Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.049.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atmadım bir atayım bakalım umarım işe yarar. Benden başka yaşıyan yok herhalde.
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Çok nadir oluyor.Sorunun kaynağını vende bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun video performansı beni üzüyyor

• my precious M kullanıcısına yanıt
    Hocam gcam kurup 4k çektiğinizde bir nebze düzeliyor bilginiz olsun.

• Android 10 sürümüne geçtiğimden sürekli Wifi kopma sorunu yaşıyordum wifi ayarlarından rastgele mac yerine telefon maci seçice düzeldi.
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt
    o ayar 10 a mı özel yoksa 9 da da var mı?
  • Bence yeni güncelleme ile birlikte batarya performansı bayağı iyileştirilmiş.Tabi
    bu sürenin de üstüne çıkanlar vardır ama bu bile benim için yeterli

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Faydalı bilgi. Teşekkürler

• zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 9u hatırlamıyorum doğrusu.

• Bu ana ekrandaki ikonları büyütmenin bir yolu varmı?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Uygulamaların önbelleğini sil tek tek ayarlarına girip. Instagram Chrome özellikle. Sık kullandığın hangisiyse. Telegram vs. çok yer tutuyor. Yandex. Google Fotoğraflar yedek al telefonda çok fazla resim var ihtiyacın olmuyor hepsine. Başka tavsiye gelmedi aklıma. 🙈

• Bende şöyle bir sorun var arkadaşlar eskiden xiaomi kullanıyordum arada hindistan romu falan atıyordum ona o romları kullanırken google telefon kod bölgesini hindistan olarak gördüğü için arada hint sitelerinden falan öneri veriyordu chrome önerilen makalelerde veya googledan birşey aratınca. A50 ye geçtiğimden beri öneriler gitmişti ama 10 yükledikten sonra o öneriler tekrar gelmeye başladı. Rom kodunda hindistanla ilgili birşey var sanırım başka bunu gözlemleyen ve yaşayan var mı yoksa google eski çerezlerime dayandırıp tekrar bu sitelerden öneri veriyor anlamaya çalışıyorum

• lost.dark L kullanıcısına yanıt
    İkincisi neye ne kadar izin vermişsek neyi aratırsak onlar düşüyor önümüze biraz da konum bilgisi cihaz bilgileri vesaire ben de Almanya'ya gitmiştim bir ara sürekli Almanca reklam görüyorum

• arkadaşlar şirketin verdiği a50 cihazı kullanıyorum cihazda doğru dürüst uygulama yüklü bile değil android 10 yükledikten sonra cihaz sapıtmaya başladı hergün reset atar oldu ardından siyah ekranda sadece yukarıda saat ve şarj seviyesi görünür oldu bugün de komple fişi çekti kendi kendine recovery moduna girdi oradan data sil diyince sıfırlama yapıp kendine geldi ama tüm herşey silindi...android 10 da genel olarak sorun yaşayan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

arkadaşlar şirketin verdiği a50 cihazı kullanıyorum cihazda doğru dürüst uygulama yüklü bile değil android 10 yükledikten sonra cihaz sapıtmaya başladı hergün reset atar oldu ardından siyah ekranda sadece yukarıda saat ve şarj seviyesi görünür oldu bugün de komple fişi çekti kendi kendine recovery moduna girdi oradan data sil diyince sıfırlama yapıp kendine geldi ama tüm herşey silindi...android 10 da genel olarak sorun yaşayan varmı acaba ?
    Bu sorunların hiç birini yaşamadım şu ana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Bu ana ekrandaki ikonları büyütmenin bir yolu varmı?
    4*5 Yetmiyorsa ayarlara girip kolay mod diye aratınız, açtıktan sonra görüntü resimdeki gibi olacak.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Fakat o koskoca ekranda 4*5 olunca bu sefer ekranda az uygulama olmuş oluyor. Bu problemi nova launchere geçerek çözdüm. Yani Samsung bir nova launcher kadar bu işi yapamadı.

• One UI 3.0 A50 ye gelmeyecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

One UI 3.0 A50 ye gelmeyecekmiş.
    Navigasyon tuşu değişikliği ve birkaç küçük işlev için aylarca beklemişiz. Telefon performans ve pil olarak aynı. Aylarca beklemeye değmez yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Ayrıca depolama temizleme özelliği de yok. Kullandığım bir özellikti.

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.