Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde her cihaz bu şekilde davranıyor. Bazı Androidlerde telefon ayarlarında bu özelliği kapatma var. Ben bu cihazda göremedim, bulamadım. Aşağıdaki linkte mesela galaxy cihazlar için ayarlar-->gelişmiş özellikler menüsü içeerisinde dual messenger ayarının üstünde bunu kapatma ayarı var görünüyor ama herhalde güncellemeyle kapatılmış ya da bu ayarı A52ye koymamışlar.

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]gadgets to use
    4 Ways to Disable Extreme Brightness for HDR YouTube Videos on Your Phone
    https://gadgetstouse.com/blog/2023/10/30/prevent-extreme-hdr-brightness-youtube-videos-phone/

• en son gelen güncellemeden sonra telefonumun şarj olma süresi yavaş sarj olarak belirtilip neredeyse 36 saat gösteriyor muhtemelen yazılımsal bir hata var çünkü telefon kapalıyken sarj olma süresi normal çözümünü bilen var mı acaba

• sgs1 S kullanıcısına yanıt
    Cihaz bakimi pil bolumunden pil koruma seceneklerini eger herhangi birisi açik ise, kapatip oyle deneyin.
    Normalde bir sikinti yok çünkü.Yine olmaz ise, hard reset deneyin, yedek aldiktan sonra tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sgs1 S kullanıcısına yanıt

Sürekli mi yapıyor? Bendede oluyor bazen şarj kablosunun ucunu çıkarıp takıyorum düzeliyor.

• aslında son iki güncellemeden sonra aynı hatayla her seferinde karşılaştım ilkinde çok şeyler denedim forumda okuduğum bir çok şey yaptım format fabrika ayarlarına dönme vs ama olmamıştı whatsapla alakalı bildirimleri kapatınca sanırım ilkinde hata düzelmişti.

ikinci güncellemeden sonra (yazılım güncellemesi son versiyon) avast programını yüklemiştim oda ön belleği falan temizledi derken hata kayboldu ancak tam olarak hala nedeni ve sorunu çözmede ne etkili oldu anlamış değilim

• Arkadaşlar telefona custom rom yükleyen var mı yüklediyseniz hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güvenlik güncellemesi alıcak mıyız yakın zamanda?

• Arkadaşımın kullanmış olduğu a52 için 3 ay kadar önce deji pil alıp taktık

Cihazı 3 gündür ben kullanıyorum şahsen bu kadar performans beklemiyordum

Şimdilik pil Epey uzun gidiyor

Herhangi bir kısıtlama yok güç tasarrufu kapalı ekran 90 Hz full wi-fi

Yalnız zaman zaman sağlam ısındığı oluyor ısınma pilden değil de ekranın tam üst tarafında oluyor

Yazılım olarak ise son sürüm yüklü temiz kurulum yapılı halde cihaz

• Guncelleme gelmis, agustos yamasi var.Yuklesek mi hic kurcalamasak mi? Artik bilemedim.

• Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

• Herkese merhaba. Benim A52'de AOD parlaklık ayarı kısmı gitmiş. Sizin cihazlarda da aynı durum var mı? Android 14 + OneUI 6.1 kurulu. Hangi güncelleme ile gitti, bilmiyorum.

• Bu ayari ilk defa goruyorum ve bende hic bir zaman bu ayar olmadi.Cok enteresan, yurt disi cikisli mi sizin telefon?

• Bu arada agustos yamasini yukledim, bir sikinti yok ayni hersey.Iyilesen ya da kotulesen bir sey yok gorebildigim kadari ile.Zaten olmasi gereken de bu ya.Ama bazen iyilesmeyi gectim biraz biraz birseyleri bozuyorlardi ya ondan yani.

• Hayır yurt içi Mediamarkt'tan aldım. Eskiden resimdeki ayar vardı. hangi ara gitti bilmiyorum.

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Hic dikkat etmemisim.Otomatik ekran parlakligi var aod'da.Buyuk.ihtimalle android 13 ile birlikte o ayar gitmiştir.Varsa en son 12 de o ayar vardi herhalde.Android 14 de de o ayar gelmemis anlasilan.

• Bende yükleyip kurdum son yamayı.

• Eskiden aod ekranında saat şekli buyuklugu falan seçiliyordu.suanda bende küçük bi aod gösteriyor sadece tarih saat şeklinde.bi firma telefonu yazılımla nasıl geri goturur örnek bu olsa gerek.iphone deyince onları var adamlar yıllarca getirmedi aod.ama şuanda tam ekran hareketli aod destekliyor.biz kaldık minik bi saate.

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Aod lari cok gerilettiler.Hic bir ayar yapilamiyor neredeyse.

• Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

Oylesine bakayim dedim, agustos yamali yeni guncelleme gelmiş.

• WhatsApp sorunu yaşayan var mı arkadaşlar aranızda
    kendi kendine tüm sohbeti silme ve bildirim gelmeme sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.