Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.049.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet s10e guzel ama para yok ben su an samsungun s10 unu begeniyorum cok zarif ve guzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hız konusunda a50den memnun musunuz ilk defa android tele geçiş yapacağım için soruyorum acaba 1 sene sonra hızında bir problem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevecen00 S kullanıcısına yanıt
    Ben 8 aydir kullaniyorum ilk gunku gibi 6 gb rami cok iyi kasma donma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevecen00

Hız konusunda a50den memnun musunuz ilk defa android tele geçiş yapacağım için soruyorum acaba 1 sene sonra hızında bir problem olur mu
    Hız konusu yavaşlama o eskidendi artık, bu telde ram hızı lpdrr5 var. o önden sıkıntın olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldbani

Evet s10e guzel ama para yok ben su an samsungun s10 unu begeniyorum cok zarif ve guzel
    S10 tavsiye etmem, ekran ve çözünürlük yüksek, bu yüzden bataryadan çok feragat eder, bu yönde s10e tam dengelenmiş hali ve ekran 5.8 olduğu için fazla büyük göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Bu zaten vardı, çok denedim randımanlı değil, gece modu ve portre modu çalışanını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bazı Root'lu tlf da build.prop'a kod ekleyince Camera2api kilidi açılan tlflar var google cam full sürüm açılıyor öyle.. Bu A50 de işe yaramıyor galiba, denedin mi?

Ben büyük tel severim call of duty 4 parmak oynuyorum s10 tam ideal ama batarya konusunda haklisiniz hatta sizin klandayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 27 Ocak 2020; 16:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist01

Bazı Root'lu tlf da build.prop'a kod ekleyince Camera2api kilidi açılan tlflar var google cam full sürüm açılıyor öyle.. Bu A50 de işe yaramıyor galiba, denedin mi?

Alıntıları Göster
    Denedim olmuyor. Her şeyi denedim. Bu yeni aralık güncelleme ile kamera inanılmaz çekmeye başladı, pek ihtiyacım kalmadı şahsen gcam. Tabi bu söylediklerim hindistan aralık 2019 güncellemesi içindir.
  • quote:

Ben büyük tel severim call of duty 4 parmak oynuyorum s10 tam ideal ama batarya konusunda haklisiniz hatta sizin klandayim
    Call of duty bende oynuyorum, ultra grafikte gram kasmadan oynatıyor, şöyle diim çoğu oyun 60fps sabit oynuyorum a50de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 27 Ocak 2020; 16:21:45 >

• quote:

Yeni rom yüklediğim için oyunu daha indirmedim, benim klanda olduğun yazını şimdi gördüm teşekkürler

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Denedim olmuyor. Her şeyi denedim. Bu yeni aralık güncelleme ile kamera inanılmaz çekmeye başladı, pek ihtiyacım kalmadı şahsen gcam. Tabi bu söylediklerim hindistan aralık 2019 güncellemesi içindir.

Alıntıları Göster
    Türk romunda kamera iyileştirmesi yok mu? Hint romu mu atmak lazım tel.e

• gitarist01 kullanıcısına yanıt
    ayni guncellemeyi aliuorlar bu sebeple kameralar ayni

• A30 Mart diyor A50 Nisan diyor ben hiç bişey anlamadım bu güncelleme tablosundan neden A30 daha erken

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Link verir misin?

• atila-35 kullanıcısına yanıt
    Samsung u anlamak mümkün değil!

Hocam hangi roma geçtiniz. Ben hindistandayım. Malezya romu nasıl hiç denediniz mi bize uyumlumu acaba türkçe olarak.

• emretutar E kullanıcısına yanıt
    1 Aralık hindistan romundayim rootlu olarak

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.