Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.050.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye romu mu ? Hangi operatör?
  • 1 temmuz güvenlik güncelleştirme geldi 300 kusur mb lik. 14 Ağustosta güncelledim. Aradan geçen 1 haftada söylemeliyim ki hayal kırıklığı. Parmak izi biraz iyileşmiş evet ama en önemli şey gitmiş. Batarya süresi... youtube ile ekran sürenizi uzatabiliyorsunuz ancak göz yaniltmasin. Wi-fi hiç yok. Parlaklık adaptif. Mobil veri bazen açık bazen kapalı. Gördüğünuz gibi. 3 aydir kullaniyorum bugun en kotu performansı yasadim.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A50s çıkmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

A50s çıkmış.
    iyi bari acele etmiyelim 3ay sonrada a50asd cikar

ya şu modeli baştan cikarsaydin ya
    sadece kamera geliştirilmiş, heralde 500 600tl daha pahalı satarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera diyafram değeri artmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor001

1 temmuz güvenlik güncelleştirme geldi 300 kusur mb lik. 14 Ağustosta güncelledim. Aradan geçen 1 haftada söylemeliyim ki hayal kırıklığı. Parmak izi biraz iyileşmiş evet ama en önemli şey gitmiş. Batarya süresi... youtube ile ekran sürenizi uzatabiliyorsunuz ancak göz yaniltmasin. Wi-fi hiç yok. Parlaklık adaptif. Mobil veri bazen açık bazen kapalı. Gördüğünuz gibi. 3 aydir kullaniyorum bugun en kotu performansı yasadim.

Adaptifi kapatırsanız süre daha uzuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

nasıl yükledin romu.
    csc kısmına csc
    user data kısmına ise home cscs ekleyeceksin.

Alıntıları Göster
    hindistan romuna geçerken sadece csc ve csc usermi değişecek, ap-bl-cp de seçilip flashlanacak mı?
  • awybil kullanıcısına yanıt
    Evet, AP BL hepsi seçiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefonda uygulamaların internetini nasıl kapatiyoruz

• Arkadaşlar teknosada A30 2000 tl, A50 2430 görünüyor. Hangisi tercih edilebilir? Aradaki fiyat farkına değer mi sizce?

• A50 al bence bende a30 a baktım ama a50 daha üst seviye olduğunu belli ediyor

• Acaba a50s ve a30s Tr'de satışa çıkacak mı? Ulan 6 ay olmadi teli alali yeni model çıkartıyorlar

• Cidden çok sinir bozucu bir durum. Detayları pek inceleyemedim ama, sanırım diyafram değerleri değişmiş sadece S modelinde. İşlemcide filan farklılık var mı?
    Önceden Nokia yapardı bu saçmalığı, N95 almıştım. Aldıktan birkaç ay sonra N95 8 Gb modelini duyurmuştu.
  • (128gb) çift hatlı A50'de sim+sim+micro sd olmak üzere 3 slotlu.ve güvenli klasör var, belki birileri gelir konuya bu konuda bilgi ister. migros'a gittim inceledim

• Beyler a50s çikmıs gecmis olsun tel eskidi bile:)https://www.google.com/amp/s/www.webtekno.com/haber/amp/74659

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre0721 -- 23 Ağustos 2019; 15:44:32 >
  • Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Nasil sizce

• Baytilki B kullanıcısına yanıt
    O ayar kapalı durumda fakat hala aynı şekilde olmaya devam ediyor.

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Kim ne derse desin günlük kullanım için harika bir telefon bence. Bilgisayar mı alıyorsunuz anasını satayım =) her şeyi güzel telefonun yazılımı da güncel ve her özellik sistem içinde eklenmiş zaten. Yandex/Mega/Google fotoğraflarımı ücretsiz yedekliyor hafıza sorunum da yok. Daha ne olsun. Bugün tam 2 ay oldu. 2 güncelleme aldı telefon. Parmak izi de düzgün artık. Konu kilit bence alayım mı diyenler hiç konuşmasın.

• Arkadaşlar hucre askıda %12 15 şarj yemeye başladı bu neyden kaynaklı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

Arkadaşlar hucre askıda %12 15 şarj yemeye başladı bu neyden kaynaklı olabilir
    Temmuz güncellemesini yaptın mi, ben yaptıktan sonra bende de şarj çok gitmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.