Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.047.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madness81

Arkadaşlar kamerayı hangi ayarlarda kullanıyorsunuz en verim aldığınız ayarlar neler söler misiniz ? Birde temmuz guncellemesine geçmezsem bir şey olur onu merak ediyorum.
    4:3 ekran boyutu.

Temmuz güncellemesine geçme şarj kötü gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a50 almayı düşünen arkadaşlar varsa yarın hepsiburada da saat 12:00-15:00 arası kampanya olacak . bu dörtdörtlük isimli kampanyada daha önce ki ürünlerde ciddi indirimler yaptı hepsiburada. telefonda ne olur bilemem ama bi göz atmakta fayda var .
    www.hepsiburada.com
    Dört Dörtlük Kampanya - 4 Süper Ürün & 4 Süper Fiyat
    https://www.hepsiburada.com/dort-dortluk-kampanya

• mathamath M kullanıcısına yanıt
    12 ile 15 arasındaymış. Acaba kaç liraya düşer. Hesabımda 2200 lira var, altına girerse hemen çekerim.

Edit : 8 ağustos'da 2199 TL ile en düşük fiyatı görmüş. Benim hesabım da, az önce kontrol ettim, 2149 lira var. Eğer 50 lira yüzünden alamaz isem üzülürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 4 Eylül 2019; 2:27:43 >
  • Bu telefonun dokunmatiğinde problem mi var? Durduk yerde bazen basmıyor veya kendi kendine basıyor
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Daha onceki urunlerde yaptiklari indirim oranlarina yakin olursa 2200 altina dusebilir , sinirli stok yazmislar 12 gibi kontrol et bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathamath -- 4 Eylül 2019; 1:9:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Olsa burada bahsedilirdi. Parmak izi güncelleme ile düzeldi diyoruz daha. Ekranda bi şey yok çok şükür.

• mathamath M kullanıcısına yanıt
    Kurdum alarmımı, çok ümitliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Bu telefonun dokunmatiğinde problem mi var? Durduk yerde bazen basmıyor veya kendi kendine basıyor
    dokunmatikte problem yok, bence tamamen üzerinde gelen ekran koruyucu ile alakalı bir durum, eller yağlı/kirliyse takılıyor gibi oluyor, dokunma hassasiyetini kapatıp denemek lazım birde belki onunda etkisi olabilir, uygun ekran koruyucu bulursam deneyeceğim, bahsettiğin takılma ekranı silince gidiyor dikkat edersen

• Dostlar m40 çıkmış. Ben gelmesine daha aylar var sanıyordum. Ekranı ve bataryası hariç a50 den yukarıda. Telefona pls ekran koymuşlar.

Telefonla birlikte gelen orijinal jilatin en ufak bir nemde sapitiyordu bende. Çıkardım jelatini sorun düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a50 ile a8+ arasında gidip geliyorum
    a50 nin performansı ve ön tasarımı
    a8+ nin metal-cam bileşimi daha sağlam kasası,su ve toza karşı ipx8 dayanıklılığı + 200 tl daha ucuz olması

kamera pek de önemli değil zaten telefonla fotoğraf çekmiyorum ama a50 ve a8+ arası gidip geliyorum sürekli
    Hocam isterse İçinde sd855 olsun o ekran olunca insanın ekrana bakası gelmiyor malesef. Amoled olsa bir dk düşünmeden alırım ama işte o ekran çok büyük eksi

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Normal zamanda zaten 2340 lira civarına satılıyordu. Umutlarım boşa çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathamath

a50 almayı düşünen arkadaşlar varsa yarın hepsiburada da saat 12:00-15:00 arası kampanya olacak . bu dörtdörtlük isimli kampanyada daha önce ki ürünlerde ciddi indirimler yaptı hepsiburada. telefonda ne olur bilemem ama bi göz atmakta fayda var .
    www.hepsiburada.com
    Dört Dörtlük Kampanya - 4 Süper Ürün & 4 Süper Fiyat
    https://www.hepsiburada.com/dort-dortluk-kampanya
    2300 olmus zaten 2350 civariydi diye hatirliyorum 50 tl dusmus sanirim

satıcının hepsiburada olması ve 50 lira bonus ile fena değil gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 4 Eylül 2019; 13:2:45 >
  • Android Centralyoutube
    Android 10 Review: This is Android in 2020! [Android Q]
    https://www.youtube.com/watch?v=rygW7o1qPJg

android 10 ile yeni gelen özelliklere bir bakış atalım.
    çok bir değişiklik yok ancak olanlar güzel düşünülmüş.
    qr koduyla wifi paylaşma, oyun oynadığında wifi gücünün oyuna öncelik tanıması gibi ayarlar hoş olmuş. adres paylaşıldığında adresi bildirimden haritada görüntüleme gibi şeyler de hoş. bi kısmı zaten one ui'de hali hazırda vardı. görelim bakalım.

Bana da 2 gün önce oldu kapatıp açtım bidahada sorun olmadı elim Terliydi ondan olduğunu düşündüm.
  • .BURAK. kullanıcısına yanıt
    Evet , o kadar kampanya tantanasina gore dusuk bi indirim olmus

• Ne zaman gelecek su Ağustos güncellemesi ya?

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.