Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.964
Cevap
93
Favori
538.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung A72 ile A52 daha öncede yazmıştım.Piyasadaki son fiyatlandırmayı hak etmiyor ...

Dolar ve Euro yükselmiş ..! Bana ne ...!

Siz ülkemize getirdiğinizde Dolar ve Euro bu kadar yüksek değildi..!

Uzun süre elinizde ki Samsung telefonları beklettiniz ve satmadınız.Şimdi ise Dolar ve Euro yükselince almaya niyetli olanlara yüksek fiyattan kakalamaya çalışıyorsunuz ..! Ama yıl sonuna doğruda epey bir indireceksiniz fiyatları ..!

Apple çok sevmem ama yeni ürünü piyasaya çıktığı andan itibaren çok fazla fiyatlarında oynama olmuyor.Buna ramen 2. eli her zaman kuvvetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 22 Nisan 2021; 6:27:6 >
  • Merhaba telefon şarj adaptörünün kaç watt olduğunu nasıl anlarız? mesela elimde bir tane var ama farklı değerler var üstünde, watt cinsinden yazılmamış.

input:100-240 VAC, 50/60 Hz, 0,35A Output: 5V=2A

Bu adaptör kaç watt?
    A52 kutusundan sanırım 15 watt çıkıyor, acaba elimde daha güçlü bir adaptör var mı diye merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 22 Nisan 2021; 10:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

10 watt

• Arkadaslar euro 10tl.işimiz zor indirim bekliyorduk ama bakalim artık 1ay sonra 4499 olmasın da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kur yine çıkmaya başladı. Dünya'da çip krizi var. Yeni üretilen telefonlara çip bulunamıyor. Fiyatlar yükselecek. Bu fiyata burun kıvıranlar yarın 4400-4500'den alacak bence. Ben dün siparişimi geçtim, daha da zam gelir bence. Telefonun çıplak fiyatı zaten avrupada 330 Euro, Türkiye'de özel fiyat belirlenmiş durumda. Acelesi olan alsıni olmayan yıl sonunu beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 22 Nisan 2021; 11:1:30 >
  • Kısa vadede zam gelmez diye düşünüyorum.en azından bi kaç haftasonu teknoloji marketlerin kampanyaları beklenebilir.acele etmemek lazım.suanda zaten çoğu yerde yok.fiyat 4500 bile olsa hepsiburada vs yerlerden yine 4200e alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 22 Nisan 2021; 11:14:32 >
  • Şuan ki en büyük problem stok olmaması. Cihaz tüm her yerde olunca ister istemez indirim olacak. A72 de olduğu gibi. Dün 4539 a72 alıyordum son anda vazgeçtim. Beklemekten sıkıldım çünkü artık.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

5V x 2A mı hesaplama yöntemi kardeş?

Evet

• A72 4500 civarı bulunuyor ama o fiyata rakip çok a52 desen 4200 verilecek bir telefon değil tam bulduk dedik buda fiyat saçmalığına kurban gitti

• 4000-5000 aralığında ne tavsiye edersiniz a52, a72, redmi pro dışında?

Ben o kadar hakim değilim tavsiye verecek kadar ama o fiyat aralığında işlemcisi çok daha güçlü modeller var rakip çok yani 720g ile eziliyor o fiyat bandında

• N11 üzerinden mavi rengini aldım. Kupon ve kredi kartı puanı ile birlikte 3950 ye gelince aldım bende. Çünkü beklemekten bunaldım. Normalde siyah alacaktım. Artık siyah kılıf ile kullanırım. Mağaza ile telefonda görüştüm sözde bugün kargoya verecekler. Ellerinde mavi varmış sadece.

Hayırlı olsun.forumda cihazi eline geçen var mı acaba

• vfnv kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Darısı size inşallah.

Xiaomi mi10t şu an da 5.090 TL Hepsiburada da Snapdragon 865 vs 144Hz ekran yenileme ile bence çok daha mantıklı gibi

• Çinli telefon almayi düşünenler için alternatif çok fazla.ama işte ben 2000lira olsa o mi10t almam.onun için mecbur buralarda dolanıyoruz.fiyatin düşmesini bekliyoruz.

• Cihazı kargoya vermişler. Büyük ihtimalle yarın gelir.

hayırlı olsun, ilk değerlendirmeleri bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chelisky_

Cihazı kargoya vermişler. Büyük ihtimalle yarın gelir.

Telefonu nereden satın almıştınız.

29 mart'da samsung sitesinden siyah rengini aldım.

Bugün aradığımda hala tedarik edemediklerini söylediler.

Nisan ayı içerisinde tedarik edeceğiz dediler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.