Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.046.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A50 almayı planlıyorum genelde sosyal medya YouTube ve yarım saati geçmeyecek kadar düzenli olarak menejerlik oyunu oynuyorum benim için pili iyi olsun yeter öneriyormusunuz a50 ye gelen son güncelleme ile pil hakkında kötü yorumlar gördüm de

• Spenix kullanıcısına yanıt
    Al bir gunnu cikariyor

• Arkadaşlar kaliteli kilif önerebilir mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme acil telefon alacağız mevcut telefonun anakartı yandığı için. hiç araştırma yapamadık. xiaomi note 8 pro ile samsungun a50 ve m30s modelleri arasında kaldık. Kullanım olarak sosyal medya kullanıyor sadece. Donmadan facebook instagram vs gezmek istiyor eski telefonu çok donuyordu. 2. önceliği kamerasının iyi olması. Oyun oynamıyor. Şarj olarak da 1-1.5 gün yetmesi yeterli.
    Hangisini önerirsiniz?
  • xxxertugrulxxx X kullanıcısına yanıt
    Xiaomiye bulasma m30s bile ihtiyacini gorecektir ama biraz daha iyi olsuj diyorsan a50 Al iki telefonda 1 gunu cikariyor

• bilalcan94 B kullanıcısına yanıt
    İndirimden Spigen slim armor aldım memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung galaxy A50 kullanıyorum ve telefondaki verilerimi type c kablosu ile bilgisayara aktarmaya çalışıyorum fakat bilgisayar görmüyor telefonu ve sadece şarj ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/ bu uygulamayı bilgisayara indir.

• A70 aldım teşekkürler tavsiyeleriniz için

• Ekrana iki uyarı geliyor, biri etkileşime izin vermek için, diğeri usb hata ayıklamasında çıkan sahiplik için,

Ekranı izleyiniz.

• Spigen in ekran koruyucu camı var 60 tl hepsiburadada kenarlar siyah çerçeveli alsammı tam uyumlumudur 80den 60 düştü 15 liraya bi nano camlı ne bisey taktırdım sağ taraftan kenar kısmında boşluk var görüntü olarak rahatsız ediyo beni idare edelim mi alayimmi ne dersinjz arkadaşlar kullanan var.i uygun bi cam bisey önerebilirseniz link falan atarsanız netten alirim

• Önceden uykuya aldığım uygulamalardan bildirim gelmezdi. Ancak şuan -sanırsam Kasım güncellemesinden itibaren- bildirimler uygulama uykuda olsa bile geliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?

• PhantomPhorever P kullanıcısına yanıt
    gmail uykudayken gelmiyor daha dogrusu güç modu aktifken gmailden bildirim gelmiyor fakat güç modu pasifken gmailden anlık bildirim geliyor, yazılım hatası var ileride düzelir ınşallah...

• Telefonu ilk aldığımda ki yazılım çok iyiydi şarj konusunda her güncellemede bende daha kötü oldu.
  • Evet,maalesef.

• Bu telefonda nfc var mi yok mu? Teknosada baktim bulamadim ama gsmarena da var gorunuyor

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Turkiye modellerinde yok ama yurt disi cihazlarinda var diye duymustum

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Gmail için bildirim ekranında senkron düğmesi var, onu açık tutmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.