Bildirim
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (418. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@#Ramazan sensör fena değil ama eskisi gibide değil tamamen yazılımla akalalı ama parmağı koyunca sapıtmıyor eskisi gibi , ben dokunmatik hassasiyeti için çıkardım jelatini.
@ozzov19 80 liraya ekran koruyucu alanda ne bileyimmigroslarda 15 liraya spigen benzeri jelatinler var 9d mi 8d mi ne yazıyor, ihtiyacı olan bakabilir
@arv3lo bende böyle kıytırık şeylere karşı simetri hastalığı var kaç kere telefoncunun taktığını söküp attım sayısını bilmiyorum, kendim takarkende kılıydı tüyüydü tozuydu derken telef oluyor hep, o yüzden üzerinde gelen jelatine katlanabildiğim kadar katlanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cihazım HD Ses Teknolojisi uyumlu olmasına rağmen neden faydalanamıyorum?
HD Ses Teknolojisi servisinden yararlanabilmeniz için telefonunuzda en güncel yazılımın yüklü olması gerekmektedir. Eğer yazılımınız güncel ise 4.5G aboneliğinizin ve telefon ayarınızın açık olup olmadığını kontrol edin. 4.5G aboneliğinizi kontrol etmek için 4.5G yazıp 4545'e ücretsiz SMS atabilirsiniz.Vodafone Türkiyeyoutube
Android telefonlarda HD Ses Teknolojisi nasıl etkinleştirilir?https://www.youtube.com/watch?v=2GEOQ0vw1sI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 8 Şubat 2020; 17:20:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
-
4.5G aboneliğinizi kontrol etmek için 4.5G yazıp 4545'e ücretsiz SMS atabilirsiniz.
Olmazsa sim kartını çıkart tak telefonu kapatıp.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim Vodafone ile Türk Telekom'u arayıp VOLTE ile konuşabiliyor muyuz?
Hayır, aynı operatörde olması lazım.
Türk Telekom'dan gelen aramada VOLTE'de konuşabiliyorum. Ama ben arayınca aynı numarayı VOLTE aktif olmuyor. İlginç.
Turkcell ile Türk Telekom arasında olmuyor ama
Garip bir durum, sağolasın kardeşim yinede.
-
Katılıyorum.Hani gereksiz bir şey olsa bir şey söylemiyecem
Hocam widget falan eklemişler mi diye baktım sadece optimeze var
Sorun çözüldü mü?
Çözüldü Vodafone'a operatör içi VOLTE varmış.
VoLTE şebekesi kullanılır bu bahse konu iki operatör arasında görüşme yaparken ancak ses kalitesi HD olarak iletilmez. İki operatör de aynı olduğu zaman ses kalitesi yüksek olur.quote:
Orijinalden alıntı: nataraj marble
Kardeşim Vodafone ile Türk Telekom'u arayıp VOLTE ile konuşabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcellin volte açıklamasında da turkcellliler arasında destekleyen telefonlarla hd seste görüşebilirsiniz diyor yani operatörler arası volte geçerli değil sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X