Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cjwsunbae

bu telefonun pilini ölse bitiremezsiniz sosyal medya ve film izlemekle çok zor ama ki oyun oynarken istediğinizi bulamayabilirsiniz.

128GB
    'li aldım

bilinmeyen ya da çok duyulmayan bir özelliği ise dosyalar bölümünde istediğiniz klasörü kısayol yapıp masaüstüne kopyalayabiliyorsunuz özellikle indirdiğinizde görünmeyen videolar ve luck patcher gibi modifiye edilmiş uygulamaların klasörlerine bi tıkla erişebilmek için gayet kullanışlı bir özellik..

Telefonda nice özellikle var ama birde bilinmeyen sonralardan keşfettiğimiz şeyler var işte onları yazarsanız sevinirim..

Bu sorumda bilir kişilere telefonun ROOT'u ne alemde dosya çıktı mı nasıl yapılır vs burda paylaşılırsa istifade ederiz. Biraz kurcaladım normal roottan biraz farklı ve uzun sürüyor gibi bu konuda birşeyler duyarsanız özellikle mesajlamanızı isterim. Alan herkese hayırlı olsun güzel telefon oyunlarda ve videolarda ekran aşımı yapsa da bu da pek sorun sayılmaz ^^
    Rotlu kullanıyorum
    Varmi soracağın soru kardeşim
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Sorunuz açık değil. Biraz daha bilgi verin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meraklıgamer kullanıcısına yanıt
    İki sene önce Vodafonedan Nokia 6 aldım arızalandı servise gitti ama tamir edilmedi. Bende Tüketici hakem heyetine gittim üst modeli ile değişim kararı çıkarsa Vodafone dan Samsung Galaxy A50 ile değiştirebilir miyim?

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    tüketici hakem heyeti kazanırsan ya fatura tutarını alırsın yada aynı modelin sıfırını, bunu dilkçede belirtmen lazım ..
    örneğin dilekçede aynı modelin sıfırını istiyorum dedin kazandın gittin kazandığın kağıdı servise verdin servis değişim kararı verdi elinde nokia 6 yoksa bir üst versiyonu verir yani nokia 7 gibi(nokia modelleri hakkında bilgim yok salladım modeli)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Dediğim yerde Nokia cihaz kalmadı sanırım bana o zaman teşhir cihaz vermeyi teklif etti kabul etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 30 Ekim 2019; 0:24:11 >
  • Merhabalar , malumunuz cihazın kamerası birazcık çamur gibi çekiyor, bu ilk sürümlerde nasıldı acaba, cihazın fabrika versiyonunu twspit edebilecek birisi var mı? Sıfırlasam güvenlik güncellemelerini vs silip o sürüme ulaşabilir miyim, kamerası o sürümde iyi dendiğini okumuştum sanki.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Çamurdan kastınız nedir bilmiyorum ancak, telefon kamerası ilk sürümlerden daha stabil ve daha iyi çekiyor. Konuyu tamamen okursanız, bu cihazın kamera özellikleri kısılmış olarak sunuluyor. Gcam ile bu durumu aşanlar var.

Ayrıca kamera çözünürlüğü 3/4H olarka kullanırsanız 25mp çözünürlükte kullanırsınız. Diğer seçeneklerde 12mp civarı kullanılıyor.

Bu arada telefona atacağınız format ile son güncellemenin temiz haline dönersiniz. Geriye dönüş için firmware'yi indirip odinle kurmanız gerekir. Ancak son güncellemede geriye dönüş yapılamayacağı yönünde uyarı vardı.

Örnek foto ekliyorum. Ayrıca geçmiş sayfalarda farklı foto örnekleri mevcut.

• Lg g2 den geçmeye düşünüyorum.Kamera ve oyunla fazla işim olmaz.Ağırlıklı olarak navigasyon,sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum işimi görür sanırım ?
  • erhanoguzhan E kullanıcısına yanıt
    Tatmin edici cevablarınız için teşekkür ederim, fotoğrafı büyüttüğümde çamurlar çok belli oluyor, bir iki döküman çekemedim rahat okunmuyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

Lg g2 den geçmeye düşünüyorum.Kamera ve oyunla fazla işim olmaz.Ağırlıklı olarak navigasyon,sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum işimi görür sanırım ?
    Fazlasıyla görür hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A50 için kırılmaz cam öneriniz var mı? Üzerinde gelen koruyucu hemen çizildi, ondan daha dayanıklı bir şeyler arıyorum.

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Efsane telefondu g2

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Efsane telefondu g2
    evet ama artık yavaşlığı hissetmeye başladım hocam google maps bile donup kapanmaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.