Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
156.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yağ gibi akıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi9 t kulandim mi9 tcl kulandim 1 ay felan. Simdi a51 aldim. Ekran süresine nasil bakacaz. Ayarlardan girdigimde gunluk gösteriyor kulanimi. Son sarjdan sonra göstermiyor. Nasil bakabiliriz. Pili sankki cok kotu gibi. Saydığım telefonlara göre. Kulanim olarak bariz sekilde yavas. Mi9 t lite tcl bunun iki kati daha hizli test bile yaptım menüler girerken bile 1 saniye düşünüyor telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pile günlük bakabiliyorsun. Bende bulamadım açık hali.direk gösteren yer. 2 gün bekleme ile 6 saat kadar ekran süresi verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok az bataryası bunun. Ekrani harici alinmaz bu tel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir xiaomi kullanıcısı olarak şunu diyebilirim. Bence arayüz çok daha güzel. Pil mi9t de ne kadar ? Fazla olduğunu tahmin edebiliyorum ama arayüz ve kameranın popup olması beni bu cihaza itti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arayüz olarak tabiki daha iyi one uı xiaomini arayüzünü tokatlar ama batarya hakkını veremiyor. miui nin saçma bugları mevcut hız olarak iyi ama bug dolu hatta şuan xiaomin son modellerinde kıulllandığı telefon ve mesajlar uygulaması google çok kötü mi9t kendi uygulamaları var ama pro da google note 8 lerde de google.
    rom değiştirmeden çözemiyosun onda da bl açaxaksın falan.
    miui nin bildirimleri baya sorunlu bazı uygulamalarda ne yaparsan yap bildirim gelmiyor. xiaomi donanım olarak fp ama yazılımda samsungun yanına yaklaşamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 3 Mart 2020; 0:35:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi den samsunga geçmemin en büyük sebeplerinden biri de bu. yoksa xiaomi pil olarak gerçekten çok başarılı. 3 yıllık redmi note 4 cihazımın pili hala çok iyi. bildirimler reklamlar ve samsungun arayüzünün daha iyi olması ve mi9t de ki popup kamera beni almaktan vazgeçirdi. popup olması ilerde olası bozulmalarda ciddi sıkıntı verebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    xiaomi den samsunga geçmemin en büyük sebeplerinden biri de bu. yoksa xiaomi pil olarak gerçekten çok başarılı. 3 yıllık redmi note 4 cihazımın pili hala çok iyi. bildirimler reklamlar ve samsungun arayüzünün daha iyi olması ve mi9t de ki popup kamera beni almaktan vazgeçirdi. popup olması ilerde olası bozulmalarda ciddi sıkıntı verebilir.
    sırf bu arayüz saçmalıkları yüzünden Xiaomi den vazgeçeceğim 2.5 senedir kullanıyorum öncesinde Samsung note serilerine alışık olduğumdan tekrar Samsung a dönüş yapmayı planlıyorum şarj konusunda Xiaomi baya başarılı ama o kadar onun dışında çok konuda geride malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni alınan hiç bir cihazda batarya 1-2 hafta stabil çalışmaz ve göze çok gidiyor gibi gelir, kullanımınıza göre batarya kendine gelir ve gerçek performansını yansıtır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batarya bariz şekilde kötü. Samsung arayuzu iyi diyen arkadas. Xiaomi fazla kullanmamış sanirim. Resmen 2 katlar samsungun arayuzunu. Her nokta ince düşünülmüş. Cift uygulamasından tutun alrm zil sesindeki doga seslerine kadar. 5 adet xiaomi kulandim. Pop kamera iyi değil tabikide. 5 xiaomi den sonra resmen 5 sene geride eski telefon kulanmis gibiyim suanda. Ekran görüntüsü almak icin bir cok caba gerekli. Ekrani küçültmek icin benzer seyler. Yanina bile yaklaşamaz arayüz konusunda. Aksam redmi note 4x ile yine karsilatirdim berbat sekilde yavas samsung..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morbaga M kullanıcısına yanıt
    Kullanım alışkanlığı diyelim sizin durumunuza, bende huawei'den A51'e geçtim 2 gün oluyor telefonun tüm ayarlarını yapılandırdım ve telefon yağ gibi akıyor, sözüm size değil fakat bu telefona kasıyor diyenler ile büyük ihtimal farklı telefonlar kullanıyoruz. One UI'ya gelince hızlı ve çok fazla özelleştirebilir ayarı mevcut Google Play'den "One Hand Operation+" uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim Samsung'un yapmış olduğu bir uygulama olmak ile birlikte hareketle kontrol işlevini çok farklı şekillerde özelleştirebiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 3 Mart 2020; 16:51:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morbaga

    Batarya bariz şekilde kötü. Samsung arayuzu iyi diyen arkadas. Xiaomi fazla kullanmamış sanirim. Resmen 2 katlar samsungun arayuzunu. Her nokta ince düşünülmüş. Cift uygulamasından tutun alrm zil sesindeki doga seslerine kadar. 5 adet xiaomi kulandim. Pop kamera iyi değil tabikide. 5 xiaomi den sonra resmen 5 sene geride eski telefon kulanmis gibiyim suanda. Ekran görüntüsü almak icin bir cok caba gerekli. Ekrani küçültmek icin benzer seyler. Yanina bile yaklaşamaz arayüz konusunda. Aksam redmi note 4x ile yine karsilatirdim berbat sekilde yavas samsung..
    benim de bir önceki telefonum note 4x idi. ona göre bence çok iyi. pil süresi sıkıntılı olabilir ama buda göreceli. note 4x 9 saat iki günü görüyordu bu iki gün 6 saat. xiaomi de ki ses olayları çok sıkıntılı. bildirim sorunu var kesinlikle. mi arayüzünü çok severdim ama one ui bir adım önde bence.




  • Merhabalar

    Babama dogum gunu hediyesi olarak A51 aldim. 4000mah pil 6gb ram ve 4 kamera , amoled ekran olmasi tercihimi samsungdan yana kullanmama neden oldu. Android son sürümü olmasi da bir avantaj olarak dusundum.

    Telefon gercekten çok şık. . Androidi 1.5 ten beri kullanan ve yillarca her turlu rom vs deneyen telefon alinca jelatini sokmeden custom rom yapan biriydim. Son donem arayuzlerin oldukca gelismis olmasi artik böyle bir ihtiyaca pek gerek birakmiyor. Ozellikle samsungun asiri şişik gereksiz bir suru uygulama gomulu arayuzleri resmen performans katiliydi. One ui arayuzle iyilesme saglandi. Bende bu durumu goze alarak acikcasi yag gibi çalışan tertemiz biz telefon düşünüyordum ancak biraz hayal kirikligi yasadim. Elbette bu fiyattan bir amiral gemi performansi beklemiyorum ancak menü geçişleri, parmak izi okuyucunun grafigi bile yag gibi calismiyor. Bu telefonun 6gb ram kapasitesi olmasi cok daha rahat akici bir kullanim bekleyenleri yaniltmasin. Bir diğer konu da pil performansi. 4000mah amoled ekranli bir telefonun cok daha iyi gitmesi gerekiyor. sanki pil 3000mah gibi bekledigimden cok cabuk azaliyor. Amoled olmadigi ve 3000mah pili oldugu icin uzak durdugum p20lite cok daha iyi dayaniyor. Sahsen kullandığım mate10pro da 4000mah olmasina ragmen bariz daha iyi bir pil omru sunuyor. Bu durum samsungun gene arayuz problemini cozememis olmasi ile açıklanabilir. Resmen bir çuval inciri berbat ediyorlar. Bir marka bu kadar iyi donanim uretebilirken nasil oluyor da yazilim olarak bu kadar cuvalliyor anlamiyorum. Cok daha sonradan pazarda yer edinen huawei , xaomi gibi markalar maalesef daha iyi yazilim üretiyor. Acikcasi keske p20 lite alsaydim diye hayiflaniyorum. İphonenun pilinden surekli sikayet eden adama sorununu cozer düşüncesiyle bir heves aldigim cihaz gercekten uzdu. Umarim gunellemeler ile iyilesme sağlanır. Yarin ilk işim developer menuden animasyon gecislerini kapamak olacak.
    Ayrıca ekran altina entegre edilen parmak izi tarayıcısı telefon ekranında hic bir cam film vs olmamasina ragmen mukemmel çalışmıyor. Arada almadigi oluyor. Asla telefonun arkasinda bulunan tarayici gibi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Evet benimde bahsettiğim seyler bunlardi. 6 ram değil sanki 3 ram var telde. 10 ram olsada fark etmez gercekten de yazilim boyle ise. Samsung samsung tur diyerek aldim ama alakası yok. J7 prime gibi telefon. Kamera bile kotu. Amac teli kotulemek değil. Kendi kullandığım telefon sonucta ama açık olarak bir yazilimi guncelniyirmu yok hatalarım gideriliyir bisi yapılması lazim. 4000 batatyanin alakasi yok telefonda. 2800 3000 gibi en fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Sadece ornek olarak 4x verdim bende 5 plus mi9t mi9 lite vardi kulandim. 4x çok ucuz ve kac senelik telfon. Ondan da biraz iyi olsun tabiki. Benimki redmi 4 pro mtk olan babamda şuanda tek seyi pili az gidiyor. A51 yaklaşık amaa. Hiz olarak yineee redmi 4 pro.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Soylediginiz one hard prohrami icin cok tesekur ederim. Bu aslında cok aradgim biseydi. Cok isime yarayacak. Ama bunlar zaten miui da orjinalde vardi. Cok buyuk sorundan kurtardiniz beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın

    Sıfır elimde mevcut almak istyn varsa özelden yazabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morbaga

    Soylediginiz one hard prohrami icin cok tesekur ederim. Bu aslında cok aradgim biseydi. Cok isime yarayacak. Ama bunlar zaten miui da orjinalde vardi. Cok buyuk sorundan kurtardiniz beni.
    miui deki bu kadar ayrıntılı değil di. samsungun orjinalinde de var aslında.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.