Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.046.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhantomPhorever

Orta düzeye basınca gelen seçeneklerdeki tikleri kaldırdınız mı? Yoksa hepsi seçili biçimde mi kullanıyorsunuz orta düzey modunu?
    Hepsini seçili kullanıyorum. Aod yüzde 5-10 şarj yiyiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Hepsini seçili kullanıyorum. Aod yüzde 5-10 şarj yiyiyor.

Alıntıları Göster
    Telefonun bildirim ışığı yok always on ekranı kapatırsanız telefonun başlıca özelliğini kapatırsınız kimiside arka plandaki uygulmaları kapatın diyor o zamanda 6gb ram ne işe yarıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Telefonun bildirim ışığı yok always on ekranı kapatırsanız telefonun başlıca özelliğini kapatırsınız kimiside arka plandaki uygulmaları kapatın diyor o zamanda 6gb ram ne işe yarıyor?

Alıntıları Göster
    Hocam performans nedeniyle değil pil harcadığı için kapatıyorum. Siz istediğiniz şekilde kullanın. Benimki tercih meselesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Hocam performans nedeniyle değil pil harcadığı için kapatıyorum. Siz istediğiniz şekilde kullanın. Benimki tercih meselesi.

Alıntıları Göster
    Performans değil telefonu bildirimsiz kullanmak garip geldi tabi dediğiniz gibi tercih meselesi. ;)

• AOD yanlizca saat ve bildirim gosteriyor acip bakarsin artik bildirime illaki aod gerekmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 bugun ki ekran surem nasil

• Arkadaslar merhaba bir sey sormak istiyorum.bu telefon ekranin daki cember de yer alan siyah leke gibi olan sey ekran koruyucudaki bie kir mi yoksa ekran daki bir hata mi sizce arada kaldim bilemedim ?

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Arkadaşlar buna xiaomi airdots gibi bisey alcam bluetooth kulaklıkla kullanan varmı yada kullandım öneririm diyen

• itoga İ kullanıcısına yanıt
    bu telefonla en uyumlu olan samsung buds hocam

• Hepsiburadadan alınırmı hocam 500 küsür lira daha uygun level u pro falan var yada başka markalardan baksam

• Beyler pedere sonunda a50 modelini aldım. gayet güzel telefon ekran yakınlaştırmasını full yapıp verdim çok iyi :)

kendim şuan iphone xs kullanıyorum ama a50 uygulamalarda nette falan gezenirken çok iyi hiç fark yok diyebilirim. tam f/p ürünü olmuş.
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun evet gercekten cok guzel telefon

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Dunden beri telefonun sarji dayaniyor su an yuzde 15 daha 2 saat kullanirim ekran suremi atiyim dedim bence gayet yeterli sizce

• Telefonum için bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve Apple Airpods alabilirim sanırım.Sizce mantıklı mı ses kalitesi ve mikrofonu güzel diyorlardı

• kuzumuz K kullanıcısına yanıt
    Al bence indirimler varken

Bu cihaza buds daha iyi olur bence. Ben olsam airpods tercih etmezdim, ergonomisi kötü bence

• ergonomisinden çok ses kalitesi ve kullanacağım mikrofonuna dikkat ediyorum.O özellikler daha iyiymiş tek sıkıntım airpodsta olan özellikleri androidde kullanabiliyor muyuz ondan emin değilim

• Merhaba iyi forumlar beyler bayanlar.Bu telefonu yarın sabah alacağım ikinci el olarak.İstediğim kadar inceleyeceğim sizce nelerine bakmalıyım sıfırlayıp getircek arkadaş.Sim kartımı takabilirim en az 100 sayfa okudum forumda.Ses kalitesi uzun süre şarj olma parmak izi gibi sorunlar gördüm.Siz bu telefondan emin olmak için alırken nelerine bakardınız ?
    Airpodsta bir tek androidde dokunmatik yani müzigi durdurup arama cevaplama gibi seyler calisiyor onda sikinti yok ama bence buds alma airpods kadar kalite alamassin mikrofon olarak mesala

• despo10 D kullanıcısına yanıt
    Uzun sure sarj olma gibi bi problem yasamafim yarum saate 55 oluyir miissss

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.