri. Hem stereo hem tok, güzel bir ses veriyor. Dizi/film izlerken kulaklık yerine kendi hoparlörlerini deneyimlemek daha keyifli oluyor benim için.
-
Bildiğim kadarıyla yok,
play.google.comInternet Speed Meter Lite - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.liteEn kötü bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
-
-
Güncellemeyi kuranlar herhangi bir olumsuzluk yaşadı mı? Ben bekletiyorum gelecek yorumlara göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonun mor rengi neden hiç bir yerde bulunmuyor? En çok satan mor renk mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyeye gelmedi diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sabah kurdum da pek bir şey anlamadım henüz.
-
Dün kurdum fark ettiğim hiçbir değişiklik yok.
-
Selamlar beyler, yeni aldım cihazı, fakat kılıfla kullanmak istemiyorum. Ön arka şeffaf koruyucu önerisi olan var mı? .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu güncelleme herkese geldi mi. Bana gelmedi de.
Düzgün çalışan GCam var mı A54 için bildiğiniz?
Eski mesajlarıma bakarsanız JeTech marka önermiştim kılıf ve ekran koruyucu seti, Amazon'dan aldım. Oradan aratarak bakabilirsiniz. Henüz gelmedi, ama yorumları çok iyi.
Hocam arka tarafı için kılıf almayı düşünmüyorum. Direkt cam koruyucu istiyorum ki telefon zaten kalın, kılıf ile daha da kalın olmasını istemiyorum açıkçası.
Bakacağım önerdiğiniz ürüne.
www.celsoazevedo.comShamim: SGCAM_GO_3.8.47_STABLE_V1https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-shamim/f/dl31/
Bu çalışıyormuş ama genel olarak GCam Samsung cihazlarda çalışmıyor, telefonun kendi kamera uygulamasından bir farkı yok denebilir.
-
Trendyol'da var sanırım ama ne orada ne de forumda ürün değerlendirmesi yok. En kötü aksesuarcılardan özel kesim taktırabilirsiniz.
-
Evet ben de yalnızca onu bulabildim. Sanırım onu alacağım ama aksesuarları da bir dolaşayım o zaman.
Dostlar selam güncellemeyi indiriyor ama yüklemiyor neden yapar bunu bilgisi olan varmı telefon kapanıp açılıyor güncellenemedi diyor smart swich yada teknik ekip ile iletişime geçin diyor anlamadım birşey smart swich ile denedim pc ile indirdikten sonra ses kısma ve power tuşuna basarak cihazı yeniden başlattım yine güncellemedi
Güncelleme sonrası durum bu. Ara ara şebeke çekmemesi sebebiyle daha hızlı tükenmiştir dedim ama pek etkisi olmamış sanırım (ekran görüntüsünü uyanır uyanmaz almadım düşüş o yüzden)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 2 Temmuz 2023; 10:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X