Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.707
Cevap
98
Favori
520.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşteri hizmetlerinin bildirdiği tüm işlemlere rağmen düzelmedi tamamen yazilimsal bugün tekrar yazdım sorunun yazılımsal kaynaklı olduğunu bildirdim,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende babama a52 aldım, mediamarkt'ten 6.249 TL, iş bankası kredi kartı vade farksız mobil uygulama üzerinden 4e bölüyor. Güzel oldu bakalım, inşallah memnun kalır.

  • cepcep34 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun hangi renk aldınız ? bende iş bankasından 4e böldürdüm.

  • Teşekkürler, siyah aldım. Hemen kargoya verildi.

  • Selamlar, aranızda Bauhaus Font kullanan varsa bir kontrol eder misiniz, sizde de G ve Ğ için durum bu şekilde mi?



    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, eylülden beri kullanıyorum genel olarak memnunum.

  • Hayırlı olsun güzel cihaz, stabilite için android 11 le geldiyse 12 ye güncellemeyin bence.Bende tam 12 ye geçeyim artık diyordum mavbisini kullanan arkadaşım son güncelleme mahfetti servise gidicem diyor.Yukarıda da ön kamera ile sorun yaşlayanlar okudum.

    android 11 le cihaz çok güzel.Amiral gemilerini aratmıyor.

  • Arkadaşlar baktım 12 4.1 çok güzel memnunum denmiş bari 12 ye geçeyim artık dedim yazılımı indirdim 12 sırayla indirip kurarım diyordum, arkadasımdan aldığım geri bildirimler ve yukarıda birçok kişinin ön kamera problemleri vs yaşaması ile indirilen uygulamayı kurmadım beklemedeyim.

    Şimdi bu inen dosya yer kaplamasın diye cihaz hafızasından sileyim diyorum fakat bulamıyorum.

    Samsung cağrı merkezi görevlisi o aslında dosya inmediş ramde kalıyor yer kaplamaz dedi ama şimdi güncelleye basarsam ne yükleyecek nereden yükleyecek??

    Ayarlar sistem dosyalarını göster yazılım güncelleme ön bellek sil vs bir işe yaramadı.

    Hala bildirim olarak yazılım ertelendi diyor.

    İnen dosya nerededir nereden silinir de yeniden sadece güncelleme var bildirimine dönüşür??

  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Telefon android 12'yle çıktı kutudan. Şimdilik bir sıkıntısı yok, memnunuz açıkcası. A53 düşünüyordum, fiyatlar çok arttı. İyi oldu, en azından telefon konusunu kapattık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bayanlar,

    Şikayetvar kaynıyor.Son gelen haziran güncellemesi ile özellikle Ön kamera 32 mp modunda siyah yeşil çizgiler çıktığı arka kameranında kalitesinin düştüğüne dair şikayetler kaynıyor.

    Tam 12 ye nsıra ile güncelleyip geçeyim diyordum hatta indirdim ama iyi ki kurmamışım.

    Samsung destek son güncelleme ile ilgili bir sorun olduğu ama yeni gelen güncelleme ile çözüleceğini iletmiş kullanıcılara.

    Benim gibi daha geçmeyen varsa bir süre daha beklesin sanırım ağustos ve eylül gibi kamerayi düzeltmeye yönelik güncelleme yama gelecek.

  • cepcep34 kullanıcısına yanıt

    Haziran yaması yoksa son güncellemeyi yapmayın ön kamera da yeşil siyah çizgi hatası (32 mp modunda) ve arka kamerada kalitesiz foto hatası var.

    Hayırlı olsun tekrardan.

  • 1 senesini doldurmamış cihazımda bugün amoled yanığı olduğunu fark ettim, garantiye göndersem zorluk çıkararlar mı acaba? A52 kullanıpta amoled yanığı başına gelen oldu mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadım bildirim çubuğu full yanmıştı. Samsung Yetkili Servisine elden verdim 1 buçuk saatte halloldu. Ekran değişti ve ekran değişince tüm çerçeveler değişiyor 0 gibi oluyor ayrıca bataryamı da değiştirdiler batarya sorunum olduğunu söylememiştim. Testlerde düşük çıktı sanırım. Telefon yeni gibi oldu ve hiçbir ücret ödemedim sadece amoled yanigi olmamasi için telefonun parlakligini eskisi gibi fullemiyorum ya da sarjda kullanıp ısındırmak da yapabiliyor. Servisten yana sıkıntı olmuyor direk yollayabilirsiniz ya da yakınsanız kendiniz elden verin 1 ya da 2 saat içinde elinizde oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    A52 de yaşadım bu sorunu bir de söylemeyi unuttum. Bildirim cubugundaki bildirimlerin ve sarj simgesinin izi kalmıştı en üstte. Karanlık mod açınca belli olmuyordu zaten hep bildirim geliyor.Gene de değiştirmek istedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunları yaşamadım ama olabiliyor atanları gördüm ilerde düzelir artık bakalım. Son güncelleme benim için iyi gidiyor yani haziran yaması

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertcanturker M kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı hocam, bildirim çubuğunda amoled yanığı oluşmuş. Karanlık mod da belli olmuyor. Yakın bir zamanda gönderirim servise artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle servisin yakınına gitmesem uğraşmayabilirdim ben de. Gözümü çok rahatsız etmedi ama temiz olsun telefon ekranı dedim zaten elden verdigin için çok kısa sürede yapıyorlar ama yollarsan haftalar sürebiliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hangi ekran koruyucusu kullanıyorsunuz? Önce nano ve sonra temperli cam kullandım ama ekranı kumlu gösterdiler ekran hiç net değildi. Hangi ekran koruyucusunu önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gündür samsung a52 kullanıyorum bir sorum olacak. Oyun oynarken dokunmatik sorunu yaşıyorum jostick birden takılıyor bunu yaşayan varmı daha önce samsung a71 kullanıyordum aynı oyunu onda oynarken problem yoktu ama şuan samsung s52 kullanıyorum ve takılıyor niye olabilir lütfen yardım edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.